2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canim cok yogun degilse doktora gitmene gerek yok bence ama istersen bir ara sor. Benim de son 1 aydir bacaklarim kasiniyor nedensiz. Kasiklarim da pul pul oluyor. Dedigin gibi karaciger enzimlerinden ve vucudun gerilmesinden dolayi normal gibi. Durumdan bizi de haberdar et

Ya peki neden 2 defa yuklediler? Ben kizimda 50lik yuklettim. Bana da mi 2 kere yuklerler acaba
Yok canım 1 kez yüklediler. Ben suyu içtim, 1 saat sonraki ve 2 saat sonraki değerlere baktılar :)
Ay iyi bari, ama su çok iğrenç değil mi Ben de sağlık ocağındaydım bugün, o saatler geçtim o hastanenin oradan da :) Artık damarlarım delik deşik oldu hatta dün hemşire çok kötü aldı kanı, morardı kolum :/

İnşallah bir sıkıntı olmaz. Bu şekilde denip normal zamanı bekleyen çok bebek var. Sen içini ferah tut.

Sağol canım büyükçekmece kolan hast. Altan cebeci ye gittim çok güzel anlatıyo her şeyi. zaten çopunu anlamıyosun :) en son çok güzel resimler çekti gösterdi renkli. Çıktısını da verdi.
Oh çok güzel, gözün aydın :) Doktora ne zaman randevu aldın :))

Ya çevreyi dinleme, doktorunu dinle. Çok etkileniyor insan. Bana da sen çok aşağıda taşıyorsun bebeği diyorlar, bi kafayı taktım. İnan o kadar çok prematüre bebek olaylarını araştırmaya başladım ki, hatta bu haftaya gelince yaşama şansı varmış diye nasıl içim rahatladı. İnanılmaz etkiliyor insanı.. Bana doktor da aşağıda dedi ama sıkıntı var demedi. Hatta baya doğum pozisyonunda takılıyor. Aşağıya fazla baskı yapıyor sürekli sıkışıyorum tuvalete.. İnşallah sağlıkla kavuşacaksın bebeğine, dikkat et doktorunun dediğini dinle ve olumlu şeylere odaklanmaya çalış

Canım benim ağrıyacak gibi oldu 2. doz, ama ağrımadı hiç.

Çok zor ya senin bu durumun da Keşke hiç gerek kalmasa, ne zaman kabız olacak gibi olsam aklıma bu dediklerin geliyor
Ben onu Türkan Hanıma sordum, geçen cuma gitmiştim. Özellikle tuvalete sıkışıksan olur, eh bebek de artık büyüdü toplandığı yer de olur. Kasılma farklı dedi. Eğer kasıklarına ağrı giriyorsa yada bu sertleşmeler düzenli aralıklarla oluyorsa mutlaka bildir dedi. Onun dışında bi yerde sert olarak ele gelmesi gayet normal dedi :)

mavi_lina aa decavit i bewnde kullaniyorum gerçekten kilo mu yapıyo?
79 u gördüm bi ay içinde off ki offf
demek decavit kilo yapıyo;tahin helvasi yiyorum ya. duramiyom niye bilmiyom.
tansiyon yapar diyolar fazlada yedirmedi ben gizliden yiyorum.
doğum hemen sora bol süt yaparmiş onu yedirebilir.

ben de bebek yagi kullaniyordum ve surdugum yerlerde kasinti yapti birakinca gecti kullanmiyorum artik. ama ben de kizariklik ya da beyazlama yoktu.doktora soramaz n misin en azindan ara bence kafan rahat olur .gecmis olsun
hindistan cevizi yağı çok iyi geliyormuş onu deniyorum:)

Evet decavit çok kilo yapıyor 5 haftada 4 kilo eserimin büyük destekçisi kendisi. Doktor bıraktırdı bana..

Canım kilo yapıyor ki ben kolay kilo alabilen bir insan değilim. Baktım çok kontrolsüz acıktıroyor, hatta uykudan uyanıyorum açlıktan. Öyle süt içmek filan kesmiyor ekmek filan yemem gerekiyor , kilo almadan anında bıraktım. Devam etsem kesin alırdım yani. Hiç vitamin almıyorum şu an. Zaten gayet düzenli ve sağlıklı besleniyorum, kan testlerimde de normal çıktı değerler, doktorum da vitamin alma artık dedi. Bende almıyorum zaten dedim :)

İyi bilirim o gece kalkıp ekmek yemeleri Ağlıyordum bi ara açım salçalı ekmek diye O bile tam kesmiyordu..

Auralee hadi yaa.. ayy ben kilo almak istemiyorummm.
içmeyim o zaman ya affedersin kabiz bile yaptı o hap:/

Auralee hadi yaa.. ayy ben kilo almak istemiyorummm.
içmeyim o zaman ya affedersin kabiz bile yaptı o hap:/
Evet öyle bir etkisi de varmış da bende kabız yapmamıştı. Demir hapına geçtim şimdi, o sanki kabız yapacak gibi :/ Git gide zorlaşıyor. Doktoruna söyle bence decaviti, ben iyi besleniyorum, en azından öyle düşünüyorum :) Değerlerim de iyiydi bırakalım fazla kilo tehlikeli dedi. Şimdi tahlil yaptırdım onun sonucuna göre tekrar yönlendirebilir.

demir ve kan hapı aç karnina içtiği bişey olmuyor
gynoferon kan hapı kullaniyorum. aç karnina iyi geliyor hap.
bide coraspin hapı kullaniyorum. bende kan pırtılaşmam olduğu için verdiler.
igne ve coraspin gynoferon o kadar.

Cok gecmis olsun canim, sikma canini iyi ki yaptirmissin da farketmissin. Senin ve bebegin icin onlem alacaksin sadece oyle dusun.
Çok sağol canım. Evet iyi ki yaptirmisim diyorm bende . yoksa kotu sonuçlar dogurabilirdi ay allah korusun ya artik dikkat etmeye baslicam.

Benimki şekerden ötürü sezaryan. Yani mecburi :/ iyi cikmasina çok sevindim en azindan kafan rahat olacak. Ben simdi aman dikkat aman yeme falan yapicam kendime. Agrilarinda çok önemli olacagini sanmam. Bebek büyüdü hala büyüyor agrilar olabilir demişti doktorum. Sen içini ferah tut canim benim

Ben tardyferon kullanıyorum. Kahvaltıdan 1-2 saat sonra içmelisin ve öncesi-sonrası 3 saatlik dilimde süt ürünü tüketme dedi.

İyi bilirim o gece kalkıp ekmek yemeleri Ağlıyordum bi ara açım salçalı ekmek diye O bile tam kesmiyordu..

Sen yine iyi ben birde yemiyorum Ben yemiyorum, nefsime hakim olacağım diye kıvranıyorum
Çocukken öyle alıştırdılar bizi, yatma saatine yakın acıktım diyince uyuyunca geçer derlerdi, süt verirlerdi sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…