ben sana bu noktada katılıyorum ama kendim için değil buradaki diğer arkadaşlar içinde
Ama zaten sorunları doktorlar açıklıyorlar bize benim fikrim burda kıyas yaparak gereksiz strese girildiği tabi yapmak isteyen yapar yine
@
inan senin dediğin gibi yaklaşım olsa burda paylaşmak çok zevkli oluyor ama bazı arkadaşlar var anksiyete olduğunu sile getirdiler bu arkadaşların törpülemesi ellerinde değil olmuyor yoksa burda bazı olumsuzluklarla karşılaşır takdir edilecek sakinlikte olan arkadaşlar var ben diğer elinde olmadan endişelenen arkadaşlar için paylaş olmamasını öneririm. Yoksa benim için paylaşılması zevkli bile oluyor
benimde 21+5 438 gr dı daha doğrusu 21+0 da gittim karın çevresinden dolayı 21+5 çıktı yani çok iyi haftasıyla uyumlu bebişin canım
bende kalın birşey almadım 2 tane hediye tulum geldi ama uzun kollu zıbınlar aldım kilotlu çorap filanda tabi çünkü konyada havalar haziran gibi anca ısınıyo. Yaşadığın yer sıcaksa çokta gerek yok ilk aylar sarılı oluyorlar kıyafetin kalın olmasına gerek yok bence