2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sagmadim da elimle siktim siktim hep sut geldi. Doktoruma sordum onemli degil bi daha gelirse cerraha git dedi. Internetten baktim sut kanallarindan gelebiliyormus. Bilemedim simdi. Esim de panik yapma normaldir diyor.
Bilemedim valla canım ama bence de bi daha gelirse önemse yara falan yok di mi göğüs ucunu inceledin mi tam alt kısımda falan vardır belki

Bn genel temizligi bile yapamiyorumki sagolsun esim evde oldugu zamanlarda supurme bulasigi yikama kisimlarini yapiyor ya da kiza o bakarken ben camasirlari filan atiyorum
Tek basima birak is yapmayi yemek yicek vakit bile bulamiyorum

Sagol canim sende benim icin kıymetlisin sitemimi rahatsizligima verin hepinizi seviyorum nazım size gecti

Bilemedim valla canım ama bence de bi daha gelirse önemse yara falan yok di mi göğüs ucunu inceledin mi tam alt kısımda falan vardır belki
Sorma canim demin aynanin karsisina gectim bakayim dedim bi baktim meme basinin asagisina dogru beyaz kisimda yara kabuklanmis. Demek gece o patladi cok sukur rahatladim biraz. Yani insallah oradan gelmistir.
Hayır canım ya bence ucundan gelmıstır olurmu oyle sey ya korkma bence canım ama takıp et tabi

LifeandFeel canım birden kızım da ben de pert olduk. Bilemedim noldu. Şimdiye kadar şikayet etmek gibi olmasın kızımı diye bişey dememiştim ben de:) ama kaç gündür sabahlaya sabahlaya bi hal oldum. Bi de dışarda işler için de koşturunca iyice koptum herhalde. Başım üstüne tabi ki minnakım
Senin kaç günlük oldu oğlun? Gaz için anason denedin mi? Burda çok meşhurmuş. Anasonla kimyonu suda karıştırıp veriyorlarmış bebeğe. Ben denemedim ama düşünürsen

Evet canim benim atesim de cikti doktor antibiyotik verdi sende sor istersen kadin dogumcuna fazlalasmadan onlem alirsin gecmis olsun
Kızlar Mastitten konuşulmuş. Önceki mesajları okuyamadım. Mastit olan varsa hiç ihmal etmesin. Nasıl acıdır bu yaşayan bilir. İki defa ağlayarak acillik oldum. Geçen hafta yine sağ göğsüm sancılanmaya başladım. Dr. Ağrı kesici iğne yaptı ama pek fayda etmedi sonra antibyotik ve parol verdi onlarda çok hafif Ağrı'yı kesti. Bunun tek çaresi göğsünü boşaltmak dedi. Göğsüme dokunamıyordum. Uçları da ayrı yara olmuştu. Hastane tipi süt sağma makinası kiralamıştım eve gelir gelmez sağmaya başladım biraz rahatladım. Bu ağrı tamamen geçmiyor süt dolmaya başladığında yine Ağrı'lar oluyor. Şimdi sabah akşam sağıyorum. Biraz daha eskiye göre iyiyim. Ne zaman tamamen geçicek bu ağrı allahım kimseye yaşatmasın.

Evet bak mesela tek başımayım kimsem yok yakında. Sürekli çocukla bi başıma olduğumdan uyanıkken de tek ilgilenen benim doğal olarak. Uyanık olduğu zaman kendi kendine uzun süre oynamaz 5 dk en fazla. O da kendini keşfetsin diye bırakıyprum. Onun dışında sürekli onunla konuşup anlatıyorum her yaptığımı. Evi onunla toparlıyorum anlatıyorum şöyle yapıyorum böyle yapıyorum diye. Sürekli sohbet halindeyiz bu defa da görüntü şu oldu, çocukla kafayı yedi. E ne yapayım yapayalnız bırakayım mı çocuğu. Gelişmesi için bişeyler görmesi öğrenmesi lazım. Sevgiyle büyümesini istiyorum ayrıca böylr içime siniyo.Benim için de yorucu kendime zaman ayıramamak ama seçeneğim yok yani.

Aynen öyle bak. Ama yememek kendimiz için kötü bizim depolar da bitince ne olacak. Su da o açıdan önemlidir muhtemelen. Sütün büyük kısmı su, o suyu senden aldıkça kendi vücudunun işlevlerinde sorun olabilir. Plasebo dedin aklıma müzik grubu geldi hey gidi gençlik

Hof tek çok zor ya. Yine annemin yanına kaçasım geldi iştahım yokken kolaydı da iştahım gelmee başladı açlık da sinirimi oynatmaya başladı hafiften. Benim de hedef 56 inşallah görürüz yakında. 59u gördüm çok şükür.

Ben de yavrum uyurken şimdi ütü yaptım, eşimin dünya kadar gömleği birikmiş nerdeyse ütülü kalmamış, garibimin de sesi çıkmıyor bari dedim onları aradan çıkarayım. Bir ara yemeğimi de yaparsam bugünlük ev hanımlığı mesaimi tamamlıcam inşaallah :)

Aynen ayni ben
Kizim uyanikken oyle birakmak hic icime sinmiyor sacma sapan hikayeler uyduruyorum onu anlatiyorum hamilelik surecinde yasadiklarimi dogum seruvenimi aklima ne gelirse anlatiyorum kucuklugumu universitede yasadiklarimi vs.
Simdiden kizimla dertlesmeye basladim ama bazen boyle konusurken kendimi deli gibide hissetmiyor degilim

Yok yani sen su içmesen de vücut süt üretecekse senden bi şekilde alıyor seni susuz bırakıyor yine de üretiyor o sütü yani su içmedin diye üretmemezlik yapmıyor :) sonrasında boğaz falan kuruduğu için mecbur içiyosun zaten :) emzirme dönemi vitamin desteği almak şart zaten

Son düzenleme:
Gerçekten bazen bunaltıcı ve sıkıcı oluyo bizim sıpa 52 günlük el kol 1 dk durmuyo uyumuyo salla salla bi hal oldum böyle değildi büyüme atağı herhalde sinirlendim artık kucağıma aldım uyku yok sana dedim kafasını tutmaya çalışıyo sırıtıyo kıyamadım bastım kahkaha yı bizde hiç kucak isteme olmadı hamdolsun ben onu ayağımda sallamaya bağlıyorum ama büyüme ataklarında tüm uyku düzenleri gidiyor cnm sabır bikaçgüne düzelir inşAllah benimde seninde. Namaz kılana kadar evi ayağı kaldırdı gerisini sen düşün sadece farz kılıp onu ayağıma aldım

Mastit olan arkadaslar bu mastit bir anda mi oluyor yoksa onceden kendini belli ediyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…