2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Aynı ben ben de pusetine koyup çamaşır odasına alıyorum çamaşırları toplarken konuşuyorum ütülerken konuşuyorum susuyo yoksa durmaz pusette sesim yüksek çıkınca tırsıyo mudur nedir dinliyo öyle bazen ben de bi hunim eksik şuan diyorjm

Amin canim valla cok zormus ilerleseydi daha nasil olurdu bilmiyorum benim agriyla beraber atesimde cikti o zaman korktum yoksa gogusler sut doluyor sanabilirdim sana da gecmis olsun

Ben de öyle valla. Bazen bırakıyorum yatağı toplayayım, bulaşığı makineye koyayım diye mızırdanıyor ama oyalanıyor sonra yalnız kaldı diye vicdan yapıyorum. Her an da onunla konuşayım istiyor artık, saçmalamanın ötesine geçtim bir de koynumda uyutuyorum, bayılıyorum öyle kalmasına, kıyıp da yerine koyana kadar yarım saat geçiyor, yarım saat sonra da o uyanıyor zaten öyle gün geçiyor işte :))

Benim kocam göndermiyo kırk çıkmadan oyaladı çıksın öyle şimdide trip atıyo gitmek istiyorum diye ufff hiç halden anlamıyorr

Benimki 1 gunde oldu canim aksam sancilandim sabaha gecmedi aksama dogru ateslendim
Sancilandim derken goguslerinde agri mi oldu

Benim kocam göndermiyo kırk çıkmadan oyaladı çıksın öyle şimdide trip atıyo gitmek istiyorum diye ufff hiç halden anlamıyorr
Annen gelemez mi cnm bn bir hafta tek kaldim cok zorlandim
Yaninda birinin olmasi o kadar rahatlikmis ki bu hafta anladim

mavi_lina sen naptın canım memeyi tekrar tutturabildin mi? Hala direniyo mu yoksa

Canım ben yapı olarak inatçı olduğumdan kavga dövüş tutturuyorum. Gece hiç itiraz yok ama gündüz inatlasiyoruz. Hoplaya zıplaya, üstten mama damlata damlata veriyorum memeyi zorla

Mastit olan arkadaslar bu mastit bir anda mi oluyor yoksa onceden kendini belli ediyor mu
Doktora gitmedim ama ben başlangıcınday(d)ım sanırım. Önce bi çekilme oldu omzumdan,sonra şişme,sonra ateş(memelerde) sonra da bütün vücudum kırıldı

Ay iyi hatırlattın doğum parasını bende gidip bakayım yatmış mı diye :)

valla cocukla zor canım. Benim KV sağolsun o yapıyor birçok işi.. bebeğe De bakmak dahil. Malum bende evden çalışıyorum. Ama olmasaydı da ben rahat bir insan olduğum için umursamazdim. Zaten 15te bir temizlikçim geliyor.

Mastit olan arkadaslar bu mastit bir anda mi oluyor yoksa onceden kendini belli ediyor mu
Bende bi anda oldu canım, bana öyle gelmişte olabilir çünkü hiç sağmıyordum emzirip bırakıyordum, patladı bi anda belkide...Gerçi benimki apayrı bi boyut oldu zaten, en en en berbatını yaşadım diyebilirim.

Sancilandim derken goguslerinde agri mi oldu

Annen gelemez mi cnm bn bir hafta tek kaldim cok zorlandim
Yaninda birinin olmasi o kadar rahatlikmis ki bu hafta anladim
Evet canim once doluyor gibi bir agri oldu sonrasl da tek goguste kolumu bile kaldirsam dayak yemis morarmis gibi bir agri oldu

Kızlar bugün şunu farkettim göğüslerim çok acıyordu hem emzirmek hem sağmaktan dolayı , saat aralıklarını açayım dedim ve anında sütüm azaldı. Cidden bol bol emzirmek , su ve uyku sütü arttırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…