2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sağol canımm çoğunu yapıyorum zaten.uyumak bazen olmuyor da.çok da emmek istiyor yeni başlayınca emmeye.ama süt gelmeyince memeyi çekiştiriyor ve ağlıyor.malt içecekler de çok tatlı kilo almak da istemiyorum açıkcası halen göbek var 5 kilo fazlam duruyor.

Benmkide memeyi almadı ya, 1 hafta oldu emeli :) sennkşler laf ediyolar bende ise her gelen mememi tutup kızın ağzına dürtdü.sandıki ben emdiricem.manyak insanlar ya yardım ediyorum derken bkonu çıkarıyorlar.

40 tan sonra değişirmiş işler evet bizim kırkımız iki gün önce çıktı ama daha da küçüldü minnakım.. yavrumun öncesinde bi rutini vardı iyi kötü..şimdi kuş oldu omzuma tünedi,yatapa bırakınca uyanıyor anında..acaba işe gittiğim için özlüyor da dönüşte acısını çıkarmak için mi bırakmıyor beni

Benmki de öle ben yeni memeye alıştığına bağladım ama kualam benm kucamda olsa orda uyusa çok daha mutluyuz

Benmkide memeyi almadı ya, 1 hafta oldu emeli :) sennkşler laf ediyolar bende ise her gelen mememi tutup kızın ağzına dürtdü.sandıki ben emdiricem.manyak insanlar ya yardım ediyorum derken bkonu çıkarıyorlar.
Aynen dimi sanki biz emdirmeyi bilmiyomusuz onlar tutturunca cocuk hemen emmeyi ogrenecek
Bndede durumlar ayniydi canm goguslerim dogum yaptigim ilk hafta elden ele dolasti resmen
sulalede gormeyen kadin kalmadi nerdeyse ki ben hic gostermeyi sevmem emdirirken bile baska odaya giderdim
Bnde bir umut belki ben yanlis yapiyorumdur diye ses cikarmamistim
Herseye mudahale etmeyi ne kadar seviyorlar ya

Bugün biz de doğum paramızı almaya gittik Ömerimle, yolu uzatıp sahilden gidip deniz havası da aldık uyudu hep gerçi :) ama bana da ona da iyi geldi. Aşıyı da 2.ayından bir hafta geç vermişlerdi 18 mayısa, onu da 11 mayısa çektirdim çünkü 19 mayısta mevlüdümüzü yapıcaz inşaallah. Aşıyı çok kafama takıyordum iyi oldu erkene aldırabilmem.

Bu arada bizim sarılık da hala geçmedi 2 ay olacak yüzünde var hala eline göre sarı sizinkiler ne alemde?

Bizim 1.ay kontrolünde çok azalmış ileri tetkikleri yapmamıza gerek yok demişti doktor. Şimdi de iyice gitti gözde falan da kalmadı çok şükür.

Ben de nefret ediyorum bu süt muhabbetinden.Soruyorlar emiyor diyosun aammman kimseye deme nazar değer e o zaman sorma da demeyeyim ,emmiyor desem de yakayı kurtaramicam anneliğine kadar sorguluyorlar.Sinir oluyorum insanlara.
Ya hep aynı seyleri yasıyoruz ve bunu yapanlar bızım gıbı bu yoldan gecmıs olan kadınlar cıdden kadın kadının dusmanı hep kıskanclık hep hasetlik allah uzak tutsun bizden bunları ne dıyeyim

Bizim 1.ay kontrolünde çok azalmış ileri tetkikleri yapmamıza gerek yok demişti doktor. Şimdi de iyice gitti gözde falan da kalmadı çok şükür.
Bizim de birinci ayda 9 du değer hacettepedeki asistan isterseniz getirin araştıralım ama genelde altından bir şey çıkmıyor riskli bi değer de değil dedi ben de burda çoğu kişide olduğunu bildiğimden çocuğu o sürece sokmak istemedim.Tsh falan bakıldı zaten orda ama 2. Ayda bazı basit tetkikleri isterm belki idrar yolu enfeksiyonu falan gibi bizim göz kenarlarımızda hafif ve yüzümüzde de hala var

Kışlıkları kaldırayım dedim kızım durmuyoki ev almıs basını gıdıyo kıslıklar salonda hurclancak orası karısmıs mutfak ayrı terane yatak odam fena kızım ayagımda uyumamak için direniyo of yani gunler bıtıyo ama hep aynı hıcbıseye yetemıyorum yahu evi sılmek zaten hayal haftaya temizlıkci gelcek titizliğim basıma bela ev sanki bana batıyo yapamaayınca siz nasıl yetıyosunuz kızlar buarada evden calısıyorum da..

Benim kiz butun parmaklarini agzina sokmaya calisiyo bide midesi bulaniyo sonra agliyo sabah 8bucuktan beri 3 kez kaka yapti dun gece biogaila verdm onun etkisiyle heralde. Y yesilagac44 bizmde gectii sarilik eliyle yuzu neredeyse ayni gbi

Kizlar bebislerinizi sirt üstü yatırıyor musunuz ? Özellikle gece ? Kaynanam kafaya takmis cocugu sirt üstü yatir kafasi yamuk olacak diyip duruyor ben gece nasil yatiraym yahu sirt üstü!

benim hep sırtüstü.dönüyor kendisi zaten.birkaç defa yan koydum, yüzüstü düştü.ama kafası hep yan.

değer verdiğim bir arkadaşsın.inan ki yazın gözümden kaçmış.çok geçmiş olsun canım.tüm mesajlarına baktım.kızlar( topiğin melekleri)yardımına koşmuşlar hemen.iyi olmana sevindim.

Markette gordugum hic tanimadigim kadin bile emiyor mu diye soruyo. Ya bu insanlar ne kadar merakli bu ise. Sanane be ablacim. Hayir emmese hic sutum olmasa o soru beni kahreder mesela hic dusunmuyorlar. Emiyo deyince de nazardan korkuyorum.

doğumdan sonra markete gittim 15 günlük falanız.manavdaki sorumlu adam" hocam ne zamandır yoktunuz?bebek doğdu mu?EMİYOR MU?" demez mi?ne diyeceğimi bilemedim.hatsizliğe bak.elin adamının sorusu.anneme anlattım, acaba bu cesareti benden mi aldı diye.çok bozulmuştum..

Ayy, çok fena.geçmiş olmasına sevindim

Kizlar sol mememden 1 damla kan gelmis atletime.. Orada kahverengi kisimda zararsiz kist vardi o mu yapti acaba cok korkuyorum... Bugun dr.a gidemem haftaya kadar beklemem lazimm.

memenin ucundan mı akmış sütle birlikte?içten geldiyse sormadan verme sütü.

Benim kiz butun parmaklarini agzina sokmaya calisiyo bide midesi bulaniyo sonra agliyo sabah 8bucuktan beri 3 kez kaka yapti dun gece biogaila verdm onun etkisiyle heralde. Y yesilagac44 bizmde gectii sarilik eliyle yuzu neredeyse ayni gbi
Benımkide aynı eller agızda oncesınde kızıyodum ama arastırdımki bunun olması cok normalmıs beynı ellerini algılıyomus hatta cok iyi bıseymıs bende ellerini sılıyorum sureklı cok sevmesemde elleri burus burus agzına soktugu için :)

Yerisemiyorum. Kizim uyanıkken baska hicbir seyle ugrasmam mumkun degil bu yuzden supurge acmak imkansiz gbi bsey. Supurmeden silemeyecegime gore ev berbat bi halde. Bazi koselerde hav olusmus yani o derece. Hergun silen ben smdi ortalik topluysa camasir ve yemegi hallettiysem ne ala. Hadi titizligi gectim evde bebek var yani en azindan yatakodamin temiz olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…