- 23 Haziran 2012
- 1.788
- 808
- 323
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.321
Sağol canımm çoğunu yapıyorum zaten.uyumak bazen olmuyor da.çok da emmek istiyor yeni başlayınca emmeye.ama süt gelmeyince memeyi çekiştiriyor ve ağlıyor.malt içecekler de çok tatlı kilo almak da istemiyorum açıkcası halen göbek var 5 kilo fazlam duruyor.gelsene sut arttirmayla ilgili deneyimlerimi sana aktarayim
1. Sik sk wmzirmek sutu arttiriyor emmiyorsada sagmak
2. Uyumak dinlenmek cok fazla etkiliyor
3. Stresten uzak durmak
4. Bol bol su icmek
5.tahin pekmez
6.et tavuk balik yedigim gunlerde arttigini hissediyordum
7.dereotuda arttiriyor bence
8.bulgur pilavi yiyorum ama sanki bana pek etki etmedi
9.humana still tea iciyorum ama o da cok etkiledigini dusunmuyorum
10.rezene isirgan kaynatip suyunu icmekte arttiriyor bnce
11. Lactamil arttiriyor mu bilmiyorum ama kalitesini arttiriyor diyorlar
Baslarda sutun az oldugu icin deneyimleyerek gorduklerim bunlar
En onemlisi arkadaslarinda dedigi gibi bol bol emdirip dinlenmek
Benmkide memeyi almadı ya, 1 hafta oldu emeli :) sennkşler laf ediyolar bende ise her gelen mememi tutup kızın ağzına dürtdü.sandıki ben emdiricem.manyak insanlar ya yardım ediyorum derken bkonu çıkarıyorlar.Zaten dogum yaptim yapali en nefret ettigim sey emiyor mu diye sormalari
Istisnasiz her goren nasilsindan once bebek emiyor mu diye soruyorlar baslarda sutumde az olunca sinir oluyordum
Hele bazilari emdirme seruvenlerini oyle bir anlatiyorlardi ki sac bas dalasim geliyordu
Hatta kuzenime al benim kizida hayrina emdiriver dedimde ondan snra pek laf soyleyemedi
Benmki de öle ben yeni memeye alıştığına bağladım ama kualam benm kucamda olsa orda uyusa çok daha mutluyuz40 tan sonra değişirmiş işler evetbizim kırkımız iki gün önce çıktı ama daha da küçüldü minnakım.. yavrumun öncesinde bi rutini vardı iyi kötü..şimdi kuş oldu omzuma tünedi,yatapa bırakınca uyanıyor anında..acaba işe gittiğim için özlüyor da dönüşte acısını çıkarmak için mi bırakmıyor beni
Bugün girebiliyorum yazarak acısını çıkarayım :) canım bşzimki geçti azalmıl demişti doktor.test yapmadık ama 40. Gününde yüzü gözü bi açıldı şuan yok çok şükürBu arada bizim sarılık da hala geçmedi 2 ay olacak yüzünde var hala eline göre sarı sizinkiler ne alemde?
Aynen dimi sanki biz emdirmeyi bilmiyomusuz onlar tutturunca cocuk hemen emmeyi ogrenecekBenmkide memeyi almadı ya, 1 hafta oldu emeli :) sennkşler laf ediyolar bende ise her gelen mememi tutup kızın ağzına dürtdü.sandıki ben emdiricem.manyak insanlar ya yardım ediyorum derken bkonu çıkarıyorlar.
Bu arada bizim sarılık da hala geçmedi 2 ay olacak yüzünde var hala eline göre sarı sizinkiler ne alemde?
Ya hep aynı seyleri yasıyoruz ve bunu yapanlar bızım gıbı bu yoldan gecmıs olan kadınlar cıdden kadın kadının dusmanı hep kıskanclık hep hasetlik allah uzak tutsun bizden bunları ne dıyeyimBen de nefret ediyorum bu süt muhabbetinden.Soruyorlar emiyor diyosun aammman kimseye deme nazar değer e o zaman sorma da demeyeyim ,emmiyor desem de yakayı kurtaramicam anneliğine kadar sorguluyorlar.Sinir oluyorum insanlara.
Bizim de birinci ayda 9 du değer hacettepedeki asistan isterseniz getirin araştıralım ama genelde altından bir şey çıkmıyor riskli bi değer de değil dedi ben de burda çoğu kişide olduğunu bildiğimden çocuğu o sürece sokmak istemedim.Tsh falan bakıldı zaten orda ama 2. Ayda bazı basit tetkikleri isterm belki idrar yolu enfeksiyonu falan gibi bizim göz kenarlarımızda hafif ve yüzümüzde de hala varBizim 1.ay kontrolünde çok azalmış ileri tetkikleri yapmamıza gerek yok demişti doktor. Şimdi de iyice gitti gözde falan da kalmadı çok şükür.
Kizlar bebislerinizi sirt üstü yatırıyor musunuz ? Özellikle gece ? Kaynanam kafaya takmis cocugu sirt üstü yatir kafasi yamuk olacak diyip duruyor ben gece nasil yatiraym yahu sirt üstü!
Kimsee cevap vermedigine gore son durumu yazayim da bilgilenmek isteyenler faydalansın der tribimi de atarimaksama dogru atesim cikti basim dondu halsizlik basladi bunun uzerine doktoruma mesaj attim o da antibiyotik verdi sanirim mastit baslangici oldu sukur simdi iyiyim ihmale gelmiyormus anlamis.oldum
Markette gordugum hic tanimadigim kadin bile emiyor mu diye soruyo. Ya bu insanlar ne kadar merakli bu ise. Sanane be ablacim. Hayir emmese hic sutum olmasa o soru beni kahreder mesela hic dusunmuyorlar. Emiyo deyince de nazardan korkuyorum.
Evet korkunç bişi en kötüsü bebek sana muhtaç sen canın yanıo emzirmeyi geçtim kucağına dahi alamıyorsun. Hastanede yatıyorum bebek evde, çok çok zor günlerdi. Zaten benim sağ meme korkunçtu bebeğe verme dedi doktor normalde bebek boşaltsın derler , sadece sağa sağa boşaltabildim ve çıkan sütü döktük her seferinde ztn süt gibi de deil kanlı iltihap geliyordu korkunç Allah kimseye yaşatmasın. Sende tekrarladı yani? Ayy feci
Kizlar sol mememden 1 damla kan gelmis atletime.. Orada kahverengi kisimda zararsiz kist vardi o mu yapti acaba cok korkuyorum... Bugun dr.a gidemem haftaya kadar beklemem lazimm.
Benımkide aynı eller agızda oncesınde kızıyodum ama arastırdımki bunun olması cok normalmıs beynı ellerini algılıyomus hatta cok iyi bıseymıs bende ellerini sılıyorum sureklı cok sevmesemde elleri burus burus agzına soktugu için :)Benim kiz butun parmaklarini agzina sokmaya calisiyo bide midesi bulaniyo sonra agliyosabah 8bucuktan beri 3 kez kaka yapti dun gece biogaila verdm onun etkisiyle heralde. Y yesilagac44 bizmde gectii sarilik eliyle yuzu neredeyse ayni gbi
Kışlıkları kaldırayım dedim kızım durmuyoki ev almıs basını gıdıyo kıslıklar salonda hurclancak orası karısmıs mutfak ayrı terane yatak odam fena kızım ayagımda uyumamak için direniyo of yani gunler bıtıyo ama hep aynı hıcbıseye yetemıyorum yahu evi sılmek zaten hayal haftaya temizlıkci gelcek titizliğim basıma bela ev sanki bana batıyo yapamaayınca siz nasıl yetıyosunuz kızlar buarada evden calısıyorum da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?