selamlar güzel insanlar....dün doktor kontrolüne gittik.yaklaşık 1 ay önce idrar kültüründe üreme oldu ve doktoru 10 iğne verdi ama ana yüreği ısrarla bunu şuruba çevirttim...dün tahlili yineledik veeee üreme olmadı çok şükür.
doktorumuz 1 yaşına kadar biber verme dedi.çorbalara irmik bulgur ve pirinç kat, yoğurt, labne ve peynir ver dedi.içme suyunu da siz hala kaynatıyor musunuz?artık kaynatma, cam şişe kaynak suyu ver dedi.
gelişim olarak da maalesef ilk sözcüğü" baba"oldu...geçenlerde meme ve mama demişti, bu sabah da baba....ama bence bilinçli değildir
dimi??emekleme bitti, sıralıyoruz artık.hep ayakta.kanepelere tutunup yürüyor böcüğüm.
kilosu da 7400 olmuş çok şükür ama tabi çokkkk zayıf.kaburgaları elime geliyor.sütlü ürünlerini çocuk doktor ver diyor korkak ben duruyorum, öteliyorum...babası d aartık beslenme profuna gitmeyelim diyor...bilemiyorum nasıl yapsam...
ben okuldayken meyve (şeftali, elma ya da kavun) ve yumurta sarısı yiyor.ikindi vakti çorba(patates, kabak, havuç, ıspanak ve semizotu koyuyorum hep)içiyor.akşama da pirinç unu yapıyorum ama hiçççç yemiyor.ağırlık anne sütünde
bu arada artık bollll bol peynir ve yoğurt tüetiyorum.alerji yapmadı.aylarca boşuna mı diyet yaptım diye hayıflanıyorum şimdi...kızıma da vermeye korkuyorum ama ya onda da alerji olmazsa???akıl verin bana noooollluuurrrrr:)