2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Evet bak mesela tek başımayım kimsem yok yakında. Sürekli çocukla bi başıma olduğumdan uyanıkken de tek ilgilenen benim doğal olarak. Uyanık olduğu zaman kendi kendine uzun süre oynamaz 5 dk en fazla. O da kendini keşfetsin diye bırakıyprum. Onun dışında sürekli onunla konuşup anlatıyorum her yaptığımı. Evi onunla toparlıyorum anlatıyorum şöyle yapıyorum böyle yapıyorum diye. Sürekli sohbet halindeyiz bu defa da görüntü şu oldu, çocukla kafayı yedi. E ne yapayım yapayalnız bırakayım mı çocuğu. Gelişmesi için bişeyler görmesi öğrenmesi lazım. Sevgiyle büyümesini istiyorum ayrıca böylr içime siniyo.Benim için de yorucu kendime zaman ayıramamak ama seçeneğim yok yani.

Aynen ayni ben :KK66:
Kizim uyanikken oyle birakmak hic icime sinmiyor sacma sapan hikayeler uyduruyorum onu anlatiyorum hamilelik surecinde yasadiklarimi dogum seruvenimi aklima ne gelirse anlatiyorum kucuklugumu universitede yasadiklarimi vs.
Simdiden kizimla dertlesmeye basladim ama bazen boyle konusurken kendimi deli gibide hissetmiyor degilim:deli::KK45:
Aynı ben :KK53: ben de pusetine koyup çamaşır odasına alıyorum çamaşırları toplarken konuşuyorum ütülerken konuşuyorum susuyo yoksa durmaz pusette sesim yüksek çıkınca tırsıyo mudur nedir dinliyo öyle :KK70:bazen ben de bi hunim eksik şuan diyorjm:KK48:

Kızlar Mastitten konuşulmuş. Önceki mesajları okuyamadım. Mastit olan varsa hiç ihmal etmesin. Nasıl acıdır bu yaşayan bilir. İki defa ağlayarak acillik oldum. Geçen hafta yine sağ göğsüm sancılanmaya başladım. Dr. Ağrı kesici iğne yaptı ama pek fayda etmedi sonra antibyotik ve parol verdi onlarda çok hafif Ağrı'yı kesti. Bunun tek çaresi göğsünü boşaltmak dedi. Göğsüme dokunamıyordum. Uçları da ayrı yara olmuştu. Hastane tipi süt sağma makinası kiralamıştım eve gelir gelmez sağmaya başladım biraz rahatladım. Bu ağrı tamamen geçmiyor süt dolmaya başladığında yine Ağrı'lar oluyor. Şimdi sabah akşam sağıyorum. Biraz daha eskiye göre iyiyim. Ne zaman tamamen geçicek bu ağrı allahım kimseye yaşatmasın.
Amin canim valla cok zormus ilerleseydi daha nasil olurdu bilmiyorum benim agriyla beraber atesimde cikti o zaman korktum yoksa gogusler sut doluyor sanabilirdim sana da gecmis olsun

Evet bak mesela tek başımayım kimsem yok yakında. Sürekli çocukla bi başıma olduğumdan uyanıkken de tek ilgilenen benim doğal olarak. Uyanık olduğu zaman kendi kendine uzun süre oynamaz 5 dk en fazla. O da kendini keşfetsin diye bırakıyprum. Onun dışında sürekli onunla konuşup anlatıyorum her yaptığımı. Evi onunla toparlıyorum anlatıyorum şöyle yapıyorum böyle yapıyorum diye. Sürekli sohbet halindeyiz bu defa da görüntü şu oldu, çocukla kafayı yedi. E ne yapayım yapayalnız bırakayım mı çocuğu. Gelişmesi için bişeyler görmesi öğrenmesi lazım. Sevgiyle büyümesini istiyorum ayrıca böylr içime siniyo.Benim için de yorucu kendime zaman ayıramamak ama seçeneğim yok yani.

Ben de öyle valla. Bazen bırakıyorum yatağı toplayayım, bulaşığı makineye koyayım diye mızırdanıyor ama oyalanıyor sonra yalnız kaldı diye vicdan yapıyorum. Her an da onunla konuşayım istiyor artık, saçmalamanın ötesine geçtim :KK70: bir de koynumda uyutuyorum, bayılıyorum öyle kalmasına, kıyıp da yerine koyana kadar yarım saat geçiyor, yarım saat sonra da o uyanıyor zaten :KK70:öyle gün geçiyor işte :))

Hof tek çok zor ya. Yine annemin yanına kaçasım geldi :KK70: iştahım yokken kolaydı da iştahım gelmee başladı açlık da sinirimi oynatmaya başladı hafiften. Benim de hedef 56 inşallah görürüz yakında. 59u gördüm çok şükür.
Benim kocam göndermiyo kırk çıkmadan oyaladı çıksın öyle şimdide trip atıyo gitmek istiyorum diye ufff hiç halden anlamıyorr :(

Benimki 1 gunde oldu canim aksam sancilandim sabaha gecmedi aksama dogru ateslendim :KK43:
Sancilandim derken goguslerinde agri mi oldu

Benim kocam göndermiyo kırk çıkmadan oyaladı çıksın öyle şimdide trip atıyo gitmek istiyorum diye ufff hiç halden anlamıyorr :KK43:
Annen gelemez mi cnm bn bir hafta tek kaldim cok zorlandim
Yaninda birinin olmasi o kadar rahatlikmis ki bu hafta anladim

mavi_lina mavi_lina sen naptın canım memeyi tekrar tutturabildin mi? Hala direniyo mu yoksa

Canım ben yapı olarak inatçı olduğumdan kavga dövüş tutturuyorum. Gece hiç itiraz yok ama gündüz inatlasiyoruz. Hoplaya zıplaya, üstten mama damlata damlata veriyorum memeyi zorla :D

Mastit olan arkadaslar bu mastit bir anda mi oluyor yoksa onceden kendini belli ediyor mu
Doktora gitmedim ama ben başlangıcınday(d)ım sanırım. Önce bi çekilme oldu omzumdan,sonra şişme,sonra ateş(memelerde) sonra da bütün vücudum kırıldı

Bugün biz de doğum paramızı almaya gittik Ömerimle, yolu uzatıp sahilden gidip deniz havası da aldık :KK200: uyudu hep gerçi :) ama bana da ona da iyi geldi. Aşıyı da 2.ayından bir hafta geç vermişlerdi 18 mayısa, onu da 11 mayısa çektirdim çünkü 19 mayısta mevlüdümüzü yapıcaz inşaallah. Aşıyı çok kafama takıyordum iyi oldu erkene aldırabilmem.

Ay iyi hatırlattın doğum parasını bende gidip bakayım yatmış mı diye :)

Kışlıkları kaldırayım dedim kızım durmuyoki ev almıs basını gıdıyo kıslıklar salonda hurclancak orası karısmıs mutfak ayrı terane yatak odam fena kızım ayagımda uyumamak için direniyo of yani gunler bıtıyo ama hep aynı hıcbıseye yetemıyorum yahu evi sılmek zaten hayal haftaya temizlıkci gelcek titizliğim basıma bela ev sanki bana batıyo yapamaayınca siz nasıl yetıyosunuz kızlar buarada evden calısıyorum da..

valla cocukla zor canım. Benim KV sağolsun o yapıyor birçok işi.. bebeğe De bakmak dahil. Malum bende evden çalışıyorum. Ama olmasaydı da ben rahat bir insan olduğum için umursamazdim. Zaten 15te bir temizlikçim geliyor.

Mastit olan arkadaslar bu mastit bir anda mi oluyor yoksa onceden kendini belli ediyor mu
Bende bi anda oldu canım, bana öyle gelmişte olabilir çünkü hiç sağmıyordum emzirip bırakıyordum, patladı bi anda belkide...Gerçi benimki apayrı bi boyut oldu zaten, en en en berbatını yaşadım diyebilirim.

Sancilandim derken goguslerinde agri mi oldu

Annen gelemez mi cnm bn bir hafta tek kaldim cok zorlandim
Yaninda birinin olmasi o kadar rahatlikmis ki bu hafta anladim
Evet canim once doluyor gibi bir agri oldu sonrasl da tek goguste kolumu bile kaldirsam dayak yemis morarmis gibi bir agri oldu

Kızlar bugün şunu farkettim göğüslerim çok acıyordu hem emzirmek hem sağmaktan dolayı , saat aralıklarını açayım dedim ve anında sütüm azaldı. Cidden bol bol emzirmek , su ve uyku sütü arttırıyor.

Back
X