- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #53.381
Evet bak mesela tek başımayım kimsem yok yakında. Sürekli çocukla bi başıma olduğumdan uyanıkken de tek ilgilenen benim doğal olarak. Uyanık olduğu zaman kendi kendine uzun süre oynamaz 5 dk en fazla. O da kendini keşfetsin diye bırakıyprum. Onun dışında sürekli onunla konuşup anlatıyorum her yaptığımı. Evi onunla toparlıyorum anlatıyorum şöyle yapıyorum böyle yapıyorum diye. Sürekli sohbet halindeyiz bu defa da görüntü şu oldu, çocukla kafayı yedi. E ne yapayım yapayalnız bırakayım mı çocuğu. Gelişmesi için bişeyler görmesi öğrenmesi lazım. Sevgiyle büyümesini istiyorum ayrıca böylr içime siniyo.Benim için de yorucu kendime zaman ayıramamak ama seçeneğim yok yani.
Aynı benAynen ayni ben
Kizim uyanikken oyle birakmak hic icime sinmiyor sacma sapan hikayeler uyduruyorum onu anlatiyorum hamilelik surecinde yasadiklarimi dogum seruvenimi aklima ne gelirse anlatiyorum kucuklugumu universitede yasadiklarimi vs.
Simdiden kizimla dertlesmeye basladim ama bazen boyle konusurken kendimi deli gibide hissetmiyor degilim![]()