2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bende bi anda oldu canım, bana öyle gelmişte olabilir çünkü hiç sağmıyordum emzirip bırakıyordum, patladı bi anda belkide...Gerçi benimki apayrı bi boyut oldu zaten, en en en berbatını yaşadım diyebilirim.
Bende son 1 aydir nerdeyse hic sagmiyordum nasilsa iciyor diye :(

Kızlar mastit olmadan önce kendini hissettirmiyor mu yani benim de bazen bi göğüs çok beklediğinde şişiyor ama rahatsızlık verdiğinden hissediyorum az birazını sağıyorum hemen emziremiceksem ,şişmeden de oluyo mu mastit?

Sancilandim derken goguslerinde agri mi oldu

Annen gelemez mi cnm bn bir hafta tek kaldim cok zorlandim
Yaninda birinin olmasi o kadar rahatlikmis ki bu hafta anladim
Yengeminde bebeği 16 günlük birde onun yaramaz bi kızı var gelinin annesi de gelip yanında kalmıyor o yüzden gelemiyor eşim 5 dk tutup sigara içmeye gidiyor manevi desteğede ihtiyacım var ki bebek te huzurlu olabilsin cnm

V
Kışlıkları kaldırayım dedim kızım durmuyoki ev almıs basını gıdıyo kıslıklar salonda hurclancak orası karısmıs mutfak ayrı terane yatak odam fena kızım ayagımda uyumamak için direniyo of yani gunler bıtıyo ama hep aynı hıcbıseye yetemıyorum yahu evi sılmek zaten hayal haftaya temizlıkci gelcek titizliğim basıma bela ev sanki bana batıyo yapamaayınca siz nasıl yetıyosunuz kızlar buarada evden calısıyorum da..
Valla yettiği kadar canım eskisi gibi mümkün olmuyo biraz sıkalım disimizi örümcek faslı başladımı biraz rahatlıyo insan dolanırken iyi kötü bi iş yapılıyo

Ben de öyle valla. Bazen bırakıyorum yatağı toplayayım, bulaşığı makineye koyayım diye mızırdanıyor ama oyalanıyor sonra yalnız kaldı diye vicdan yapıyorum. Her an da onunla konuşayım istiyor artık, saçmalamanın ötesine geçtim :KK70: bir de koynumda uyutuyorum, bayılıyorum öyle kalmasına, kıyıp da yerine koyana kadar yarım saat geçiyor, yarım saat sonra da o uyanıyor zaten :KK70:öyle gün geçiyor işte :))
Bu günler geri gelmeyecek büyüyünce de sarılmak istemeyecekler belki :)) ben de seviyorum kucağımda olmasını ama bi bırskıp yemek de yiyebilsem, uyur uyumaz koysam da tak uyanıveriyor :/ bugün de bi huysuz zaten anlamadım.
Benim kocam göndermiyo kırk çıkmadan oyaladı çıksın öyle şimdide trip atıyo gitmek istiyorum diye ufff hiç halden anlamıyorr :KK43:
Oyy zor ya. Arada oraya gidince gezebiliyorum en azından. Burada arabasız çok zor bi yere gitmek hiç sevmiyorum çevreyi de. Beni gönderiyor da gidince de bir sürü trip yiyorum. Ama ne yapayım dayanamıyorum sürekli bi başıma. İdare edecek bi şekilde.

Ne zaman yaptirdiniz canim 3.ayi doldurdu mu diger asilarla birlikte mi oldu aile hekimi biz yapmıyoruz dedi
Canım biz 2 aylık aşılarıyla yaptık. Pahalı bi aşı onu eczaneden alıp aile hekimliğine götürmen gerek ya da özelde aşı ücretini de verip oraya yaptırabilirsin. Zaten aşılar muayeneden sonra ücretsiz oluyor özelde. Yani 2 ay muayenenizi yaptırıp aşınızı da olabilirsiniz aslında. Ben bilmiyordum bunu, memlekette aşı olayını halletmeye çalışırken öğrendim. Rota virüs 150 tl tuttu bu arada.

Ay iyi hatırlattın doğum parasını bende gidip bakayım yatmış mı diye :)

Yatmış yatmış yani 14'ünde başvuru yapmıştık eğer o dönemde yaptıysan sen de yatmıştır:)

Ne zaman yaptirdiniz canim 3.ayi doldurdu mu diger asilarla birlikte mi oldu aile hekimi biz yapmıyoruz dedi

Yok canım bizim daha 2.ay aşımız da olmadı ama doktorla konuştum, 3.ayda yapılcak bizimki. Her doktor farklı yaklaşıyor ama onu farkettim burda.

Bu günler geri gelmeyecek büyüyünce de sarılmak istemeyecekler belki :)) ben de seviyorum kucağımda olmasını ama bi bırskıp yemek de yiyebilsem, uyur uyumaz koysam da tak uyanıveriyor :/ bugün de bi huysuz zaten anlamadım.

Oyy zor ya. Arada oraya gidince gezebiliyorum en azından. Burada arabasız çok zor bi yere gitmek hiç sevmiyorum çevreyi de. Beni gönderiyor da gidince de bir sürü trip yiyorum. Ama ne yapayım dayanamıyorum sürekli bi başıma. İdare edecek bi şekilde.

Aynen öyle ben de onu düşünüyorum, ilerde kucağa gelmek istemeyecek bile. Şimdi bol bol kokusunu çekiyorum valla. Bugün kucağımdayken kahvaltı yaptım valla ne yapayım, açlıktan bayılcam yoksa :)) bir günleri bir günlerini tutmuyor maalesef, yarın da çok uysal olabilir mesela :)

18:10da uyanıp 18:30 gibi 60 cc mama içen kızım 20:00ye doğru huysuzlanınca acıktı herhalde diye memeye aldım. Sağ sol ikisiyle de savaştım, 5 dk ancak emdi. Hatta sonra birazını çıkardı. Tokmuş meğer uykusu varmış annem alıp iki pış pış yapınca uyudu. Sinirim bozuldu ben neden anlayamadım aç değil de uykusuz olduğunu diye. Etraftaki herkes iki mızırdansa aç mı aç mı dediği için herhalde.

18:10da uyanıp 18:30 gibi 60 cc mama içen kızım 20:00ye doğru huysuzlanınca acıktı herhalde diye memeye aldım. Sağ sol ikisiyle de savaştım, 5 dk ancak emdi. Hatta sonra birazını çıkardı. Tokmuş meğer uykusu varmış annem alıp iki pış pış yapınca uyudu. Sinirim bozuldu ben neden anlayamadım aç değil de uykusuz olduğunu diye. Etraftaki herkes iki mızırdansa aç mı aç mı dediği için herhalde.
Canım çok yeni anca alışcan annen şımdiye kaç çocuk bakmıştır tecrübe bunlar zamanla anlıcan sende dediğin gibi millet aç mı doyduğu süt yetmiyo demekki agliyo falan laflarla kafa dolduriyo insanin hepten eli ayaga karısıyo benim ilkte öyleydi binda kimseyi takmiyom lafı yetistitiriyorum hemen

Annelik iste biz hemen karnini doyurmaya calisiyoruz. Disaridan biri yani annelerimiz fln daha iyi gozlemliyor

Bugün ilk defa bukadar uyumamazlık yaptı oglum sabahın 7 sinden şu saate kadar 2 kere uyudu biri 1 saat biri 15 dk gece uyumaz ama gündüz uyuyan bi bebekti insallah huyu değişmemiştir bi günlük biseydir yoksa ben yandım uyanıkken hiç bişey yapamiyorum mahvoluruz böyle evde çocuk olmasa takmıcam yemeği falan ama düzenli yemek olmak zorunda ve yemekleri hep özenerek yapardım ona alıştı geçiştirme bisey sevmez karnıyarık yaparım cacık nerde der :) mantı yer tereyağıyla kırmızısındanda köy der :) anne şekerpare yapsana yiyelim der böyle bitip daha 3 yaşında.:))

Dogum parasi zamlandı diye duydum ama dogrumu ki alan arkadaslar??? Ayıptır sormasi nekadar aldınız
Ben geçen hafta başvurdum 25 mayıstan sonra yatacak dedi görevli hatta gitmedim kuruma telefonla aradım evrak gereklimi diye tc numarasını verdim kaydımı aldı. 300 tl diye biliyorum ilk çocuk ta ikinci çocuk 400tl üçüncüde 600 tl diye biliyorum.

Back
X