2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canm ben sadece oluruna bıraktm boşlamam yani inşallah.doktor hsg kalıyo bi tek dedi banada.ama 1 yıldan sonra öneriyorz ama istiyosan çektir dedi. Bnde bilmiyom bi yılı beklerim heralde ya
Canım yaşın kaç?? Eger benim gibi 30 A dayandıysan bence bekleme ama küçüksen evet bekle bencede çünkü bende korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kaldım tam evlilik yıldönümümde :)

Canım yaşın kaç?? Eger benim gibi 30 A dayandıysan bence bekleme ama küçüksen evet bekle bencede çünkü bende korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kaldım tam evlilik yıldönümümde :)

He işte canm.benimde bi arkadaşım 9 . Ayda kaldı hamile benm yaşım daha 25 canm onun için beklerim inşallah

@anneveoğlusu Y yumyumyumiyum M miyaz ben adet oldum haftaya aşılama beni bekler hadi bakalım hayırlısı

ben daha adet de olmadım canım ya geçen cuma test yapmıştım negatifti yani test yapmak canım istemiyor o kadar umutsuzum adet gecikmese bari ne bileyim sıkıldım ya Allahım daha iyi bilir tabi..
senin de Rabbim yar ve yardımcın olsun inş olacak canım negatif olma hiç hem hsg çekildin bir adım öndesin diye düşünüyorum..adetin kaçıncı günü işlem yapılacak??

canım inşallah aşılaman tutar... ben de ramazandan sonra tedaviye başlamayı düşünüyorum. aşılama nasıl oluyor süreci de buraya yazarsın hayırlısıyla olur inşallah...
canım bugün adetin 2. günü gittim doktora karından gonalf diye bir iğne başladı yumurta büyütücü bunu 75 lik dozda sabah akşam hergün kullancam 5 gün sonra kontrolum var eger yumurtalar istenilen büyüklüğe ulaşmazsa dozu artırcam dedi.. sonra istenilen büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi vurdurcam ve 36 saat sonra aşılama olacak inş... o süreç geldiğinde daha detaylı yazarım..

canım bugün adetin 2.günü yumurtların büyüklüğüne göre değişiyor ama büyük ihtimalle adetin 10. veya 11. günü çatlatma iğnesi olurum gibi geliyor bende çok heyecanlııyım rabbimden hayırlısı inş sağlıklı ikizlerim olur :)

inşallah canım Allahım gönlüne göre versin çifter çifter

Nasip kuzu benim çok istediğim şeyler zaten hemen olmuyor ama oluncada hayırlı oluyor çok şükür tecrübeyle sabittir yani bu durum :) illa çabalamam gerek yani inşallah çok beklemeyiz

Ayy bende oyleym hemen kavusmam gercektem istedigim seylere ugrasmam kan dokmem gerek illa istemedigim seylerde haddinden hizli gerceklesir

Ay bende bazen ikizim olsa da bi daa cocuk yapmasam dedigim oluyo :) nasip gercekten

Çok sevindim canım sorun çıkmamasına...İnşallah bebişine kavuşmana vesile olur
Kısmet inşallah canım.. bugün daha iyiyim şimdi kendi doktoruma geldim sonucu görmek istedi bakalım nasıl bir yol izleyecek?

Canm arzucan çok geçmiş olsun

Nagehancımmmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun..

Ay bende bazen ikizim olsa da bi daa cocuk yapmasam dedigim oluyo :) nasip gercekten

Gelsin çifter çifter melekler.. oohhhhh.. yemede yanında yat.. :)

Canim inşallah hayırlısıyla bu ay bebislerine kavusursun. Saglikla kucağına almak nasip olur. Hamile kalınca saglikla devam etmesi çok önemli tecrübeyle sabit.

Canim inşallah hayırlısıyla bu ay bebislerine kavusursun. Saglikla kucağına almak nasip olur. Hamile kalınca saglikla devam etmesi çok önemli tecrübeyle sabit.
evet canım haklısın rabbin hayırlısını vwrsin hepimizi için :) inş bu ramazan bitmeden güzel haberler verelim birbirimize..

canım bende zor gebe kalıyorum sebebini bilmiyorum herhalde nasibimde yok... bu ay aşılama olacak bakalım sonuç ne olur?? sen düşünüyor musun aşılama ??

canım ben temmuz adeti ile aşılama düşünüyorum. hakkımmızda hayırlısı olsun

Yok kuzu ben düşünmüyorum şimdilik bir seneye kadar şansımı deneyecem benim daha yeni zaten olmazsa belki sonrasında düşünürüm kız yeni farkettim adet için okacam dedim ben canım :)

canım sen nasılsın adet oldun mu

Yarım saat kadar oldu ayılalı canım şükür elhamdülillah her şey yolunda.. kanamam var biraz.. ama tüpler açık Allaha şükür.. Allah senden razı olsun..

çok geçmliş olsun tüpler açıkmış çok sevindim inşallah bundan sonra herşey su gibi akar ve sonuca ulaşır bir tanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…