- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Dua edip beklemekten başka çarem yok artk cnmB bebegim-gel canım üzülme ağlama lütfen mübarek gecede dua edelim daha beş gün var bir şey söylemek için çok erken inşallah yüzün güler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dua edip beklemekten başka çarem yok artk cnmB bebegim-gel canım üzülme ağlama lütfen mübarek gecede dua edelim daha beş gün var bir şey söylemek için çok erken inşallah yüzün güler
Evet bende en yakın hastaneye gittim kandan bakarlar en azından gebelik varsa kanı durdurmaya iğne yapar diye düşündüm ama alttan bakması bile hataydı bence test günüm gelince direk kan vercem cnm artk umudum yokBence yanlis yapmissin ya transferi oldugun hastaneye gidecektin veya direk kana baktiracaktin alttn muayene 3. Hafta sonra dio kagitta yine bsey olmaz blki ondan ama norml hastane tupbebek hastalarindn anlamaz diye dusunuorm belki duvar gec ilerliodur vs sen gununu bekle ve hastahenene git
Ayy sağol canım doğru diyosun belli olmaz hemen ümitsizliğe kapılmamak lazım ama insan ufakta olsa belirti arıyo:)Hatta
o kadar belirtim yoktu ki ynutmuştum aşılama tapıldığımı Ama hamileymişim.. bence belirti olmadan hamile olunabiliyor ama bi var bi yok olayını bilmiyorum işte.
Evet 5 gün var cnm ama umidim kırıldı artk test günüm gelince kan vercem öylesineB bebegim-gel canım benim ağlama dur bakalım, o rahim kalınlığı öyle dedi diye negatifi direkt kafana yerleştirmişsin. Bildiğim kadariyla daha test gününe 5 gun var nerdeyse bu kadar erken hüküm verme. Yarın kendi doktorunuza ara görüş lütfen en iyisini o bilir.
Şimdi dha iyiyim cnm artk hayırlısı neyse o olcak test günüm gelince test yapcamCanım ağlama ya dur bakalım hemen kendini yıpratma bak varsa da etkiliceksin bu sefer yazık değil mi bence tutunuyo bebişin sana :)) ya olumlu düşünmeye çalış test zamanımızı beklemekten başka caremiz yok oturur beraber ağlarız o zaman suan üzme kendini
Evet bende en yakın hastaneye gittim kandan bakarlar en azından gebelik varsa kanı durdurmaya iğne yapar diye düşündüm ama alttan bakması bile hataydı bence test günüm gelince direk kan vercem cnm artk umudum yok
Canım kanaman devam etmiyor demi. Bugün merkezini en aZından bir ara Dra olmasada hemşireye durumu anlat belki bir şey söylerDua edip beklemekten başka çarem yok artk cnm
Yok cnm etmiyor dünden beri hiç gelmiyor aradım açmadılar teliCanım kanaman devam etmiyor demi. Bugün merkezini en aZından bir ara Dra olmasada hemşireye durumu anlat belki bir şey söyler
Doktora ulaşamaya calsyrm cnm hakkımda hayrlsi artk yapcak bisey yokSen dr ara durumunu anlat bence belki daha oncede cagirabilir bsey yapilmasi gerekiosa yapabilir insallah Rabbim hayrlisini nasip etsin olmassada uzulme hayrlisiyla nasip olck insallah napalim bizimde sinavimiz bu
Yok cnm etmiyor dünden beri hiç gelmiyor aradım açmadılar teli
spermeler %20 civarı etkili genetikte dedi hocalarım, o yüzden yaptırmadılar cnaım. önemli olan yumurta kalitesiymiş embriyo kalitesinde. şimdi ki doktorumuz da istemedi.kızlar size bir sorum daha var.bu çok önemli... LÜTFEN CEVAPLAR MISINIZ... bizdeki sorun erkek inferlitesi. sperm sayısı az. bu şekil tüp bebek yaptırdım ama biliyorsunuz ilk denememdi ve olmadı. biz genetik test yaptırmadık tedavinin başında. yani sperm için yapılıyor ya genetik morfoloji falan bunlara baktırmadık. sadece sayı ve hareketli olan testi yaptırmıştık. şimdi düşünüyorum da acaba sperm genetiğinde mi sıkıntı vardı? benzer sorun yüzünden bu tedaviyi yaptıran arkadaşlar, sizler genetik yaptırdınız mı spermler için tedavinin başında??????????
haydi bakalım hayırlısı, inşallah hamişsindir.Kızlar kan verdim saat 1 de sonucumu alacağım laboranttt38 sen ne yaptın canm
Isallah canm yani tüm tedavi boyunca şu son 2 gündür çektiğim stresi cekmedimhaydi bakalım hayırlısı, inşallah hamişsindir.
Stres yapma canım sakin kalmaya çalışİnşallah canım benim bu gün 5. Günüm heyecandan ve uykusuzlıktan ölücem,ilk denemem
Ayyy çok heyecanlandım şimdiii ben daha bişey yapmadım pazar gününe kadar bekliycem pazar evde idrarda ptesi de kanda baktırıcam.. senin transfer günün kaçıydı?Kızlar kan verdim saat 1 de sonucumu alacağım laboranttt38 sen ne yaptın canm
Inşallah dergin gibidir cnm kan sulandırıcı iğneyle asprin içiyorum ondanmi oldu acabaAdet gününe cok var, niye ara ara kanama olsun ki bana tutunmayla ilgili gibi geliyor. İçini ferah tutmaya çalış canım. Doktorun da iyi şeyler söyler inşallah
Inşallah dergin gibidir cnm kan sulandırıcı iğneyle asprin içiyorum ondanmi oldu acaba[/QUOkanaman ne kadar oldu xanım?
Inşallah dergin gibidir cnm kan sulandırıcı iğneyle asprin içiyorum ondan
Ayyy çok heyecanlandım şimdiii ben daha bişey yapmadım pazar gününe kadar bekliycem pazar evde idrarda ptesi de kanda baktırıcam.. senin transfer günün kaçıydı?
Canım bendede kanama oldu cok sukur cok olmadı hemen doktorumks gorustum aspirinle hiboru yapma dedı ve progestan iğne jac gundur yaptırmaya basladım inş. Bebişime bisey olmamıstır rabbım emeğimizi boşa çıkarmasın sen aea konus senınkıde aspirini bıraktıracaktır büyük bir ihtimal. Senin kanama ne kadar oldu cokmuydu bu gun kacıncı günün ve transfer de rahim kalınlığın kaç demişlerdi? Rahim kalınlığını mı az buldu ?Inşallah dergin gibidir cnm kan sulandırıcı iğneyle asprin içiyorum ondanmi oldu acaba