2017 mart transfer olup bekleyenler

Eki Görüntüle 1975102 Kızlar dün akşama doğru neredeyse küçük bir pet kadar kahve rengi bi akıntım geldi,tüp bebek hemşiremi aradım Yaptırabilirsen proluton depot yaptır bir tane dedi onuda reçetesiz yapmıyorlarmış,tedavi olduğum hastanenin aciline gittik orda sorunsuz yaptılar.Bu gün 8. Günüm transferden sonra.Acilde kan testi istemedi bizde sormadık,korkumdan.Sanki arkası ağdet kanı olur gibi geldi.Sabahı sabah ettim allaha şükür devamı gelmedi.Dayanamadım erken gebelik testi aldım,6. Günümde negatifdi bu gün hayalet çizgiyi gördüm.Sizce uyduruyo muyum?
Canm çizgiyi bende gördüm inşallah yanılmayız bebisin seninledir yarin kan testi yaptr bence

Arkadaşlar bişey sorcam.ben direk tüp bebek yaptrdm.devletten katkı falan almadım.özelde yaptrdm.5.5milyar merkeze verdim. 1.200tl falan da ayrıca ilaçlar tuttu. 6tane de yumurtam donduruldu ona da 1700tl verdm.bna yaklaşık 7500tl ye mal oldu.şimdi dondurulmuş tedavisine başladığımızda yaklaşık ne kadar bir harcamamız olacak acaba?
Nerde yaptın tüp bebeği benim dondurulmuş embrio lari 2500 e transfer ettiler özelde.

Gittim cnm muayene etti alttan kan testide yapmadı endometrium kalınlığı 8 mm iyi değil dedi :-( tutmadı galba gene:-(
Ya kana bakmadan rahim kalınlığına göre mi söyledi,hani bilmiyorum doğrusunu biliyodur elbet ama keşke kan testi yapsaydı,nolur üzme kuzum kendini...Allahın bildiği mutlaka hayırlı bi zaman vardır.

Ya kana bakmadan rahim kalınlığına göre mi söyledi,hani bilmiyorum doğrusunu biliyodur elbet ama keşke kan testi yapsaydı,nolur üzme kuzum kendini...Allahın bildiği mutlaka hayırlı bi zaman vardır.
Öyle cnm zamanı değilmiş elden bişey gelmiyor ama ikinci denememdi çok zor gözyaşlarıma hakim olamıyorum ;-(

Merhaba arkadaslar bugun transferimin 3.gunu az bsey karin agrisi bazen bel agrisi kasik agrisi oluyor ama cok bi degisiklik yok acaba tutundugunu nasil anlayabiliriz 6nisanda kandan baktiracagim dondurulmus embrio transfer edildi

B bebegim-gel canım üzülme ağlama lütfen mübarek gecede dua edelim daha beş gün var bir şey söylemek için çok erken inşallah yüzün güler

Kadın doğum hastanesine gittim acile anlattım doktora muayene etti alttan şuan kanama yok dedi endometrium kalınlığı 8 mm dedi iyi değil dedi kan testide yapmadı çıkmaz dedi ağladım geldim:mad:

Bence yanlis yapmissin ya transferi oldugun hastaneye gidecektin veya direk kana baktiracaktin alttn muayene 3. Hafta sonra dio kagitta yine bsey olmaz blki ondan ama norml hastane tupbebek hastalarindn anlamaz diye dusunuorm belki duvar gec ilerliodur vs sen gununu bekle ve hastahenene git

B bebegim-gel canım benim ağlama dur bakalım, o rahim kalınlığı öyle dedi diye negatifi direkt kafana yerleştirmişsin. Bildiğim kadariyla daha test gününe 5 gun var nerdeyse bu kadar erken hüküm verme. Yarın kendi doktorunuza ara görüş lütfen en iyisini o bilir.

Öyle cnm zamanı değilmiş elden bişey gelmiyor ama ikinci denememdi çok zor gözyaşlarıma hakim olamıyorum ;-(
Canım ağlama ya dur bakalım hemen kendini yıpratma bak varsa da etkiliceksin bu sefer yazık değil mi bence tutunuyo bebişin sana :)) ya olumlu düşünmeye çalış test zamanımızı beklemekten başka caremiz yok oturur beraber ağlarız o zaman suan üzme kendini

Nerde yaptın tüp bebeği benim dondurulmuş embrio lari 2500 e transfer ettiler özelde.
mersinde yaptırdım ben.. anladığım kadarıyla 5 dklık bir işlem için yine bir sürü para verilecek yani :( o kadar dedim doktora 2 tane koy diye belki bir şansım olurdu. tutturdu blastın şansı yüksek diye :işsiz:

Merhaba arkadaşlar , 35 yaşındayım eşimde morfoloi sorunu vardı sayı ve hareketlilik iyi denilmişti. Fakat zaman kaybetmek istemediğim için evlendikten 4 ay sonra tüp bebek yapmaya karar verdik. 17 yumurtam oluştu 7 tane 1 kalite 2 tane 2. kalite embiryomuz oldu. 5. gün (blast) 2 embiryo transferi yapıldı 20 mart transfer günümdü. Bugün 11 gün yarın evde yalnız olacağım. Tek başıma o stresi yaşamak istemiyorum. Bugün çalıştığım plazanın alt katındaki klinikte kan testi yaptıracağım. Umarım erken değildir.5 gün embiryoları için 10 gün test yaptırdığını yazanlar olmuş.Bu arada transfer sonrası hafif hafif kasık batmalarım oldu 7. günden itibaren de adet olacakmışım gibi kasık ağrıları ,bel ağrıları başladı.Ama ilk günlerde hemen doktorumu aramıştım. Bu adet belirtilerin normal olduğunu aldığım hormonlar nedeniyle olacağını söyledi. Ara ara umutlanıp sonra olmumsuz düşünmeye başlıyorum. 5 tane daha dondurulmuş 5. gün embiryom var.İlk başta bu kadar stres yaşayacağımı tahmin etmemiştim açıkçası bütün muayene ,yumurta toplama ve transfer işlemleri çok basit gelmişti.Ama sonlara doğru yaşadığım stress hepsine bedel oldu. Sanırım bu süreçten geçen herkes aynı duyguları yaşıyor.Hepimiz için umarım güzel sonuçlar olur. Gün içinde sonucu öğrenirsem yazıcam .Herkese sevgiler..

Kızlar günaydın benim 7. günüm ama artık korkmaya başladım:(( zerre belirtim yok yaa böyle olup hamile kalan var mıydı aramızda?? zerrecik bile yok yani:(((

Kızlar günaydın benim 7. günüm ama artık korkmaya başladım:KK43:( zerre belirtim yok yaa böyle olup hamile kalan var mıydı aramızda?? zerrecik bile yok yani:KK43:((
Günaydın canım ben de aynı şeyi düşünüyordum dün geceden beri tüm belirtiler kayboldu gitti neden acaba? İlk gebeliğimde hiç belirti olmamıştı hamileymişim dış gebelik oldu ama önce belirti olup sonra kaybolması garip değil mi?

Hatta
Kızlar günaydın benim 7. günüm ama artık korkmaya başladım:KK43:( zerre belirtim yok yaa böyle olup hamile kalan var mıydı aramızda?? zerrecik bile yok yani:KK43:((
o kadar belirtim yoktu ki ynutmuştum aşılama tapıldığımı Ama hamileymişim.. bence belirti olmadan hamile olunabiliyor ama bi var bi yok olayını bilmiyorum işte.

Back
X