- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
kızlar bana iki tane ikinci gün embriyosu transfer edildi yarın transfer gününü sayarsam 11 saymazsam 10 gün oluyor. İki tane erken gebelik testim var onlar bana ben onlara bakıyorum sizce yapayım mı ne dersiniz
Tebrikler canm inşallah değerin katlanır üzülme bu sefer herşey güzel olcak insallahkızlarrr sabah 10da kan verdim cesaret edip de sonuca bakamadım çok korkuyordum ama gücümü topladım ve baktım 55 çıkmış sonucum ama sevinemıyorum öncekinde de pozitifi görmüştüm fakat kese gelişmemiş 8.haftada küretaj olmuştum. şimdi de aynısı olursa endişesi var dua edin inşallah 2 gün sonra tekrar hcg bakılacak
inşallah rabbim dualarımızı kabul eysin o duyguyu bize de tatırsın.ve isteyen herkes3 de nasip etsinTebrikler canm inşallah değerin katlanır üzülme bu sefer herşey güzel olcak insallah
çok tşk ediyorum çok haklısın inşallah güzel günler bizi bekliyorHarika bir haber bu Allah insallah saglikli kucagina almayi nasip etsin uzun ömürlü olsun. Hic korkma cnm mutlu hisset mtlu ol hep ayni seyleri yasayacak degiliz guzel dusun modunu dusurme insallah Allahin izniyle hersey cok güzel olacak sonuc negatif olanlari dusun cok sanslisin ve guclu olma vaktin... tebrikler :*
Üçüncü gün embriyosu canım yanlış yazmışım kusura bakma . Haklısın tabii üşün ucunda doğru sonuç vermeme ihtimali var benim test günüm Çarşamba ayın beşi inşallah hayırlısı olsunCnm oncelikle insallah herseyin hayirlisi olur Anne olmak hepimize tez zamanda nasip olur
Transfer gunu sayilmiyor ve 2. Gun embriosu 14. Gunde bakmayi tavsiye ediyorlar bnde suan bekleme surecindeyim ama erkenden bakip yikilmak istemiorm doruda cikablir yanlsta ama zamnini beklicem. Sana tavsiyem bekle derim ama cok sallamam yine umudum devam eder bn kana inanrm dersn yap bn kendi adima sonctn korkuyorum hic crsaretm yk 6.4 de kandn baktrcm hayrlisi
Bizim senle aynıydı canım bende bekle derim kan daha kesin sonuç o gün sevinelim inşallahÜçüncü gün embriyosu canım yanlış yazmışım kusura bakma . Haklısın tabii üşün ucunda doğru sonuç vermeme ihtimali var benim test günüm Çarşamba ayın beşi inşallah hayırlısı olsun
Üçüncü gün embriyosu canım yanlış yazmışım kusura bakma . Haklısın tabii üşün ucunda doğru sonuç vermeme ihtimali var benim test günüm Çarşamba ayın beşi inşallah hayırlısı olsun
Kızlar bugün 9.günüm transferden sonra. Belki saçma ama ağzımda garip bi tat var ya belirti aramak istediğim için belkide bilmiyorum ne yersem yiyim sonrasında değişik bi tat oluyo hep gitmiyo
İnşallah canım günler yaklaştıkça sabır kalmadıBizim senle aynıydı canım bende bekle derim kan daha kesin sonuç o gün sevinelim inşallah
CAnım bende de var o tat be midem yanıyor birde şu son iki gündür karnım kocaman oldu şişti sık sık tuvalet ihtiyacı varO halde 12/13. Gunde daha dogru cikar buyuk ihtimal fakat idrrda cikrmi o biraz gec olablior oyuzdn bn hc grmicm o topa beklicm yalz hergn belm karnm agriodu bgn belirtilrm yok snki sdece az karnm agrio birde agzimda aci tat vr. snde ne gibi sylr vrdi basndn beri
Demir tadı gbi oluyormuş belirti olarak cnm inşallah ondandir :)Kızlar bugün 9.günüm transferden sonra. Belki saçma ama ağzımda garip bi tat var ya belirti aramak istediğim için belkide bilmiyorum ne yersem yiyim sonrasında değişik bi tat oluyo hep gitmiyo
Valla bilmiyorum canım demir tadı gibi de değil ki anlamadım ya değişik bi tat ama :) fırcalıyorum filan yine aynı. İnşallah dedğin gibidir:))Demir tadı gbi oluyormuş belirti olarak cnm inşallah ondandir :)
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım duamız seninleKızlar sizden bir ricam var yarın tahlili tekrarlıycaz 10. Gün yapılan kan beta hcg 10,22 çıktı,yükselme olmazsa kimyasal gebelik denicek ,dualarınızı bekliyorum nolur...
:) bende bakym hep kendime yok tat fln gelmiyorValla bilmiyorum canım demir tadı gibi de değil ki anlamadım ya değişik bi tat ama :) fırcalıyorum filan yine aynı. İnşallah dedğin gibidir:))
Bende zor dayanıyorum kuzum yaa:) bende bakym hep kendime yok tat fln gelmiyorinşallah cnm ben belki çarşambayı beklemeyebilirim:))
:) çok zor beBende zor dayanıyorum kuzum yaa
11. Gunum beta hcg 2.3 cikti dktrm ilaclara devam et 2 gun snra tkrar olctur dedi yukselir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?