- 31 Mart 2017
- 36
- 52
- 3
- 24
gününden önce yapmadım ki cnm bugün tam transferin 12.günüydü. 14.gün de bakcam sonra doktoruma diyecem.Ozaman telaslanmamalisin keske gununden once yapipta kendini strese sokmasaydin.hayirli haberlerini yaz mutlaka merakla bekliyoruz
Tamam canım bilgilendiririm senide gideceğim inşallah bugün. Bende de başka belirti Yok şişlik gerginlik var. Ama bugün çok daha iyi uyandım şükür daha iyi olur inşallahMillet transfrden 5, 6 gun sonra oluyo genelde. Sonradanda olabilir bence sonucta hormon aliyoruz hala. Bende şisim dr ile gorusmeni banada bildir canim merak ediyorum bende. Hafif yada orta ohss olmus olabiliriz. Kusma migde bulantisi ishal nefes darligim yok ama şişim 7 aylik gibi
Canim bence iyi olmaya devam et allah buyuktur ol derse olur.iyi dusunku iyi olsun .ne yazikki bazen etrafimizda dusuncsoz insalar olabiliyor . Bu da bizim sabir sinavimiz demekki bence ne kendini nede bebisleri uz.az kaldi sonuc iyi olcak insalahhKızlar bana bişey söyleyin rahatlatın benidüne kadar çok iyiydim ya ama bugün çok kötüyüm olmazsa da diye aklım cıkıyo nasıl söylicem eşime anne babalara diyorum. Böyle insanlarla görüşmicem bidaha ben ne zamandır istiyorum bunu sonucta kimse anlamıyo düşüncesiz herkes
O kişiyle birdaha asla görüşme seni kıskandırmak yarana tuz basmak için elinden gelen kötülüğü caktırmadan yapmaya calışmış, hamile kalsanda görüşme hep bir bahane bul sonrada anlar zaten. Nasıl gıcık oldum kadına ya hırslandım, kacıncı gündesin canım transferKızlar bana bişey söyleyin rahatlatın benidüne kadar çok iyiydim ya ama bugün çok kötüyüm olmazsa da diye aklım cıkıyo nasıl söylicem eşime anne babalara diyorum. Böyle insanlarla görüşmicem bidaha ben ne zamandır istiyorum bunu sonucta kimse anlamıyo düşüncesiz herkes
Bugün 10 canım. Yarından sonra kan testi yaptırcam . Eşimden dolayı mecbur görüşüyoruz canım acaba ben mi hassasım bilmiyorum ama nedense cok üzüldüm ya yanımda tabi cocugunu sevcek ilgilenecek ama insan biraz dikkat etmez mi bide bana tüp bebek oldugunu millete söylicen mi pozitif sonucta diyo ne önemi var ki bunun? Bilmiyorum beni anlamıyolar ne kadar üzüldüğümü o tavırların nasıl içime oturdugunuO kişiyle birdaha asla görüşme seni kıskandırmak yarana tuz basmak için elinden gelen kötülüğü caktırmadan yapmaya calışmış, hamile kalsanda görüşme hep bir bahane bul sonrada anlar zaten. Nasıl gıcık oldum kadına ya hırslandım, kacıncı gündesin canım transfer
Aminnn canım inşallah zaten sonucu öğreniyim iyi ya da kötü bi süre uzaklascam insanlardan bizi o kadar etkiliyo ki çevreCanim bence iyi olmaya devam et allah buyuktur ol derse olur.iyi dusunku iyi olsun .ne yazikki bazen etrafimizda dusuncsoz insalar olabiliyor . Bu da bizim sabir sinavimiz demekki bence ne kendini nede bebisleri uz.az kaldi sonuc iyi olcak insalahh
Görüşme dıyorum işte eşinde eşiyle görüşsün dısarda sevmiyorum kadını de görüşme ne mecburuyetın var kendini strese sokuyosun boş yere, beni konuşmaları sıkan enerjimi tüketen insanlardan uzaklaştım, hadi inşallah pozitif güzel haber ver bize. Benimde yarın transferimÇünkü kolay elde etti o yüzden ne yaşadığımı ne hissettiğimi asla anlamaz.
Ya gulum uzme kendini o densizler icin. Gorusme esine anlat de boyle boyle yapti. Ay delimi ne çocuk doğurmak marifetmi yani. Tüp oldugunu soylemene gerek yok bu densiz yayar zaten millete. Cins derdi yok dedikoduya yer ariyo. Uzay cagindayiz hala bu devirde hala böyle boş tenekelerin olmasi uzuyi beni. Onun yetistirecegi cocukta ayni olmaz insallah. Böylelerine prim verme hiç boş ego bunlarAminnn canım inşallah zaten sonucu öğreniyim iyi ya da kötü bi süre uzaklascam insanlardan bizi o kadar etkiliyo ki çevre
görüşmicem canım az insan olsun hayatımda doğru insanlar olsun. İnşallah seninde hayırlı haberlerini alalım.Görüşme dıyorum işte eşinde eşiyle görüşsün dısarda sevmiyorum kadını de görüşme ne mecburuyetın var kendini strese sokuyosun boş yere, beni konuşmaları sıkan enerjimi tüketen insanlardan uzaklaştım, hadi inşallah pozitif güzel haber ver bize. Benimde yarın transferim
Kızlar günaydın ben bugün cok gerginim ya hiç uyuyamadım gece de. Eşimin arkadasları vardı aksam karın koca. Kız yeni doğum yaptı ya beni zerre anlamıyo biliyo musuunz bi ara ben mi kötü düşünüyorum dedim ama değil tedavi gördüğümü biliyo beni rahatlatmak yerine tp bebek oldugunu millete söylicek misin pozitif cıkarsa diyo( ya bütün derdim bitti o kaldı sürekli cocugunu koklaması bu baska duygu iyiki var demesi ( bütün gece agladım insallah bebişler etkilenmemiştir düne kadar cok iyiydim sakin şekilde bekliyodum ( ama dün kendimi kahrettim iyice çok üzüldüm ya
benimde bilmiyolar canım o kıza mecbur kaldım sürekli gelmek istiyolAR FİLAN ilk günlerimde söylemek zorunda kaldım cok haklısın. inşallah bi sıkıntı yoktur dün cok ağladım sabahtaGunaydin cnm
Tedavi surecindeyken cok kisiye solememek stresi azaltiyo ve onermiyorlar kmseye solemeyi bnce solememeliydin normal bir konusma olsa bile alinirdin zaten ki bu abest konusma olmus malesef herseyi kendi marifeti sanan var oysa anlasa Allahtan gelir hersey. Sen takma kafana ama sn sn ol bole seyleri ailenden baskasina soleme bnm en yakin dostlarim bile bilmiyor sadece ailem biliyor esimin ailesi ve biz
Kızlar heyecandan başka konuya yazmışım ya
Benim 12. Günüm 5. Gün embriyosu 1 tane transfer edildi. Bugün sabah kan verdim sonuçlar öğleden sonra çıkacak. Ama ben dayanamadım idrar testi yaptım. Olmasa bu kadar bariz çıkmazdı demi.elim ayağım titriyor
benimde bilmiyolar canım o kıza mecbur kaldım sürekli gelmek istiyolAR FİLAN ilk günlerimde söylemek zorunda kaldım cok haklısın. inşallah bi sıkıntı yoktur dün cok ağladım sabahta( etkilenmezler demi inşallah
İnşallah ,kanımı verdim şimdi kurbanlık koyun gibi aramalarını bekliycemCanim allah hayirli haberler almani nasip etsin .hayirlisi ile guzel haberler alirsin insalah.ayni durumu bende yasadim ilk testim den sonra cok az katlama olmustu ama bugun 2ye katlanmis ogrrndim benimde saliya tekrsr vsr insalahh sende bende saglikli bir sekilde bebislerimize kavusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?