- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
Aminn canım inşallah hepimizinkiniAllah razi olsun cnm saolasin
Snndr hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah uzun omurlu saglikli olsun
Hayırlısıyla kat kat yükseltmiştir inşallah canımSabah bende kan vereceğim inşallah ilk sonuçtan daha iyi bi sonuç çıkar rabbim herkesin hakkı da hayirlisini nasip etsin
Bende haftaya salı baktıracağım drum normalde baktırmıyorum ama senin için rahat etsin dedi hayırlısı inşallahEvet canım cuma günü tekrarlıycaz,sanırım ilk kan değerinden dolayı iyice netleştirmek istiyo doktorum ve tabi bizdeAyy inşallah kat kat artar hepimizinki ...
Canım üzülmemek elde değil inşallah bir daha Ki denemene hayırla sağlıkla nasip olurYok canım malesef olmadı bugün okadar Haykıra haykira agladimki artık gözümden yaş gelmiyor Rabbim istiyen herkeze versin çok zor cok
Şu an benim karnımda aynı canım, transferin sekizinci günü akşam üstü başladı eğilip doğrulurken çok zor oluyor. İki gündür De gece özellikle sağ tarafıma yatamıyorum nefes alamıyorum çünkü, bol su içip az az sık sık beslenilmesi gerekiyor birde tabiii protein ağırlıklıKizlar bu ohss varmis karin cok sisik olunca belirtileri oluoms bnm karnm 7 aylik gibi oldu bunun baska belirtisi vrmi ve tedavi icin napiolar bilgisi olan varmi ?
Sen brklemişsin dondurulmuş embriyo da ohss olmaz.Kizlar bu ohss varmis karin cok sisik olunca belirtileri oluoms bnm karnm 7 aylik gibi oldu bunun baska belirtisi vrmi ve tedavi icin napiolar bilgisi olan varmi ?
Kan verdim geldimLazi Oxorca sen ne yaptın
Amiiinnn canım yaa ben tam 8 de verdim hala çıkmadı. Rabbim hepimizi güldürsün inşallahBnde simdi hastanede bekliyorum toplantidalarmis cikaalarda versm ya bni buldulr
İnsallah hayirlsii olur cnm insallah Allah bizi bos cevirmez
Bende bugun kaan tahlili vercem banada dua edin kizlar katlamasi nasil ona bakcak drm hayirlisi ile guzel haberler aliriz insalahAmiiinnn canım yaa ben tam 8 de verdim hala çıkmadı. Rabbim hepimizi güldürsün inşallah
Amiiinnn canım yaa ben tam 8 de verdim hala çıkmadı. Rabbim hepimizi güldürsün inşallah
Bende bugun kaan tahlili vercem banada dua edin kizlar katlamasi nasil ona bakcak drm hayirlisi ile guzel haberler aliriz insalah
bu ohss nedir acabaKizlar bu ohss varmis karin cok sisik olunca belirtileri oluoms bnm karnm 7 aylik gibi oldu bunun baska belirtisi vrmi ve tedavi icin napiolar bilgisi olan varmi ?
bu ohss nedir acaba
anladim tatlım sonucun ciktimi hayırlı haberler insllahYumurtalarin asiri uyarilmasiymis sislik oluo dedilerde bbde suan 7 aylik gibiyim dedm acaba olmus olablrmyim die ama dondurulmus embrioda olmaz diolr drye sorcm bgun
Gözünaydın kuzumHamd olsun kızlar değerim 160 çıktı Rabbim sağlıkla kucağımıza aşmayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun çok acayibimGözünaydın kuzum
Hamd olsun kızlar değerim 160 çıktı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
tebrik ederim. darısı diğer sonuç bekleyen arkadaşların başına.Hamd olsun kızlar değerim 160 çıktı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kaç çıktı canım daha erken cumartesi tekrarlarsınKizlar sonucum negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?