2017 mart transfer olup bekleyenler

Kizlar bu ohss varmis karin cok sisik olunca belirtileri oluoms bnm karnm 7 aylik gibi oldu bunun baska belirtisi vrmi ve tedavi icin napiolar bilgisi olan varmi ?

Allah razi olsun cnm saolasin
Snndr hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah uzun omurlu saglikli olsun
Aminn canım inşallah hepimizinkini
Sabah bende kan vereceğim inşallah ilk sonuçtan daha iyi bi sonuç çıkar rabbim herkesin hakkı da hayirlisini nasip etsin
Hayırlısıyla kat kat yükseltmiştir inşallah canım
Evet canım cuma günü tekrarlıycaz,sanırım ilk kan değerinden dolayı iyice netleştirmek istiyo doktorum ve tabi bizde Ayy inşallah kat kat artar hepimizinki ...
Bende haftaya salı baktıracağım drum normalde baktırmıyorum ama senin için rahat etsin dedi hayırlısı inşallah
Yok canım malesef olmadı bugün okadar Haykıra haykira agladimki artık gözümden yaş gelmiyor Rabbim istiyen herkeze versin çok zor cok
Canım üzülmemek elde değil inşallah bir daha Ki denemene hayırla sağlıkla nasip olur
Kizlar bu ohss varmis karin cok sisik olunca belirtileri oluoms bnm karnm 7 aylik gibi oldu bunun baska belirtisi vrmi ve tedavi icin napiolar bilgisi olan varmi ?
Şu an benim karnımda aynı canım, transferin sekizinci günü akşam üstü başladı eğilip doğrulurken çok zor oluyor. İki gündür De gece özellikle sağ tarafıma yatamıyorum nefes alamıyorum çünkü, bol su içip az az sık sık beslenilmesi gerekiyor birde tabiii protein ağırlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…