Yaa ,Allahım kısmet artık 5. Gün embriyosu 1 tane ama,odeğerler bana ait,orda etiketleyememiş beni soru sorarken dream,inşallah kuzum ben sağlıklı bi gebelik geçireğim hayırlı sağlıklı evladım olsunda başka bişey istemiyorum...Evet ikitane oldugu icin degerler cok fazla yukseliyo
Yükselicek ,önce sen inan,ben çok inanıyorum kuzum)))) Yanlış anlaşıldı maalesef bahar arkadsimizin degerlerine yorum yaparken yanlış oldu. Benim sonuç cok yeni daha canim 11 maalesef. Yukselir mi diye bakıyorum
)))) Yanlış anlaşıldı maalesef bahar arkadsimizin degerlerine yorum yaparken yanlış oldu. Benim sonuç cok yeni daha canim 11 maalesef. Yukselir mi diye bakıyorum
Heyecan var mı sabah olur mu bugün bizeBende sabah kan verecegim bana dua edin arkadaslar :*
Heyecan var mı sabah olur mu bugün bize
Bana da ara ara heyecan basıyor o saatler geçmez bize inşallah bu hamilelik sürecini hep beraber geçiririz doğurana kadarSorma cnm hic heyecanm yktu bgun biraz vr ama dha cok koru hissediyorum bgun sabah olmaz yarinda o saatlr gecmez Allah buyuktur hakkimizda hayirlisi insallah sn ne durumdasin :)
Bana da ara ara heyecan basıyor o saatler geçmez bize inşallah bu hamilelik sürecini hep beraber geçiririz doğurana kadar
Amiiinnn canm inşallahAminnnn insallahhhh Rabbimin izniyle herkese her ne istiyosa nasip eder insallah
Amiiinnn canm inşallah
Bi pozitif göreyim anlatırım ozaman canımBelirtilerin varmi hic basindan beri neler hissettin cnm ?
Bi pozitif göreyim anlatırım ozaman canım
Canım bizden sonrakilere lazım olur. Ya herşeyi görüp de sonra boş çıkmasını istemiyorum ondan yazmıyorum. Seninle alakası yok.Ozmn bna lazim olmazki zten :) tmm tskler sormadm say
Canım bizden sonrakilere lazım olur. Ya herşeyi görüp de sonra boş çıkmasını istemiyorum ondan yazmıyorum. Seninle alakası yok.
Hayır cumartesi tekrar lıcaz. En az 10 gün sonra kese için çağırır doktorKizlar ilk kan testi pozitif ciktiginda muayenede ediyorlar mi ??
Hayır cumartesi tekrar lıcaz. En az 10 gün sonra kese için çağırır doktor
Zaten doktorunu arayıp haber verirsin o da şu gün gel der. Muayene yok tabi zaten görülmez ki çok erken. Bi de öyle beklemesi ver sonra kalp atışı için bekle. Sabır sabır doğana kadar yürek ağızlarda oluyor Allah yardımcımız olsun.Yani ozmn illa kendi hastaneme gitmeme gerek yok bakmayacaklar kan tesleri sonucunda 10 gun sonra kendi hastanem cagiracak olemi dorumu anladim ondan once hic kontrol yok
Zaten doktorunu arayıp haber verirsin o da şu gün gel der. Muayene yok tabi zaten görülmez ki çok erken. Bi de öyle beklemesi ver sonra kalp atışı için bekle. Sabır sabır doğana kadar yürek ağızlarda oluyor Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?