2017 mart transfer olup bekleyenler

:KK17:Kızlar sizden bişi rica edebilir miyim?yarın muhtemelen doğuma kadar içimiz rahat etmez ama en azından iyi gidiyo demek için 16. Gün kan değerime bakılıcak,benim için dua edebilir misiniz lütfen?şimdiden çok teşekkürederim herkeze...:dua:

7 yılda ilk kez bebeğimin olma ihtimali var

:KK17:Kızlar sizden bişi rica edebilir miyim?yarın muhtemelen doğuma kadar içimiz rahat etmez ama en azından iyi gidiyo demek için 16. Gün kan değerime bakılıcak,benim için dua edebilir misiniz lütfen?şimdiden çok teşekkürederim herkeze...:dua:

İnşallah güzel sonuç alırsın canım rabbim nasip etsin bu bebekler biZimle olsun inşallah

Kızlar benim gibi olan var mı Benim karnım çok şiş namaz kılmaya eğilirken nefesim daralıyor dr ultrasonla baktı ama sıvı Yok dedi. Kullandığın ilaçlar bağırsakları yavaşlatır ondan olabilir dedi ama

Allah hayirlisini versin hakkinda canim. Insallah saglikla tutunur sana bebegin. Benim de yarin transferim var bana da dua ederseniz sevinirimmm

Kızlar benim gibi olan var mı Benim karnım çok şiş namaz kılmaya eğilirken nefesim daralıyor dr ultrasonla baktı ama sıvı Yok dedi. Kullandığın ilaçlar bağırsakları yavaşlatır ondan olabilir dedi ama
Bende öleyim canım,karnım çok şiş 4 haftada böle olan ne duydum ne gördüm,sanırım tedavide kullandığımız ilaçlardan.Bide estrofem alıyosan o tuzlu yeme demişti benim hemşirem.Kortizol içerdiğinden vücudumuz su tutuyomuş.

Bende öleyim canım,karnım çok şiş 4 haftada böle olan ne duydum ne gördüm,sanırım tedavide kullandığımız ilaçlardan.Bide estrofem alıyosan o tuzlu yeme demişti benim hemşirem.Kortizol içerdiğinden vücudumuz su tutuyomuş.
Bende tuzsuz yiyeyim artık . Nasıl geçecek peki bu durum :( günde üç litreden aşağı su içmiyorum tuzuda keseyim bari . Sende de nefes alırken sorun oluyor mu canım

Bende tuzsuz yiyeyim artık . Nasıl geçecek peki bu durum :KK43: günde üç litreden aşağı su içmiyorum tuzuda keseyim bari . Sende de nefes alırken sorun oluyor mu canım
Gece yatarken çok oluyo canım ama dün eşim bana hamile yastığı almış ,dün geceyi çok rahat uyudum.Tavsiyeederim kesinlikle...

Gece yatarken çok oluyo canım ama dün eşim bana hamile yastığı almış ,dün geceyi çok rahat uyudum.Tavsiyeederim kesinlikle...
Teşekkür ederim canım bende bi bakayım ona . Karnım top yutmuş gibi beni gören altı aylık hamile sanır

Ben hepiniz ve hepimiz için 41 meryem suresi okudum bana nasip olmadi inşallah Rabbim size nasip eder

Benim karnım da şişti ohss den korkuyorum fazla yumurta oldu hemen transfer oldu benim. Aman kırmızı görmeyelim sağlıkla gelsinler de her şey çekilir
Bende ondan korkuyorum canım ama dediğin gibi rabbim hayırla sağlıkla doğmalarımı nasip etsin

Olumsuz cvbni alinca ne zmn adet oluyon simdi bide adet beklicm o olck btck bdhakibadeti beklicm oda olck snra git gel duvar kalinlassn snra transfer jelle ugras snra kan sonucu ogren sitresss sitress sitresss ah onrum bolemi gececek acaba :((

Back
X