Canım hoca aradı,güzel buldu sonucu ama salı günü yine kan vericem.çok şükür Kötü bulmadıArtık kan testi isteyeceklerini sanmıyorum canım ilk ultrason için randevu verir tatlım, artmış düşmemiş sonucta bayagı iyi artmış degerin sıkma canını sakın
Canım iyi buldu sonucuCanım benim drum %70-80 artışı uygun buluyor inşallah seninkinde güzel bir şey söyler
22. Günü dondurulmuş oldu canım benim
Canim benimde 22 nisanda transfer . 19. Günm olcak . Cok heyecanliyim. Sizin sonuc belli oldu mu. Kac embriyo konuldu22. Günü dondurulmuş oldu canım benim
2 tane koydur canım Allah ne nasip etmişse o oluyor. Ben 3 bile koydurdumTebrikler :*
Tutmustur Allahin izniyle ilk degerin gzl masallah bebislere insallah hayirlisiyla ikiside tutmustur
Bnada ikinci denemede koyulur bn ilkte istemistim riskli die ypmadilr
Canım çok güzel artmış moral bozmak yokKızlar
10. Gün 10,22 aynı hastane 08.15
12. Gün 40,4 aynı hastane 08.15
14.gün 167,7 farklı hastane saat 12.00
16. Gün bu gün 283 aynı hastane 09.00
4 kat gitti ilk üç test 4.testte arada 3 saat fark var neredeyse 2 kat,iyi bişey mi bu
Canım yat dinlen bi iş yapma onlar tutunma kanaması bşşetolmaz Allahım izniyleÖyle diyorsunda tatlım benim hala akıntı şeklinde kanamam var acaba olmayacakmi diye düşünüyorum kötü kötü düşünceler sariyo beni rabbim ikinci denemende rabbim vuslata erdirir seni valla keseyi görmeden ilk atisarini duymadan içim rahatlamayacak
5.gün se embriyo çıkar canım kan verKızlar benimde 8. Günüm acaba test yapsam çıkarmı
Kızlar
4 kat gitti ilk üç test 4.testte arada 3 saat fark var neredeyse 2 kat,iyi bişey mi bu
Çok sevindim canım salı bizim için büyük gün o zaman:)Canım iyi buldu sonucuÇok şükür
Ah ah bu sıpalar gucağa gelene kadar minimum stres olması lazım ama işte elimde değilCanım güzel ilerliyor doktorun da demiş. Nolur artik stres yapma kuzum
2 tane koydur canım Allah ne nasip etmişse o oluyor. Ben 3 bile koydurdum
Canım çok güzel artmış moral bozmak yok
Canım yat dinlen bi iş yapma onlar tutunma kanaması bşşetolmaz Allahım izniyle
5.gün se embriyo çıkar canım kan ver
Aramızda 5 gün olan bi arkadaşım var inada doktor 2 tane koydu sanırım onunki de tuttu yarin beraber gidip test yapacağız onun ilk testi olacak benim 3 düşü 15. gün testi yapacağım bakalım kaç çıkacak
Öyle diyorsunda tatlım benim hala akıntı şeklinde kanamam var acaba olmayacakmi diye düşünüyorum kötü kötü düşünceler sariyo beni rabbim ikinci denemende rabbim vuslata erdirir seni valla keseyi görmeden ilk atisarini duymadan içim rahatlamayacak
Benim de hiç 2 kat artmadı ama doktorum yuzde 66 yi gecmesinin yeterli olduğunu söyledi ve haftaya cuma kese için randevu verdi. Icini ferah tut Inşallah her şey yolunda gidecek :)Kızlar
İnşallah canım ,hepimizin sağlıklaBenim de hiç 2 kat artmadı ama doktorum yuzde 66 yi gecmesinin yeterli olduğunu söyledi ve haftaya cuma kese için randevu verdi. Icini ferah tut Inşallah her şey yolunda gidecek :)
Amin inşallah canım rabbim sanada nasip etsinBelirtilere hic takilma cnm Rabbim ol dedikten sonra bn hamilelik butun belirtileri tasiodum ama deilmisim hicbisey hissetmeynler hamileymis oyuzden hic takma olani biteni sadece aksi durum hissedersen hemen dr ara veya git Rabbim insallah hayirlisiyla nasip etsin hepiniz saglikli sihatli kucaginiza alin insallah
Gayet ıyıyım canım hıcbır belırtı aramıyorum gun saymıyorum :) sen nasılsın
Gün sayıyorum canımGayet ıyıyım canım hıcbır belırtı aramıyorum gun saymıyorum :) sen nasılsın
Bu kez saymayalım yaGün sayıyorum canım
Çokta normale dönme canım yorma kendini sakın. hassas bu işlem dikkat et kendine,Bu kez saymayalım yaoyle stres oluyo ben normal hayatıma dondum tam olrk :)
Değerin kaç olunca doktorun çağırdı seni keseyi görmek icinBenim de hiç 2 kat artmadı ama doktorum yuzde 66 yi gecmesinin yeterli olduğunu söyledi ve haftaya cuma kese için randevu verdi. Icini ferah tut Inşallah her şey yolunda gidecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?