2017 mart transfer olup bekleyenler

Tebrikler :*
Tutmustur Allahin izniyle ilk degerin gzl masallah bebislere insallah hayirlisiyla ikiside tutmustur

Bnada ikinci denemede koyulur bn ilkte istemistim riskli die ypmadilr
2 tane koydur canım Allah ne nasip etmişse o oluyor. Ben 3 bile koydurdum
Canım çok güzel artmış moral bozmak yok
Canım yat dinlen bi iş yapma onlar tutunma kanaması bşşetolmaz Allahım izniyle
Kızlar benimde 8. Günüm acaba test yapsam çıkarmı
5.gün se embriyo çıkar canım kan ver

Canım güzel ilerliyor doktorun da demiş. Nolur artik stres yapma kuzum

ay ben de sabah 2. beta hcg testini yaptırdım. çok şükür değerlerim iyiymiş. 2. aşamayı da atlattık. salı ultrasonda 3. aşamaya geçeceğiz. hayırlısı aşama çok. beklemek çok zor. Allah bebiş isteyenlerin dualarını kabul etsin.

Peki 2. Denemede 29 yasa koyuyolarmi 2 tane oyle yapcam insallah olur suan sanki cocugumu kaybetmis gibi hissediyorum bugun yataktan cikasim bile yok

İnsallah hayirlisiyla tutar Allah negatifi yasatmasin cok yıkıcı ama hayat devam ediyo tabi insallah arkadasinda tutmustur bnde 3 koydurcam karr verdim insallah koyarlr 2. Deneme 29 yasa

Belirtilere hic takilma cnm Rabbim ol dedikten sonra bn hamilelik butun belirtileri tasiodum ama deilmisim hicbisey hissetmeynler hamileymis oyuzden hic takma olani biteni sadece aksi durum hissedersen hemen dr ara veya git Rabbim insallah hayirlisiyla nasip etsin hepiniz saglikli sihatli kucaginiza alin insallah

Benim de hiç 2 kat artmadı ama doktorum yuzde 66 yi gecmesinin yeterli olduğunu söyledi ve haftaya cuma kese için randevu verdi. Icini ferah tut Inşallah her şey yolunda gidecek :)

Amin inşallah canım rabbim sanada nasip etsin

Benim de hiç 2 kat artmadı ama doktorum yuzde 66 yi gecmesinin yeterli olduğunu söyledi ve haftaya cuma kese için randevu verdi. Icini ferah tut Inşallah her şey yolunda gidecek :)
Değerin kaç olunca doktorun çağırdı seni keseyi görmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…