cnm insaallah gorursun bebisi hayirli haberlerini bekliyorum. benim dunden beri cok siddetlendi kusmalarim yedigim icdigim geri cikiyoBende biraz hafif haliyle oluyor Can'ım yemek yeme isteğim yok sadece önüme konursa yiyebiliyorum yoksa yemek yapamıyorum.bugün randevum var henüz keseyi gördük bebeği görsem içim rahat edecek
Ay Allah yardımcın olsun.ilk 3 ay bitseydi de hafifleseydi bu belirtiler.yolumuz uzun Allah güç ve kuvvet versin kazasız belasız bitirelim inşallah.ben de sürekli dinlenme modundayım o yüzden belim aprıyor sürekli uzandığından sanırım.kaçıncı haftada bebişi görmüştün Can'ım?ilk hamileliğin mi?cnm insaallah gorursun bebisi hayirli haberlerini bekliyorum. benim dunden beri cok siddetlendi kusmalarim yedigim icdigim geri cikiyo
Ay Allah yardımcın olsun.ilk 3 ay bitseydi de hafifleseydi bu belirtiler.yolumuz uzun Allah güç ve kuvvet versin kazasız belasız bitirelim inşallah.ben de sürekli dinlenme modundayım o yüzden belim aprıyor sürekli uzandığından sanırım.kaçıncı haftada bebişi görmüştün Can'ım?ilk hamileliğin mi?
insaallah canim ben surekli uzaniyorum mutfaga bile giremiyorum inanirmisin bulasiklar oylece duruyo. canim ben alti haftalikken kese gorundu 7 haftalikkenede kalp atisini gordum.Ay Allah yardımcın olsun.ilk 3 ay bitseydi de hafifleseydi bu belirtiler.yolumuz uzun Allah güç ve kuvvet versin kazasız belasız bitirelim inşallah.ben de sürekli dinlenme modundayım o yüzden belim aprıyor sürekli uzandığından sanırım.kaçıncı haftada bebişi görmüştün Can'ım?ilk hamileliğin mi?
Merhabalar hoşgeldinizz.ben de 32 yaşındayım ve benim de ilk bebeğim.keşke daha erkene aldırsaydınız randevunuzu çünkü bu günlerde bebeğinizi görebilirsinizMrb bende dun 6 haftalik hamile oldugumu ogrendim. 33 yasindayim. Ilk bebegim olcak insallah. 4 ekimde randevum var insallah kalp atislarini duyabilirim
İlk üç dört ay Bebek anne kanından besleniyormuş Can'ım o yüzden beslenmen çok önemli değil Bebek için.endişe etme.zarar vermez yani benim dr im öyle demişti.mide bulantıları beni de mahvediyorselam kizlar ben hic biseyi midemde tutamiyorum bebege zarar verirmi acaba ilk hamileligim cok korkuyorum az once dusdayken kustum sudan bile tiksinir oldum siz dusununkiloda verdim
Hayırlı uğurlu olsun inşallahhh Allah tamamına erdirsin hepimizin hamileliğiniMerhabalar bende inşallah mayıs annesi olacağım bir hafta oldu öğreneli çok heyecanlıyım ve tedirginimde
Hayırlı uğurlu olsun hamileliğin inşallah hepimize Uğur getirsin bebişlerimizmerhabalar bende 5 haftalik hamileyim:)) test yaptim ve hala cok şaşkınım. 5 ekimde doktor randevum var bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?