2017 mayıs anneleri toplAşalım

slm cnm bende katila bilirmiyim. benim bebegim 8 haftalik oldu ve mayista insaallah kucagima alacagim. bende cok tiksinme oluyo ve kusma mutfaga mecbur kalmadikca girmiyorum. ogurmekten sanki butun organlarim cikacakmis gibi oluyo istahsizimda hic bisey yiyemiyorum sendede oluyo canim bunlarin hepsi

Bende biraz hafif haliyle oluyor Can'ım yemek yeme isteğim yok sadece önüme konursa yiyebiliyorum yoksa yemek yapamıyorum.bugün randevum var henüz keseyi gördük bebeği görsem içim rahat edecek

Bende biraz hafif haliyle oluyor Can'ım yemek yeme isteğim yok sadece önüme konursa yiyebiliyorum yoksa yemek yapamıyorum.bugün randevum var henüz keseyi gördük bebeği görsem içim rahat edecek
cnm insaallah gorursun bebisi hayirli haberlerini bekliyorum. benim dunden beri cok siddetlendi kusmalarim yedigim icdigim geri cikiyo

cnm insaallah gorursun bebisi hayirli haberlerini bekliyorum. benim dunden beri cok siddetlendi kusmalarim yedigim icdigim geri cikiyo
Ay Allah yardımcın olsun.ilk 3 ay bitseydi de hafifleseydi bu belirtiler.yolumuz uzun Allah güç ve kuvvet versin kazasız belasız bitirelim inşallah.ben de sürekli dinlenme modundayım o yüzden belim aprıyor sürekli uzandığından sanırım.kaçıncı haftada bebişi görmüştün Can'ım?ilk hamileliğin mi?

insaallah canim ben surekli uzaniyorum mutfaga bile giremiyorum inanirmisin bulasiklar oylece duruyo. canim ben alti haftalikken kese gorundu 7 haftalikkenede kalp atisini gordum.

Bme de bugün kendisini ve kalp atışını gördüm Can'ım binlerce şükür.

Mrb bende dun 6 haftalik hamile oldugumu ogrendim. 33 yasindayim. Ilk bebegim olcak insallah. 4 ekimde randevum var insallah kalp atislarini duyabilirim

Mrb bende dun 6 haftalik hamile oldugumu ogrendim. 33 yasindayim. Ilk bebegim olcak insallah. 4 ekimde randevum var insallah kalp atislarini duyabilirim
Merhabalar hoşgeldinizz.ben de 32 yaşındayım ve benim de ilk bebeğim.keşke daha erkene aldırsaydınız randevunuzu çünkü bu günlerde bebeğinizi görebilirsiniz

Merhaba, benim de 6 haftalik bebegim su an:) pazartesi keseyi gorduk hatta minicik bir nokta halinde bebegi de gosterdi doktorum:) haftaya tekrar gidecegim insallah kalp atisi ve tahliller icin. Benim son gunlerde ogurmelerim basladi, cok fena oluyorum kokulardan artik :/

Merhabalar hoşgeldiniz.stresli bir süreç ünşallah üstesinden geleceğiz.bebeği gördüyseniz biraz daha rahatsınız boş gebelik değil en azından umarım en kısa zamanda kalp atışlarını da duyup iyice rahatlarsınız

Merhaba,

benimde 8 haftalık oldu geçen hafta kalp atışlarını duyduk, heyecanlı ve umutlu bekleyişler içerisindeyim..

selam kizlar ben hic biseyi midemde tutamiyorum bebege zarar verirmi acaba ilk hamileligim cok korkuyorum az once dusdayken kustum sudan bile tiksinir oldum siz dusunun kiloda verdim

Merhabalar bende inşallah mayıs annesi olacağım bir hafta oldu öğreneli çok heyecanlıyım ve tedirginimde

Arkadaşlar hamilelik günlüğü nasıl ekleniyor yardımcı olursanız sevinirim

selam kizlar ben hic biseyi midemde tutamiyorum bebege zarar verirmi acaba ilk hamileligim cok korkuyorum az once dusdayken kustum sudan bile tiksinir oldum siz dusunun kiloda verdim
İlk üç dört ay Bebek anne kanından besleniyormuş Can'ım o yüzden beslenmen çok önemli değil Bebek için.endişe etme.zarar vermez yani benim dr im öyle demişti.mide bulantıları beni de mahvediyor

Merhabalar bende inşallah mayıs annesi olacağım bir hafta oldu öğreneli çok heyecanlıyım ve tedirginimde
Hayırlı uğurlu olsun inşallahhh Allah tamamına erdirsin hepimizin hamileliğini

merhabalar bende 5 haftalik hamileyim:)) test yaptim ve hala cok şaşkınım. 5 ekimde doktor randevum var bakalım:)
Hayırlı uğurlu olsun hamileliğin inşallah hepimize Uğur getirsin bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…