Benim de ilk sayılır.önceki 14 haftalık gebeliğim bebeğin kalbi durması sonucu sonlanmıştı.meğer kan pıhtılaşması varmış bende.şimdi kan sulandırıcı iğne vuruluyorum her gün
Canım inşallah bundaBenim de ilk sayılır.önceki 14 haftalık gebeliğim bebeğin kalbi durması sonucu sonlanmıştı.meğer kan pıhtılaşması varmış bende.şimdi kan sulandırıcı iğne vuruluyorum her gün
Dikkat etmek lazım inşallah bebişinize sağ salim kavusursunuzBenim de ilk sayılır.önceki 14 haftalık gebeliğim bebeğin kalbi durması sonucu sonlanmıştı.meğer kan pıhtılaşması varmış bende.şimdi kan sulandırıcı iğne vuruluyorum her gün
4haftalik oldugunu nerden biliyosunuz,ultrasonda cikmaz ki bu kadar kucuk hali..sat a gore mi dediniz?bence test yap. benimde 8 gün geçti yaptım hemen çıktı ve şuan 4 haftalık hamileyim
Şaka gibi aynı bebislerimiz bende 8+3 hangi şehirden canım :)Merhaba arkadaşlar ben de 9 senelik evliliğimin sonunda 8 hafta 3 günlük hamileyim allahım evlatlarımızı sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin insallah
Yaaa çok sevindim ankarada yaşıyorumŞaka gibi aynı bebislerimiz bende 8+3 hangi şehirden canım :)
Nasıl gidiyo hamilelik :) 5 gün sonra kontrolumuz var bizim de heycanlıyımmm :)Yaaa çok sevindim ankarada yaşıyorum
Valla çok şükür şimdilik cok iyi gidiyor sadece biraz fazla uyuyorum onun dışında çok nadiren bulantim oluyo ben de nasipse pazartesi gideceğim kontrole ben de hep her an çok heyecanlıyım.. canım sen hangi şehirdesin.senin bulantı falan çok oluyor muNasıl gidiyo hamilelik :) 5 gün sonra kontrolumuz var bizim de heycanlıyımmm :)
Inan çok ama çok üzüldüm böyle bir durumda ne söylenir bilemiyorum.allahim güç kuvvet sabır versin insallah.Rabbim hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip etsinArkadaşlar malesef aranızdan ayrılıyorum kalp atışı durmuş kürtaj için bekliyorum moralim çok bozuk
Geçmişler olsun.çok üzüldümArkadaşlar malesef aranızdan ayrılıyorum kalp atışı durmuş kürtaj için bekliyorum moralim çok bozuk
Can'ım testin ismini bilmiyorum fakat üniv. Hastaneleri yapıyor fakat bikaç düşüğüm var demeniz gerekiyor yoksa yapmıyorlar.önemli bit problem fakat gözaltısı ediyorlar.ben dr olsam gebe hadtalarımdan ilk bikaç hafta bu testi isterdim.kuzenimin kızı tesadüfi bu testi yaptırdı hamileyken onda pıhtı problemi çıktı.yaptırmasa kaybı olacaktı belki dekan pıhtılaşması sorununu hangi test ile anladın canım?
inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin
ben de 3 yıldır evliyim
bebek sahibi olabilmek için çok uğraştık
Hayırlısı ile kalp atışlarını da bir duysak artık hamileyim diyebilsem
Bulantı olmazsa olmazimiz sabahları özellikle :) 2 gündür yok ama şaşırıyorumValla çok şükür şimdilik cok iyi gidiyor sadece biraz fazla uyuyorum onun dışında çok nadiren bulantim oluyo ben de nasipse pazartesi gideceğim kontrole ben de hep her an çok heyecanlıyım.. canım sen hangi şehirdesin.senin bulantı falan çok oluyor mu
Allah yardimciniz olsun canım üzüldüm vardır Rabbimin bir bildiğiArkadaşlar malesef aranızdan ayrılıyorum kalp atışı durmuş kürtaj için bekliyorum moralim çok bozuk
Bilmiyorum ki canım bu kaçıncı oldu bisey çıkmadıGeçmişler olsun.çok üzüldüm( bi sebebi var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?