2017 mayıs anneleri toplAşalım

Bilseydim kaybım olmadan bu testi yapardım.bence sizler bu testi yaptırın yabancısı olmayın önleminizi alın derim.zira kan pıktılaşması nedir bilmezdim ama pıhtı problemim varmış

Kızlar Rabbim nasip ederse ben de buralarda olacağım
Gebelik takvimine göre 5+5 günlük hamileyim
beta hcg 6000 doktor biraz düşük dedi
bir de tsh yüksek çıktı

G guneslihava ben bugün ilaca başladım senin tsh kaç?

Benim de ilk sayılır.önceki 14 haftalık gebeliğim bebeğin kalbi durması sonucu sonlanmıştı.meğer kan pıhtılaşması varmış bende.şimdi kan sulandırıcı iğne vuruluyorum her gün

kan pıhtılaşması sorununu hangi test ile anladın canım?
inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin

ben de 3 yıldır evliyim
bebek sahibi olabilmek için çok uğraştık
Hayırlısı ile kalp atışlarını da bir duysak artık hamileyim diyebilsem

Benim de ilk sayılır.önceki 14 haftalık gebeliğim bebeğin kalbi durması sonucu sonlanmıştı.meğer kan pıhtılaşması varmış bende.şimdi kan sulandırıcı iğne vuruluyorum her gün
Canım inşallah bunda
Dikkat etmek lazım inşallah bebişinize sağ salim kavusursunuz

Merhaba arkadaşlar ben de 9 senelik evliliğimin sonunda 8 hafta 3 günlük hamileyim allahım evlatlarımızı sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin insallah

Merhaba arkadaşlar ben de 9 senelik evliliğimin sonunda 8 hafta 3 günlük hamileyim allahım evlatlarımızı sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin insallah
Şaka gibi aynı bebislerimiz bende 8+3 hangi şehirden canım :)

Nasıl gidiyo hamilelik :) 5 gün sonra kontrolumuz var bizim de heycanlıyımmm :)
Valla çok şükür şimdilik cok iyi gidiyor sadece biraz fazla uyuyorum onun dışında çok nadiren bulantim oluyo ben de nasipse pazartesi gideceğim kontrole ben de hep her an çok heyecanlıyım.. canım sen hangi şehirdesin.senin bulantı falan çok oluyor mu

Arkadaşlar malesef aranızdan ayrılıyorum kalp atışı durmuş kürtaj için bekliyorum moralim çok bozuk

Arkadaşlar malesef aranızdan ayrılıyorum kalp atışı durmuş kürtaj için bekliyorum moralim çok bozuk
Inan çok ama çok üzüldüm böyle bir durumda ne söylenir bilemiyorum.allahim güç kuvvet sabır versin insallah.Rabbim hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin

Can'ım testin ismini bilmiyorum fakat üniv. Hastaneleri yapıyor fakat bikaç düşüğüm var demeniz gerekiyor yoksa yapmıyorlar.önemli bit problem fakat gözaltısı ediyorlar.ben dr olsam gebe hadtalarımdan ilk bikaç hafta bu testi isterdim.kuzenimin kızı tesadüfi bu testi yaptırdı hamileyken onda pıhtı problemi çıktı.yaptırmasa kaybı olacaktı belki de

Bulantı olmazsa olmazimiz sabahları özellikle :) 2 gündür yok ama şaşırıyorum bursa dayım hadi bakalım güzel haberleri ilk sen vericeksin o zaman bebisi görmeye :)

Kızlar bende katıldım aranıza :) bende 8+2 günlük hamileyim. mayıs 13 2017 doğum dendi allah nasip ederse :) herkes çok heyecanlı demi benm gibi :) ilk hamileliğim bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…