2017 mayıs anneleri toplAşalım

Merhaba anne adayları rabbim hayırlısıyla minik yavrularınızı kucaginiza almayi nasip etsin
Bende hamilelik haberimi bugün aldım ama kaç haftalık bilmiyorum yarın kan tahlili için doktora gideceğiz
Bende ogurmeler fazlasıyla oluyor

Sizi tebrik ederim hoşgeldiniz buralara bu arada:))

Merhaba hanımlar. Bende aranıza katılabilir miyim? Allah nasip ederse bende mayıs gibi kucağıma alırım inşallah. Haftaya ultrasondan göreceğim. İlk kan değerim (adet gecikmesinde bi gün sonra)1134 iki gün sonra 2670 çıktı. Gayet iyi normal gidiyor dedi. Sizce ama ikizde olabilir mi?

Kızlar merhaba bende 8+5 le burdayım :)inşallah güzel haberlerimizi paylaşalım

Merhaba hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah :) bende 1 hafta gecikme var korkuyorum test yapmaya

Ben cok uzgunum dun kan aldirmistim bugunde sonuclari aldim guatr hormonum yuksek cikti:-( saglikli gebelik istiyosan tedavi ol dedi doktor cok korkuyorum

Merhaba hamiş anneler Ben hikayemi anlatayım size Adetim 10 gün gecikti evde test yaptım silik cikti sonra adet oldum sandım 7.günden sonra bitmeyince bir sıkıntı olduğunu anladım 14 gün devam etti ben dedim hava değişimi falan Çarşamba günü gittim ve 7+5 hamileyim düşük riski var dedi o kanamaların hepsi düşük riskindenmiş adet falan değilmişim yani velhasıl . 12 ekim de kontrole gideceğim kanama durdu progrsteron kullandım geçti bebeğin kalp atisini duyduk minigimin:)

Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz ancak çok dikkat etmeniz gerekir bol dinlenin iş falan da yapmayın

canlar meraba.bende 2 gün önce öğrendim 5haftalık hamileyim.7 yılın sonundaçok şükür rabbim nasip etti.birbirimize destek olalım inşallah.Rabbim hepimizin yavrusunu sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.isteyenlerre tez günde nasip etsin.

Hayırlı uğurlu olsun canım ilaç takviyelerine başladın mı

Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz ancak çok dikkat etmeniz gerekir bol dinlenin iş falan da yapmayın
Evet bende yapmıyorum bi yemeğimi yapıyorum çok şükür kontrole gideceğim inşallah bir sıkıntı olmaz

Hanımlar benim ilk gebeligim iki yıllık evliyim fikir paylaşımı yapalım ben bu konularda deneyimli değilim çünkü

Hanımlar benim ilk gebeligim iki yıllık evliyim fikir paylaşımı yapalım ben bu konularda deneyimli değilim çünkü
Benim de ilk sayılır.önceki 14 haftalık gebeliğim bebeğin kalbi durması sonucu sonlanmıştı.meğer kan pıhtılaşması varmış bende.şimdi kan sulandırıcı iğne vuruluyorum her gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…