Sizi tebrik ederim hoşgeldiniz buralara bu arada:))Merhaba anne adayları rabbim hayırlısıyla minik yavrularınızı kucaginiza almayi nasip etsin
Bende hamilelik haberimi bugün aldım ama kaç haftalık bilmiyorum yarın kan tahlili için doktora gideceğiz
Bende ogurmeler fazlasıyla oluyor
aynı durumdayız benimde 4 ekimde randevum var haberleşelimMrb bende dun 6 haftalik hamile oldugumu ogrendim. 33 yasindayim. Ilk bebegim olcak insallah. 4 ekimde randevum var insallah kalp atislarini duyabilirim
Amiinn inşallahHayırlı uğurlu olsun hamileliğin inşallah hepimize Uğur getirsin bebişlerimiz
merhabalar bende 5 haftalik hamileyim:)) test yaptim ve hala cok şaşkınım. 5 ekimde doktor randevum var bakalım:)
bence test yap. benimde 8 gün geçti yaptım hemen çıktı ve şuan 4 haftalık hamileyimMerhaba hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah :) bende 1 hafta gecikme var korkuyorum test yapmaya
Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz ancak çok dikkat etmeniz gerekir bol dinlenin iş falan da yapmayınMerhaba hamiş anneler Ben hikayemi anlatayım size Adetim 10 gün gecikti evde test yaptım silik cikti sonra adet oldum sandım 7.günden sonra bitmeyince bir sıkıntı olduğunu anladım 14 gün devam etti ben dedim hava değişimi falan Çarşamba günü gittim ve 7+5 hamileyim düşük riski var dedi o kanamaların hepsi düşük riskindenmiş adet falan değilmişim yani velhasıl . 12 ekim de kontrole gideceğim kanama durdu progrsteron kullandım geçti bebeğin kalp atisini duyduk minigimin:)
Evet bende yapmıyorum bi yemeğimi yapıyorum çok şükür kontrole gideceğim inşallah bir sıkıntı olmazHayırlı uğurlu olsun bebeğiniz ancak çok dikkat etmeniz gerekir bol dinlenin iş falan da yapmayın
Benim de ilk sayılır.önceki 14 haftalık gebeliğim bebeğin kalbi durması sonucu sonlanmıştı.meğer kan pıhtılaşması varmış bende.şimdi kan sulandırıcı iğne vuruluyorum her günHanımlar benim ilk gebeligim iki yıllık evliyim fikir paylaşımı yapalım ben bu konularda deneyimli değilim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?