2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
TSH'ın bebegi etkilemesi icin coook yüksek olması lazımmıs (10 ve uzeri gibi), yani öyle kolay kolay etkilenmiyorlar merak etme :)
Sen gene de bi endokrine gidip göster sonucunu, ilaç kullanıyorsan belki dozunu düzenler doktor.

Hahaha tuh bak o kötü iste burda oyle bisey yapamiyosun bebegide goturmen gerekiyo bide hastane icin zaten form dolduruyosun 1 ay once falan orda adini yazman lazim yada son anda karar vermek zorundasin once hastane kaydina geciyo isim

Niye saçma olsun
Yok çok mantıklı doğru tespit :)
Ben her gün bu sayfaları okuyup yazmayanlardandim. Okuya okuya ben hepinizi çok iyi tanıdım da siz benimle yeni tanışıyorsunuz :)
O halde memnun olduk :) hamilelik iste unuttugum oluyo bazen aklima gelmiyo oylemi oldu acaba diye dusundum

ben de 57 kilo olmuşum iki kilo almışım benim yavrumda daha 190 gram :) valla peynir yoğurt süt bunları hiç iştahla yediğim içtiğimi ben de hatırlamam bi de hamileliğin başlarında yoğurt süt ayran beni kusturuyodu daha yeni cesaret edip yemeye başladım yumurta da safra kesemde taş olduğu için sanırım sıkıntı çıkarıyor doktor yumurta çikolata yediğin zaman taştan dolayı mide bulantısı olabilir demişti

Hahaha tuh bak o kötü iste burda oyle bisey yapamiyosun bebegide goturmen gerekiyo bide hastane icin zaten form dolduruyosun 1 ay once falan orda adini yazman lazim yada son anda karar vermek zorundasin once hastane kaydina geciyo isim
aaaa iyiymiş valla o gözümün önünde ismi belli olurdu çocuğumun en azından güvenemiyorum babasına o konuda ama o anki heyecanla mutlulukla beni kırmayabilirde sürpri yapabilir umudum o yönde

Ilk kez anne olanlar hareketi ayirt etmekte zorlaniyo ama sirt ustu yatip dikat kesilince bi hareket hissediyosun cnm daha cok kivranma seklinde.sonrasinda vurmaya basliyo.
Ya bişey dicem iki gündür falan bende de çok oluyor özellikle masa başında otururken. Böyle pıt pıt seğirme gibi. İnanamıyorum çocuğumun hareketi olduğuna

Kızlaaaarr. 4'lü test sonuçlarım da çıktı.
2'li test de yaptırmıştım iyi çıkmıştı 4'lü tetsim de çok iyi çıktı Allah'a şükür.Aslında 4'lü yaptırmicaktım ama doktorum yapalım dedi bende yok diyemedim.
Herşey yine iyi çıktı binlerce kez şükür olsun
Ayın 2 sine randevu verdi

Maşallah canım gözün aydın:)

gözün aydın canım maşallah :)

aaaa iyiymiş valla o gözümün önünde ismi belli olurdu çocuğumun en azından güvenemiyorum babasına o konuda ama o anki heyecanla mutlulukla beni kırmayabilirde sürpri yapabilir umudum o yönde
Insallah surpriz yapar o halde yoksada alisacaksin cagre yok :) emiri ben istedim ayazida esim o yuzden anlastik :)

Zeytin ye derler ya 6 zeytin bi yumurta degerindeymis falan :) her gecede bi bardak sut ic mutlaka yapabilirsen ben yogurt hala yemiyorum sevmiyorum ayran iciyorum onun yerine yani cok saglikli beslendim diyemicem :) bu arada doktor haftada iki gn mutlaka balik ye dedi yoksa ilac vercekti istemedim yeterince kullaniyorum zaten

merhaba kızlar,

detaylı ultrasonu ne zaman yaptırdınız?
ben 20+0 iken yaptırmayı düşünüyorum.
biraz erken mi? 20+0 iken 21 haftalık mı oluyor gebelik?

ne var sanki onlarında dediği olsa bizimde illa sinir etcekler o öyle söyleyince bende diyorum seni mahkemeye veririm bak
Haha aynen bende öyle diyorum bnm söylediğimi kabul etmiyor ben onunkini kabul ediyorum yanına o da bir isim bulunca ama işte gel gör ki illa ki sinir edecek

Bu arada kızlar bizde cuma günü cinsiyetini netleştircez inş tabiii gösterirse yavrumuz bgnde rüyamda onu gördüm böyle 2-3 aylık gibiydi ama nasıl tatlı bir kızdı, heryerini tek tek inceliyordum parmaklarını fln tırnaklarına bile baktım. Rüyada bile olsa anlatılamaz bir duyguydu. Yüzümde gülümseme ve kocaman bir mutlulukla uyandım. İnş Allah o günleri de görmeyi kısmet eder

merhaba kızlar,

detaylı ultrasonu ne zaman yaptırdınız?
ben 20+0 iken yaptırmayı düşünüyorum.
biraz erken mi? 20+0 iken 21 haftalık mı oluyor gebelik?
20 haftalık oluyo ama yaptır bende 20+3 de yaptırdım . En ideal zmaan 20-22 haftalarmis dedi dr

Merhaba ben her ay ths baktırıyorum benım dun 3.18 cıktı sabah doktoruma mesaj attım ilacın dozunu yüksetti bence bi doktora görün derim

arkadaşlar bugun dr kontrolum var umarım hersey yolundadır :) daha benım bebegım cınsıyetını gostermedı inş gösterir artık :)))

Kızlar ben 18. Haftadayım. 57 ile hamile kalmıştım 62 oldum yani 5 kilo aldım çok mu
Normal cnm birde baştan kilo vermediysen kusman fln da olmadıysa çok normal. Bende öle aldım, kusmam fazla olmadıgından. Bak tablo ekliyorum kontrol edebilirsin ordan

Eklentiler

• image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…