2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Eki Görüntüle 1927960 Tam beni anlatan bişey buldum kızlar ;( Hamilelik için hayat ettigim & gerçekte olan :/ pucca paylaştı ondan gördüm ama tam beni anlatıyo be ;(
Ahahahahahah ayni ben ya dün doktora gittim kendimden utandim kadini tek kolumla kaldiririm o derece zayif ve daha 3 ay önce dogum yapti göbek bile göremedim valla cok saskinim bidahakine sorsammi ne yedi icti acaba

Ay yok cnm benim sapasağlamım . 60 ile hamiş kaldım şimdi 64 üm. Hiç bir hastalığım yok.Testlerim güzel çıktı bebek sağlıklı çıktı herşeyi iyi.Ama kilosu fazla geldi bana herkes bu haftada 200-250 gr benimki 400 gr Biraz diyete sokim ben onu Geçen haftadan bu yana 410 olmuştur belkide Neyse canm hayırlısı olsun.Bakalım diğer konttrolde ne dicek bana.Allah yardımcımız olsun

Canım doktor normal diyorsa güven ona cünki su an cok küçükler daha haftalar var önümüzde bakalım ne olcak kilosu sen beslenmeni bozma bence.

Tesekkur ederiz teyzesi hepimizinkine masallah. Yalniz bisey diycem sacma olmaz umarim ben bu nicki niye hatirlayamamis olabilirim? :) yazistiysak unuttuysam kusuruma bakma lutfen
Niye saçma olsun
Yok çok mantıklı doğru tespit :)
Ben her gün bu sayfaları okuyup yazmayanlardandim. Okuya okuya ben hepinizi çok iyi tanıdım da siz benimle yeni tanışıyorsunuz :)

Sen yine en bastanda az almışsın cnm ben nerdeyse 2aydır içiyorum decaviti baya kilo aldım yaniii, diyorum gidişat hiç iyi değil doğuma kadar böyle giderse düşünemiyorum

aynen canım bundan sonra onun için çalışcaz para kazancaz artık napalım :)
Ben bu ara yemege calisiyom zaten ya sabahin bu saatinde kahvalti yaninda taze portakal suyu ustune elevit, d3 , magnezyum hayattan sogudum yaaaa bu saat derken bizde daha 8.5 saat :)

Aman Allahım nerdeyse 3.5 ayın kalmış ayyy ben panik oldum burda :) heyecan filan bastı
Haha ay daha çok vaaar gibi geliyo bana daha dün 240 lari sayiyodum ilk öğrendiğim zamanlar vay be inşallah geri kalan gunlerimde çabuk geçer ve hayırlı sağlıklı bebisime kavusurum tabiki sizde öyle 100 e geldimi geri sayım yapcam zaten

Ben bu ara yemege calisiyom zaten ya sabahin bu saatinde kahvalti yaninda taze portakal suyu ustune elevit, d3 , magnezyum hayattan sogudum yaaaa bu saat derken bizde daha 8.5 saat :)
ooohhh yarasın kan olsun can olsun bebişe inşallah :) ben sabahları pek iştahlı yiyemiyorum ya da işte olduğum için canım istemiyo ama gün içinde sık sık acıkıyorum artık kiloda almışım çok mutlu oldum :)

Benim Emir Ayaz allah kismet ederse aslinda bazen farkli isimler dusunuyorum ama sonra diyorumcneyse kalsin alistim buna guzel isimler varsa tavsiye alirim tabiki :)
ben de emir düşünüyorum tatlım ama babayı ikna edemedim bi türlü o da poyraz diyo ben de olacaksa ikisi olsun o zaman diyorum sinir ediyo bazen beni sen hastanede yatarken nüfus cüzdanını ben çıkarmaya gidicem geldiğimde görürsün adının ne olduğunu diyo

İlk 3 ay 2,5 altında olması gerekiyor ama 3 aydan sonra 3ün altında olması gerekiyor diye biliyorum. İlaç kullanıyor musun? İstersen bir endokrine de görünebilirsin. Dozunu biraz arttırır. Ben ayda bir gidiyorum. Geçmiş olsun.

Canım benim de var troit ama 1.7 di ben her gün düzenli kullanıyorum ilacı bi senedir tabi benimki çok yüksek değildi 5 küsürdü Dr verdi düştü hala kullanıyorum 3 ayda bi bakılıyor.. ama bı bilgim yok sıkıntı olurmu buna dair.. ilk 3 ay önemli troid konusunda diye biliyorum ama druna danış bu mutlaka aç karnına her sabah düzenli al ilaci

Ayyy bu erkekler hep aynı demek isim konusunda bizde böyleyiz. O da bnm söylediğim isimlere muhalefet oluyor sonra da aynen sen hastanedeyken ben gidicem nüfus cüzdanını çıkarmaya diyip beni sinirlendiriyor

Ayyy bu erkekler hep aynı demek isim konusunda bizde böyleyiz. O da bnm söylediğim isimlere muhalefet oluyor sonra da aynen sen hastanedeyken ben gidicem nüfus cüzdanını çıkarmaya diyip beni sinirlendiriyor
ne var sanki onlarında dediği olsa bizimde illa sinir etcekler o öyle söyleyince bende diyorum seni mahkemeye veririm bak

Hahah bende bayadir gecistiriyodum iki gundur yine basladim kahvaltiya normalde yapmiyodum 8 yasimdan beri ancak bi haftasonu denk gelirse o kadarki sevmiyorum ama mecbur napalim zeytin yumurta peynir falan önemli en sevmedigim seyler bebisin saglikli olsunda sen cok kilo almasanda sorin degil onemli olan onlarin kilosu ama masallah ben kendim iyi aldim yavrum alti ustu 320 gram :) bi resim gormustum facede bebek resmi ustunde anne ben alti ustu 3 kilo dogdum 27 kilo ne is yaziyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…