2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar duadan bahsetmişken nette görmüştüm bebek hareket ettiği zaman el karın üzerine konularak salavat getirilip ihlas suresi okunmalıymış

Yanlız olmadıgıma sevindim Ben daha kilo alamadım vücut olarak evet aldım bana göre hatta çok iyi aldım,Ama tartıda aksine verdim hangi tartıya çıktıysam vermişim gözüküyordu bu sefer merak ediyorum bende durum ne süt ve süt ürünleriyle aranız nasıl zorlanıyormusunuz ? birde hamilelikte yasak olan bişeyi canınız istedimş ? ne yaptınız mesala

Bak 6 yildir evliyim esim yokken kendims kahvalti hic hazirlamadm hatta ivir zivirla gecistirir aksam yemegi yerdim ayakta ekmek arasi falan yapardm simdi bi kalkiyorum sanki misafir gelcek gbi kendime kahvalti hazirliyrum:) bi ekmek gomuyorum bide:) peynir dayanmaz oldu.sen gene gece biskuvi sutle gecistiriyomussum ben dun gece kocaman ekmege tost yaptim yedim :) zaten hafif tombiktim yandim ben ben dogumdan sonra dogum kilolarimizi verelim diye bi baslik acayim mayistan sonrada orda toplasalim

Cok saol canim bilgin icin yapayim bende artk yusuf suresinede baslicam bugun nasipse :)
aynen canım mümkün olduğunca birşeyler yapmaya çalışıyorum ben de günlük çekmeye çalıştığım tesbihlerim var onları yapmaya çalışıyorum inşallah sure dinlemeyede başlıycam iş yerinde oturduğum yerden onu yapıyım bari

Bende iki haftada bir tartilip telefona kayit ediyorum . Bu saatten sonra korkudan tartilamam.sanirim ne guzel yuryus yapardm ben simdi adim atck halim yok miskinlik yapasim geliyo hep yiyip icip yatayim anca :)

bir de El Musavvir kızlar elimizi karnımıza koyup fırsat buldukça El Musavvir dememiz bebeğin hem fiziksel hem de ruhsal özelliklerinin güzel olmasında etkiliymiş

kızlarrrrr herkesze selamlar gunaydınlar.. ozledım sıteyı .) uzun surelı ızınlı ıdım evde dınlendım. basur oldum sonrada düşük tehlıkem oldu. ıgne kullanıyorum. ama sımdıdlık hersey yolunda kızım oluyor :) ısmı zeynep ınsallah hepınızı opuyorum:))

Canıımm iyi olmana çook sevindim neler atlatmışsın . Çok geçmiş olsun.Bebeğin iyi çok şükür kendine çok dikkat et zeynep de üzmesin annesini
Bizde seni özledik valla

Ben de çok kilo almadım canım ama potansiyel var bu saatten sonra onu anladım :) geçen hafta tartıldığımda 4 ayda 1,1 kilo almış olduğumu gördüm, ondan önceki hafta 1,8di... Kabızlık sebebiyle çok dalgalı çıkıyor senin anlayacağın. Ben yoğurt ve peynir çok seviyorum normalde de çok yerdim. Hamileliğin başlarında bir ara peynire çok dadanmıştım ama şimdi daha çok yoğurt yiyorum; kahvaltıda ekmeğin üzerine süzme yoğurt sürüp falan :))) o derece canım istiyor. Sütle pek aram yok ama.. 1 hafta hiç içmediğim oluyor. Ama yoğurt ve peynir yediğim için çok sorun yapmıyorum. Ben ayda bir fast food yiyorum evet burdan itiraf ediyorum napıyım canım istiyor ve arada kaçamak yapmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum offf böyle götürüyorum hamburger ve patates kızartmalarını ama dediğim gibi ayda bir gibi.. Onun dışında geçende cips istemiştim ilk kez ama eşim izin vermedi ama o konuda da potansiyel var.. Kahve 1 kez içtim o da bol sütlü, yine de aşırı çarpıntı yaptı normalde de günde 2 bardak içsem çarpıntı yapar.. 4 ayda başka hiç kahve içmedim. Çay haftada 4 kupa falan ancak içiyorum. Onun dışında başka zararlı olabilecek birşey yiyip içmedim sanırım canım. Sende durumlar nasıl?

Bencede aç kız sürekli bisküviyle geçiştirmiyorum ki bazen yemek varsa onu gömüyorum geçen yemin ediyorum bir düdüklü tencere agzına kadar dolu yemek yaptım eşim yine çöpe gidecek dedi ertesi gün öglen düdüklüyü yıkıyordum yemek nerde bari ısıtayım yiyim arıyada gitmemiş olur dedi şey burda diyip karnımı gösterince adam şok oldu bende normalde zayıf hamile kalanlardan degildim ayva göbekle hamile kaldım,Nasıl vercem diye düşünmüyor degilim ama yüzden verdim koldan omuzdan flan bi anda çöktüm aşagıyı görmeyen ne oldu hamile oldugundan eminmisin zayıflamışsın diyorlar aşagı bakan durumun vahimligini anlıyo ;( Neyse saglıklı dogsunlarda Ben normaldede çok süt ayran yogurt peynir tüketirim şimdi bu katlandı, günlük 2 lt ayran 1 lt süt büyük kase yogurt kocaman tabaga 3-4 çeşit peynir 5 lt su hayatım böyle geçiyor günlük benim tek korktugum yırtıklar herkes sen çok su içiyorsun yırtılmazsın diyor inşallah öyle olur yoksa korkuyorum

Bende iki haftada bir tartilip telefona kayit ediyorum . Bu saatten sonra korkudan tartilamam.sanirim ne guzel yuryus yapardm ben simdi adim atck halim yok miskinlik yapasim geliyo hep yiyip icip yatayim anca :)
Ben spor salonuna gidiyordum doktorum spor salonuna gitme yürüyeceksen dışarda yürü ya da hamile pilatesine git dedi ben de spor salonunu dondurdum doğurduktan sonra kullanıcam haklarımı ama şu an ne yürümesi tek adım atmıyorum valla.. Havalar da çok soğuk napalım

Maşallah canım. Ama bunlar tahmini değerler zaten doktorun cihazına işaretlemesine de bağlı değişiyor. Benim tam haftası günüyle uyumlu kilosu. Diyabetin yok değil mi? Çok tatlı yememeye çalış canım sen de dikkat et. Maşallah kuzularımıza

Günaydın kızlar. Aranizda tiroit için ilaç kullananlara bir sorum var son kan tahlilinde benim tshım 3 çıktı endokrine gitmeli miyim . Normalde hamilelikte 2.5 altında olması gerekiyormuş. Bu değer çok mu yüksek bebişi etkilemiş midir teşkkûr ederim simdiden.

Oh

Ohh çok şükür net konuşan biri :)
Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına maşallah tatlı oğluşa
Tesekkur ederiz teyzesi hepimizinkine masallah. Yalniz bisey diycem sacma olmaz umarim ben bu nicki niye hatirlayamamis olabilirim? :) yazistiysak unuttuysam kusuruma bakma lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…