- 23 Haziran 2016
- 1.414
- 767
- 43
- 35
- Konu Sahibi endless love
-
- #24.081
Yanlız olmadıgıma sevindim
Yalnız değilsinizzzzben de dün yazmıştım. Bu hafta itibariyle inanılmaz bir iştah açılması oldu yemeklerin yanında ekmek yemeye başladım makarnanın yanında falan hem de benim bulantı ve kusmalarım kesildi geçen hafta ondan sanırım artık çok yiyeceğim. Gece yatarken o kadar aç oluyorum kii kendimi zor tutuyorum kalkıp bir şeyler yememek için...her zamankinden erken acıkıyorum öğünler arası mutlaka birşeyler yemem gerekiyor. Meyve, kuruyemiş yiyiyorum ben de. Yemek yerken her zamankinin şimdilik 1,5 katını yiyorum yine de tam doymuyorum...Bir sonraki kontrolde kaç kilo olacağımı merak ediyorum, ben haftada bir tartılıyorum bakalım göreceğiz cumartesi günü
Bak 6 yildir evliyim esim yokken kendims kahvalti hic hazirlamadm hatta ivir zivirla gecistirir aksam yemegi yerdim ayakta ekmek arasi falan yapardm simdi bi kalkiyorum sanki misafir gelcek gbi kendime kahvalti hazirliyrum:) bi ekmek gomuyorum bide:) peynir dayanmaz oldu.sen gene gece biskuvi sutle gecistiriyomussum ben dun gece kocaman ekmege tost yaptim yedim :) zaten hafif tombiktim yandim benahahaha bende tam bunla alakalı yazmıştım yazını gördüm yanlız degilsin ben bizimkilere beni vinçle götürün doguma kaldıramazsınız diyorum düşün yani evde 3 ekmek aldırırdım eşime 2 hafta giderdi bayatlardı şimdi günlük 3 ekmek ertesi güne kalmıyo bak şuan ekmeksizim büyük bir kase sütlü nesguik yiyorum kelox olandandoymuyorum benimkide doymuyo ne olcaksa artık
Cok saol canim bilgin icin yapayim bende artk yusuf suresinede baslicam bugun nasipse :)kızlar duadan bahsetmişken nette görmüştüm bebek hareket ettiği zaman el karın üzerine konularak salavat getirilip ihlas suresi okunmalıymış
aynen canım mümkün olduğunca birşeyler yapmaya çalışıyorum ben de günlük çekmeye çalıştığım tesbihlerim var onları yapmaya çalışıyorum inşallah sure dinlemeyede başlıycam iş yerinde oturduğum yerden onu yapıyım bariCok saol canim bilgin icin yapayim bende artk yusuf suresinede baslicam bugun nasipse :)
Bende iki haftada bir tartilip telefona kayit ediyorum . Bu saatten sonra korkudan tartilamam.sanirim ne guzel yuryus yapardm ben simdi adim atck halim yok miskinlik yapasim geliyo hep yiyip icip yatayim anca :)
Yalnız değilsinizzzzben de dün yazmıştım. Bu hafta itibariyle inanılmaz bir iştah açılması oldu yemeklerin yanında ekmek yemeye başladım makarnanın yanında falan hem de benim bulantı ve kusmalarım kesildi geçen hafta ondan sanırım artık çok yiyeceğim. Gece yatarken o kadar aç oluyorum kii kendimi zor tutuyorum kalkıp bir şeyler yememek için...her zamankinden erken acıkıyorum öğünler arası mutlaka birşeyler yemem gerekiyor. Meyve, kuruyemiş yiyiyorum ben de. Yemek yerken her zamankinin şimdilik 1,5 katını yiyorum yine de tam doymuyorum...Bir sonraki kontrolde kaç kilo olacağımı merak ediyorum, ben haftada bir tartılıyorum bakalım göreceğiz cumartesi günü
Ayyy çok tatlı maşallah onaGünaydın teyzoşlardün detaylı ultrasonumuz vardı mira hanımla tanıştıriyim sizi
Canıımm iyi olmana çook sevindim neler atlatmışsın . Çok geçmiş olsun.Bebeğin iyi çok şükür kendine çok dikkat et zeynep de üzmesin annesinikızlarrrrr herkesze selamlar gunaydınlar.. ozledım sıteyı .) uzun surelı ızınlı ıdım evde dınlendım. basur oldum sonrada düşük tehlıkem oldu. ıgne kullanıyorum. ama sımdıdlık hersey yolunda kızım oluyor :) ısmı zeynep ınsallah hepınızı opuyorum:))
Ben de çok kilo almadım canım ama potansiyel var bu saatten sonra onu anladım :) geçen hafta tartıldığımda 4 ayda 1,1 kilo almış olduğumu gördüm, ondan önceki hafta 1,8di... Kabızlık sebebiyle çok dalgalı çıkıyor senin anlayacağın. Ben yoğurt ve peynir çok seviyorum normalde de çok yerdim. Hamileliğin başlarında bir ara peynire çok dadanmıştım ama şimdi daha çok yoğurt yiyorum; kahvaltıda ekmeğin üzerine süzme yoğurt sürüp falan :))) o derece canım istiyor. Sütle pek aram yok ama.. 1 hafta hiç içmediğim oluyor. Ama yoğurt ve peynir yediğim için çok sorun yapmıyorum. Ben ayda bir fast food yiyorum evet burdan itiraf ediyorumYanlız olmadıgıma sevindimBen daha kilo alamadım vücut olarak evet aldım bana göre hatta çok iyi aldım,Ama tartıda aksine verdim hangi tartıya çıktıysam vermişim gözüküyordu bu sefer merak ediyorum bende durum ne süt ve süt ürünleriyle aranız nasıl zorlanıyormusunuz ? birde hamilelikte yasak olan bişeyi canınız istedimş ? ne yaptınız mesala
Bencede aç kız sürekli bisküviyle geçiştirmiyorum ki bazen yemek varsa onu gömüyorum geçen yemin ediyorum bir düdüklü tencere agzına kadar dolu yemek yaptım eşim yine çöpe gidecek dedi ertesi gün öglen düdüklüyü yıkıyordum yemek nerde bari ısıtayım yiyim arıyada gitmemiş olur dedi şey burda diyip karnımı gösterince adam şok oldu bende normalde zayıf hamile kalanlardan degildim ayva göbekle hamile kaldım,Nasıl vercem diye düşünmüyor degilim ama yüzden verdim koldan omuzdan flan bi anda çöktüm aşagıyı görmeyen ne oldu hamile oldugundan eminmisin zayıflamışsın diyorlar aşagı bakan durumun vahimligini anlıyo ;( Neyse saglıklı dogsunlarda Ben normaldede çok süt ayran yogurt peynir tüketirim şimdi bu katlandı, günlük 2 lt ayran 1 lt süt büyük kase yogurt kocaman tabaga 3-4 çeşit peynir 5 lt su hayatım böyle geçiyor günlük benim tek korktugum yırtıklar herkes sen çok su içiyorsun yırtılmazsın diyor inşallah öyle olur yoksa korkuyorumBak 6 yildir evliyim esim yokken kendims kahvalti hic hazirlamadm hatta ivir zivirla gecistirir aksam yemegi yerdim ayakta ekmek arasi falan yapardm simdi bi kalkiyorum sanki misafir gelcek gbi kendime kahvalti hazirliyrum:) bi ekmek gomuyorum bide:) peynir dayanmaz oldu.sen gene gece biskuvi sutle gecistiriyomussum ben dun gece kocaman ekmege tost yaptim yedim :) zaten hafif tombiktim yandim benben dogumdan sonra dogum kilolarimizi verelim diye bi baslik acayim mayistan sonrada orda toplasalim
Ben spor salonuna gidiyordum doktorum spor salonuna gitme yürüyeceksen dışarda yürü ya da hamile pilatesine git dedi ben de spor salonunu dondurdum doğurduktan sonra kullanıcam haklarımı ama şu an ne yürümesi tek adım atmıyorum valla.. Havalar da çok soğuk napalımBende iki haftada bir tartilip telefona kayit ediyorum . Bu saatten sonra korkudan tartilamam.sanirim ne guzel yuryus yapardm ben simdi adim atck halim yok miskinlik yapasim geliyo hep yiyip icip yatayim anca :)
Maşallah canım. Ama bunlar tahmini değerler zaten doktorun cihazına işaretlemesine de bağlı değişiyor. Benim tam haftası günüyle uyumlu kilosu. Diyabetin yok değil mi? Çok tatlı yememeye çalış canım sen de dikkat et. Maşallah kuzularımızaCanm aynı haftadayız ama benim bebeğim 400grBen heralde ondan hissediyorum hergün kat kat olcak benim kızım anlaşıldı.Doktor normal kılosu dedi.Ama ben fazla buluyorum herkezınki 250-300 gr arası.Fazla besleniyor benden heralde.Normalde çok kilo almadım ve çok fazla yemiyorum.
Ahahha bu çok iyiymiş, hayaller, hayatlar... :))Eki Görüntüle 1927960 Tam beni anlatan bişey buldum kızlar ;( Hamilelik için hayat ettigim & gerçekte olan :/ pucca paylaştı ondan gördüm ama tam beni anlatıyo be ;(
Tesekkur ederiz teyzesi hepimizinkine masallah. Yalniz bisey diycem sacma olmaz umarim ben bu nicki niye hatirlayamamis olabilirim? :) yazistiysak unuttuysam kusuruma bakma lutfenOh
Ohh çok şükür net konuşan biri :)
Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına maşallah tatlı oğluşa
O halde yaptir gitsin sorun yok bebis iyi olsunda onemli olan ovalla tatlım o anda ağzım dilim tutuluyo sanki hiçbirşey diyemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?