2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Insallah surpriz yapar o halde yoksada alisacaksin cagre yok :) emiri ben istedim ayazida esim o yuzden anlastik :)
bende poyraz emir olsun o zaman diyorum yok illa gıcıklık yapacak poyraz da güzel aslında ama ne biliyim benim istediğim bi isimde olsun istiyorum o kadarına hakkım olsun diyorum :)

sütü unutmazsam içmeye çalışıyorum canım yatmadan önce zeytinide severim onda da sıkıntı yok ama balıktan tiksindim ben ilk zamanlarda hala da var gibi alg yağı kullanıyorum ben de açığı kapatır sanırım

Haha aynen bende öyle diyorum bnm söylediğimi kabul etmiyor ben onunkini kabul ediyorum yanına o da bir isim bulunca ama işte gel gör ki illa ki sinir edecek
aynen aynen canım maksat gıcıklık ama kıyamazlar o anki mutlulukla heralde :)

inşallah öğrenirsin canım ben de öğrenmeden önce rüyamda pembe pembe kıyafetler görmüştüm ama benim tersi çıktı :) başından beri ısrarla erkek diyordum ben herkese içime doğan oldu :)

Hadi hayırlısı canım. Ben de rüyamda kız görmüştüm ve kız olduğunu öğrendik en başından beri de kız hissediyordum. Allah gönlüne göre versin senin de :)

Güzel annelerrrrrr bakın hele :)) bebeğinizin hareketlerini tam olarak nerde hissediyorsunuz. Ben göbek altında biraz sanki göbek deliği hizası olması gerekmiyomuydu. Accık kafamda taktımda ne pinpirikliyiz :) siz tam nerde hissediyorsunuz o pıt pıt ları

Göbeğimin altında sol tarafında hissediyorum hep güzel annee

Selam kizlarrr..:) bebekleri hissetmeye basladiniz mi böyle karninizda garip seyler oluyo mu sizin de
Biz cuma günü 20 haftalik olcaz ama son iki haftadır çok net hissedioruz vuruslarini otururken bile hafif hafif hissediorm maşallah çok hareketli minigm özellikle aksamlari uzandgm zamansa bide koy elini Hisset yeter :) Zaman zaman irkildigim bile oluyor vuruşundan en çokta eşim mutlu oluyor hissettikce :)))

Be
Bende de bu aralar bi kalp sıkıştırması başladı bi kaç dakika rahat nefes alamıyorum ama sonra düzeliyo tabi insanı bi tedirgin ediyor sende yorma kendini ev önemli değil sen önemlisin

Aynı benim minnak gibiymiş annesi :)) benimki de soldaydı önceleri hep şimdi sağ da pıt pıt geceli gündüzlü durmuyor maşallah :)) sürekli acıkdırıyo anneyi. Günde 2öğün yiyen ben şimdi 4 öğünü buluyor atıştırmalarda oluyo daha arada ne var ne yok kendi midelerine sanırm:) hepimiz aynıyız yani

Göbek altında kasıklarda hissediyorum canım bebeğimi. Rahmim henüz göbek üstüne yükselmedi zaten göbek deliğimin 3 parmak altında hissedebildiğim kadarıyla sanırım şu an. 5.ayda göbek deliğine erişiyormuş rahim.

H
Hadi gözün aydın canım tabi sen yemeyi abartma yine de bebek hareket edecek derken sen hareket edemezsin maazallah

ben tam bu soruyu sormak için girdim sen sormuşsun çok yaşa emi valla bende normalde sag tarafta benim bebiş göbekte flan hissederim diyordum biraz önce çok acıkmıştım yemek yedim bariz kasık ortası ve biraz yukarısında hareketlenmeler oldu pıt pıt diye normalmi hissediyorum aceba diye merak etmiştim

benim hissettiğim eğer bebek hareketiyse göbeğimin altı kasıklarımın üstünde ortada bi yerde hissediyorum ama benim düzensiz pazartesi çok hissettim iki gündür çok nadir hiç yok gibi hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…