2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Teyzeleriii benim miniğime bakın :))) nehir düşündük ismini güzel dimi kızlar ya bizim çok içimize sindi :)
Amanın tipe bakın maşallah subhanallah bu bebisler çok tatlı ya ben atamıyorum profile atmak istedim atamadım kardeşim gelsin atayım :) bende kk uygulaması yüklü Google'dan giremiyrum burdan da atılmıyor

ayne oyle oluyor :) gobegım buyudukce daha cok ınanıyorum artı :) dururken gulumsuyorum :) mutlulukmus bu yaa cok guzelmıss
Canım benimki içimde zıplıyor sanki rahmine tekme atıyor alttan hissediyorm bu an çıkacak sandım korktum valla şuan da oynuyor çok şükür ama acaba normalmi rahmi tekmeliyo aşağıdan hissediyorum karnimdan çok :/

Ay kızlar aklıma ne geldi bundan 20 yıl sonra biz orta yaşlarda iken çocuklarımız tanışıp kaynaşıp yollar kesişip evleniyolarmis dusunsenize doğum tarihlerinden yola çıkarak sitedeki isimlerimizi birbirimizi taniyormusuz falan hayal gücüm çok yüksek

Son düzenleme:
ben zıbın ve cıtcıtlı badi konusunda yaptım onu .. bir sürü oldu hep kalıcak
Kızlar bebekleriniz belki iri olacak şimdiden yenidoğan la doldurmayın evi.bide hediye çok geliyor bence 1.viteste yapmalıyız alışverişleri.yoksa yazık olacak.

aayy ne güzeell hahah bitane whiteandblack vardı aaaa o sen miydiinnn fialaaan

evet 5.5 galiba canm seninki. büyür bikaç haftaya
Büyüdü canım ama senin gobus kadar buyumedi bi de kuzenim benim pskolojimi bozdu biliyomusun yedi aylık gibisin dedi Dr a sordum normal dedi zaten hep pskolojimle oynuyorlar masallah çok tatlı duruyor canım göbüşün buraya bi bebiş baskılı tshortlerden lazım onu giysem daha tatlis olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…