- Konu Sahibi endless love
- #2.401
Merhaba arkadaşlar bende yeniyim dün bat tarihimdi tahlil 484 çıktı yarın da doktora gideceğim bişey gözükmez büyük ihtimal . İnşallah herşey güzel devam ederse mayıs annesiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu platformda en başından en sonuna kadar 9 ayı birlikte geçirmek dileğiyle
- Merhaba hanımlar 2017 Mayıs anneleri olarak inşallah bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
Burda birbirimizle bilmediklerimizı İnternetten okuduğumuz makaleleri paylasalim ve de ikinciye veya üçüncüye anne olan hanimlardan tecrübelerini öğrenelim.
Bebislerimize aldığımız cici cici elbiseleri, kıyafetlerini odasını paylaşalım inşallahMutluluğumuz paylaştıkça artsın
Veeee insallah 9 ay bittikten, doğum yaptıktan sonra da doğum hikayelerimizi paylaşırız hayırlısıyla
Herkese 9 ay boyunca bol sabırlar diliyorum( çünkü bebişlerimizi beklerken bol sabır'a ihtiyacımız olacak)
[td][td][td][td][td][td][td][td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td] [td][td]
ANNE ADI ŞEHİR MESLEK YAŞ BEKLENEN DOĞUM TARİHİ CİNSİYET KAÇINCI BEBEK BEBEK İSMİ BAŞLANGIÇ KİLOSU ŞİMDİKİ KİLOSU MUTLU SON 1) endlesslove İstanbul Peyzaj Mimarı 26 29.04.2017 - 1 - 56 56 - [td]
2) Hopebaby Balıkesir Mühendis 29 17.05.2017 - 1 - 57 57 - [td]
3) Derya Ankara Çalışmıyor 32 17.05.2017 - 3 - - - - [td]
4) Hasret Bodrum Çalışmıyor 21 07.05.2017 - 1 - - - - [td]
5) Ffakem Mersin Öğretmen 30 12.05.2017 - 2 - - - - [td]
6) Efsenaz34 İstanbul Çalışıyor 30 03.05.2017 - 2 - - - - [td]
7) nhrk İstanbul Çalışıyor 34 03.05.2017 - 1 - 61 61 - [td]
8) simser17 İstanbul Çalışıyor 28 16.05.2017 - 1 - - - - [td]
9) Gazel2110 Diyarbakır Öğretmen 28 06.05.2017 - 1 - 51.8 51.8 - [td]
[/td] [td][td]
[/td] [td][td]
[/td] [td][td]
[/td] [td][td]
[/td] [td][td]
[/td] [td][td]
[/td] [td][td]
[/td] [td][td]
[/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]
Miniğimyorumlayan var mıı
Canim 12 yasinda oglum 7 yasinda kizim var Allah bagislarsaEvet canım senin cocuklar kac yas
Teşekkürler canım :) :)Eline saglik canim hakkini helal et ugrastin..
Masallah denir ancak minik adam demek istedim
Canim 12 yasinda oglum 7 yasinda kizim var Allah bagislarsa![]()
Amin canım insallah tadarsın ben soğan kuru yaptım evet eşime de keci boynuzu kuru uyguladım hatta tam yumurtlama günü bile beraber olamadık anneme gitmek zorundaydım ama Allah ol derse gerçekten oluyormuş çok test alıp çöpe atmışımdır o yüzden bu ayda hiç beklemiyordum belirtiler adet belirtileri ile aynıydı vede soğan kurunun adet geciktirdigini bi kaç yerde okudum hep ona yordum ha bugün ha yarın derken 5 gün geçti test aldım inanamadım hala öyleyim 5 te randevum var inşallah güzel şeyler duyarız ben soğan kurunun 15 güne tamamlayamadim ne yazık ki 10 gün içtim sonra midem çok ağrımaya başladı bıraktım bu kür de sebep oldu gerçekten ama benim eltimin de olmuyor canım oda soğan kuru uygulamış ama 14 senedir yok Allah ona da nasip etsin hep dua ediyorum Allah isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah dene derim belki sana da sebep olur eşine de mutlaka keçiboynuzu kürü yap ve inşallah kırmızı kart görme![]()
Kısmet olursa yarın ilk kontrolüme gidecegim. Insaallah aynı anda hem keseyi hem de kalp atısını duyma sansımız olur. ilk gebelik oldugundan mıdır nedir, zaman hic gecmiyor sanki ve insan böyle günlerde kendisini en iyi anlayanlarin yanında olmak istiyor. Bu topic simdiden hepimize ugur getirsin 
Nasil yani ayni gun icindemiBende bende sabah kan vermiştim 230 du şimdi 688 olmuş bi gariplik varmı
Ekledim canımAd: sevimlimmm
MESLEK: Öğretmen
SON ADET TARİHİ:26 temmuz
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ:03/05/2017
KAÇINCI BEBEK: 1.
BAŞLANGIÇ KİLOSU:59
ŞİMDİKİ KİLOSU:59
Yok çarşamba 230 du bugun 688 olmuşNasil yani ayni gun icindemi
230 çıktığı 2 gün öncemiydiBende bende sabah kan vermiştim 230 du şimdi 688 olmuş bi gariplik varmı
İki gün içinde iki kat artması yeterli :) güzel benceYok çarşamba 230 du bugun 688 olmuş
Bende çok var hatta bugün başımı kaldıramıyorumMayıs anneleri, sizde de halsizlik yorgunluk var mı? Son bir haftadır zor çalışıyorum![]()
Bende çok var hatta bugün başımı kaldıramıyorum![]()
Ay teşekkür ederümİki gün içinde iki kat artması yeterli :) güzel bence
Hmm teşekkür ederim 10 gün sonra ilk randevum var inşallah keseyide kalp atışınıda duyarım benim ilk tüp bebek denemem 6 yıllık evliyimİki gün içinde iki kat artması yeterli :) güzel bence
Bilgilerini yazarsan ilk sayfaya eklerim canım gözün ayfın inşallah görürsün :)Ay teşekkür ederüm
Hmm teşekkür ederim 10 gün sonra ilk randevum var inşallah keseyide kalp atışınıda duyarım benim ilk tüp bebek denemem 6 yıllık evliyim![]()
Sanirim biz birazda stres yapiyoruz hayirlisiBenim tamamen agrıyor bacaklarım canım sızım sızım sızlıyor bilmiyorum valla.hamilelik bir hastalık degildir demiş bir doktor ama bir sürü şikayete sebeb hormonlar