2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
canm kertemem kız evi naz evi hahah ay ne güzel oldu cnm ya. Bakalım çocuklar birbirlerini sevsinler önce
Ay sizde haklısınız bitanecik kızınız var bakın hanımefendi ben onun kayınvalidesi değil cici annesi olurum sizin kadar olamam tabi ama bı anne olurum ay ama benimde bitanecik oğlum var en iyisi evlendirmeyelim turşularini kurariz

ammaaan takma sen ne güzel işte keşke büyük olsun ohh . Boşversene sen ya şu hamilelere karışmasalar olmaz zaten .... alacağım cnm inşallah maaşımı alim de 2 hafta snra alırım

Slm kızlar Dr. Dan geldim simdi ,cinsiyeti tam öğrenemedim yine
Dr bacağını tam açmadığı icin net goremedim ama kız buyuk ihtimal dedi yarın baska Dr. A gitmeyi düşünüyorum birde ikili temiz çıktığı icin ucluye gerek yok dedi 20.haftada ayrıntılıya gidecegim sağlıkla gelsinler insallah

Evet hanımefendiciğim sizde haklısınız banada bir erkek evlat gelir benim kızm sizin kızınız oğlunuz oğlum olur ama ben kızımı nasl verim şimdi yok vazgeçtim bende Bende kalsın ben sonra şey ederim onu Yaşı daha genç bi 40 ına gelsin bakarız

ammaaan takma sen ne güzel işte keşke büyük olsun ohh . Boşversene sen ya şu hamilelere karışmasalar olmaz zaten .... alacağım cnm inşallah maaşımı alim de 2 hafta snra alırım
LC Waikiki de var canım oradan alabilirsin ben taaa 7 haftamda almıştım hep hevesim vardı ilk işim onu almak oldu bi de hamiş elbisesi ama şuan gitmemistim soğuk

40 ına gelince yanlarinda olcazmi acaba ay yok ben bunu kaldiramam onlar 40sa ben 62

bende poyraz emir olsun o zaman diyorum yok illa gıcıklık yapacak poyraz da güzel aslında ama ne biliyim benim istediğim bi isimde olsun istiyorum o kadarına hakkım olsun diyorum :)
Bencede dokuz ay karnimizda tasiyan biziz hakkimiz tabiki aslinda kiz olursa ben koycaktim erkek olursa o gorumcemde hamile esi erkek istiyodu ona isim bakarken begenmistik emir ve ayazi ama tersi oldu onlarin kiz bizim erkek

Banada dedi balik yemelisin haftada iki defa yoksa ilac yazayim dedim yok yok ben yerim sorun degil 3 ilac kullaniyorum zaten tablet yutarken migdem bulaniyo bide onunla ugrasamam :)

Selam Mayıs annecikleri 3 gündür mide yanması başladı ne yesem ne içsem rahatsız oluyorum sizde de oluyor mu ya da mide yanmasına iyi gelecek bir şeyler biliyor musunuz?

Maşallah canım acaba haftada kaç gram aliyolar ya :/
Onu bende düşündüm bi saat önce inan ama artarak devam eder diye düşünüyorum bizimki bi haftada 50 gr almış 2 cm uzamış ama böyle devam ederse çok çok az oluyo kilosu zaten bi yerde okumuştum bundan sonra bütün organlar geliştği için bebek sadece kilolanıp büyümeye yönleniyomuş yani bundan sonra artar kilo alımı iyice zaten asıl son aylarda alır diyolar

Sağlıkla gelsin prenses :) Ne demek canım Erva Ulya ilk kez duyuyorum?
Sağol canım cümlemizinki :) Erva Hz. Peygamber efendimizin halasının ismi anlamıda Güzel bir sahabe ismi , Çok güzel genç kişi sonderece cesur ve yiğit kişi manasına geliyor Ulya da eşim buldu yüce manasında kullanılıyormuş

haftada 2 kılo alcagımız zamanlar olcakmışşşşşşşşş

Aynen canım bende hesapladim 3 haftada 187 gram 7 cm uzamış ama dediğin gibi bundan sonrası önemli tabi ilk önce sagliklari önemli ama drlar kilo boy olaraktan önemsiyor gelişimleri açısından inşallah sağlıkla büyürler bebislerimize 20+3 de 367 gram 23 cmdik bakalım hayırlısı kilo aldığına eminim çünkü artık büyüdü hissediyorum geçen hafta hissetmiyodum şimdi zıplıyor mu napiyosa artık :) tekme falan gayet net hissediyorum her gün artık çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…