2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ben hamileligin bi 8.nci 9.ncu haftasında çok uyudum sonrasında sadece halsizlik ve kasık agrısı çok çektim 13.ncü haftada enfeksiyondan çok sıkıntı çektim 16da serum tedavisi başlandı 17de bitti, tam bittigi hafta iyi bir enerji geldi her yeri temizliyorum siliyorum süpürüyorum yemek yapıyorum vs daha enerjim bitmiyordu,Eşim şoka girdi şimdi yine kaldım 3 gündür şimdi kalkayım,mutfagı biraz toplayım akşama bişeyler hazırlıyım kalkıncada yatagı toplayım diyorum ama ne mümkün kalkacak hali bulamıyorum kendimde ;/

hımm yine enfeksiyonel bi durum olmasın :/ bir doktora görün senin durum farklıymış ben öyle şeyler yaşamadım doktorum sadece çalıştığım için yorgunluk olur dinlen bol bol dedi herşey temiz çıktı. Birazda yapı meselesi annem sürekli bana çekmişsin diyo

Yalnız değilim hadi ben de öğrenemedim bişeyler örmeye başladık hep ara renkler ayrıntılıda öğreniriz artık inşallah cnm
Bende aynı canım ara renkler örüyorum dedigin gibi saglıklı olsunlarda öğreniriz elbet bizde :) tatlı biseyler yiyeceğim bidahakine bunda unutmusum göstermedi sıpa :)

Kızlar nasılsınız umarım iyisiniz.ben fazla sık giremiyorum siteye Taşınma telaşımız var eee bide küçük oğlum var.ama geceleri okuyorum yazdıklarınızı buarada dery.a ve mininuhut sizler nasılsınız.gerçi deryayı okuyorum ama mininuhut u göremiyorum.detaylı ultrason a girip güzel haber alan arkadaşlar adına sevindim darısı bize inşaallah

Bencede dokuz ay karnimizda tasiyan biziz hakkimiz tabiki aslinda kiz olursa ben koycaktim erkek olursa o gorumcemde hamile esi erkek istiyodu ona isim bakarken begenmistik emir ve ayazi ama tersi oldu onlarin kiz bizim erkek
kesinlikle hakkımız tatlım biz onların dediğide olsun diyoruz onlar şanslarını zorluyorlar :)

Banada dedi balik yemelisin haftada iki defa yoksa ilac yazayim dedim yok yok ben yerim sorun degil 3 ilac kullaniyorum zaten tablet yutarken migdem bulaniyo bide onunla ugrasamam :)
kokusu falan kötü oluyor zaten bu balık yağlarının falan ben de hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı ama söz konusu yavrucuklar olunca katlanıyoruz herşeye

amin canım bana da arkadaşıl rüyamda diyodu doktor seninkini erkek dedi diye sağlıklı sıhhatli olsunlarda ilk çocuksa zaten ayrım yapılmıyor

Şuan 19 yarın sanırım evet yarın 20. haftaya giriyorum.
Canım haftası daha küçük yazıyor ya hamilelikte takviminde ondan sordum :) 19 hafta diyor yani 18 ondan sordum tatlimm 5. Aya hoşgeldin :)) 21+6 da tam 5 aylık sayiliyoruz regl günümüze denk geliyor:)

gün içerisinde kafamı koyacak yer arıyorum resmen göz kapaklarımın üzerine ağır bir taş koyuyolar sanki muhtemelen serumun etkisiyle enerji hissetmişsindir kendinde ben başından beri hiç enerjik olduğumu bilmem hep uykulu hep tembelim

bilmem belkide ondandı ama şimdi resmen havası sönmüş balon gibiyim :/ elimi kaldırcak hal yok

enfeksiyon yeni atlattım serumla sonsuza kadar gitsin gelmesin mümkünse

bence gıdebılırsın gun gectıkce degerın yukselebılır
cok fazla etkıleyecek bır degerde degıl
ımkanın varsa gıt derım ben

bilmem belkide ondandı ama şimdi resmen havası sönmüş balon gibiyim :/ elimi kaldırcak hal yok
aynı durumdayım canım çoğu zaman eve gittiğimde azcık uyumadan hiçbirşey yapamıyorum uyuyorum uyanıyorum ama o yorgunluk hep var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…