2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yalnız değilim hadi ben de öğrenemedim bişeyler örmeye başladık hep ara renkler ayrıntılıda öğreniriz artık inşallah cnm

inşallah öğrenirsin canım ben de öğrenmeden önce rüyamda pembe pembe kıyafetler görmüştüm ama benim tersi çıktı :) başından beri ısrarla erkek diyordum ben herkese içime doğan oldu :)
Hadi hayırlısı canım. Ben de rüyamda kız görmüştüm ve kız olduğunu öğrendik en başından beri de kız hissediyordum. Allah gönlüne göre versin senin de :)
İnş cnm hamile olduğumu bilmezken erkek görmüştüm birde öğrenince erkek gördüm. Şimdi kıza yoğunlaştık ikimizde bgn işyerinden bir arkadaşımda oğlun olmuş diye gördüm rüyamda diye yanıma geldi Allah sağlıklı sıhhatli versin inş ne verirse

Bnde artık daha net hissediyorum özellikle dün akşam balık gibi döndü durdu sürekli :)) aman sağlıklı olsunlarda çok zayıfta iyi değil çok şişmanda zaten öyle kilo takıntım yok bende 2.450 gr doğmuşum babasıda kilolu bi bebek değilmiş muhtemelen biraz minyon olut bizimki :)

Teyzeleriii benim miniğime bakın :))) nehir düşündük ismini güzel dimi kızlar ya bizim çok içimize sindi :)
Masallah bebişine.Guzel bence hem senin içine sindiyse gerisi teferruat canım :)
Oluyo canım bazen sancı bile giriyo tahmime doktor rahmin genişliyo normal dedi takma kafana :)
Oğlumu okula getirip götürürken zorlanıyorum ve daha çok erken inşallah rahim genişliyodur çünkü oglumda aynı sıkıntıyı yaşadım iki adım atınca kasılıp kalıyordum zaten erken dogum yaptım.O zaman yatma imkanım vardı şimdiden boyleysem kara kara düşünüyorum ilerleyen haftalarda ne yapcam diye

Al teyzoşu gör bi maşallahını alırız ☺
Ama ben aşık oldummmm masallah subhanallah verene kurban olunmazmı..
Kızlar ayakta kalınca yada 5 10 dk yürüyünce kasılmanız oluyor mu?Ben çok zorlanıyorum
Olmazmi top gibi toplaniyor biyere kasilip kaliyorm benim bu son haftalarimda olmustu kizima hamileyken
Teyzeleriii benim miniğime bakın :))) nehir düşündük ismini güzel dimi kızlar ya bizim çok içimize sindi :)
Aayy Allahim ya masallah guzel kizlarimizi Allah esirgesin heeppsini
40 ına gelince yanlarinda olcazmi acaba ay yok ben bunu kaldiramam onlar 40sa ben 62
Ya benim gibi 73 olsaydin

kızlar sizdede var mı ben 17inci haftaya kadar kusma yaşamadım hatta hiç halada ama hep halsiz yorgun bir haldeydim hiç birşeye elim gitmiyordu işlere dahi, 17inci haftayı gördüm bir enerji patlaması yaşadım haddi hesabı yok ne durmak bildim ne oturmak şimdi 19 haftalık oldu yine ben çöküş modundayım ;/

ben hep mide bulantısı yanma yaşadım halada devam birde üstüne halsizlik çok eklendi düzeleceğim günü bekliyorum artık

Canım bende esimde kalipliyiz ben 3.5 kg doğmuşum esimde 3.5-4 doğmuş bakalım bizim gibi kaliplimi olcak esimde kemikli bende babannesine çekerse minyon olur ama onun dışında herkes kalıplı

Aman 60 i devirmisim 73 olsam nolur balım yaslanmisim artık ah şimdiden içim geçti.

ben hep mide bulantısı yanma yaşadım halada devam birde üstüne halsizlik çok eklendi düzeleceğim günü bekliyorum artık
migde yaşadıgım oldu evet ama ben migde bulantısı çok çektim dersem çekenlere ayıp olur valla 3-4 en fazla oldu,ama yanma şu son bi kaç gündür var hatta migde öz suyu agzıma geliyor gibi oluyor reflüden kaynaklı bazen ama genel anlamda gözüm hep uykuda ve halsizim,bi düzeldim dedim tekrar başladı;(

Canm tabi benim tüm hamile arkadaşlarım iş arkadaşlarım ablam yengem son aylarda haftada 2 şer kilo aldılar hep. burda tecrübeli hamileler anne olanlar yaşamıştır.
Canım ne bilim ya inşallah biz oyle olmayız :/ belki bebiş kilo aldı diyedir ama bebiste iki kilo almaz haftada şişkinlik olabilir ama :/

sen yine düzelmişsin ben işyerinde bazen kafayı masaya koyuyorum yalan değil dayanamıyorum. hele geçen akşam saat 7,30 da bir yatmışım gece uyandım susuzluktan oda suyu içtim tekrar uyudum düşün artık eşimde ne uyudun diye dalga geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…