- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #24.221
AA hangi site canım atsanaBide google a gebelikte bebeğin kilosu yazıp çıkan sitelere son adet tarhini girersen ort. Rakamlar çıkıyo canım en azından fikir olur
Nee 2 kilomu nerde yazıyo yok canım olamaz ya :/ sanmıyorum :/haftada 2 kılo alcagımız zamanlar olcakmışşşşşşşşş
Yalnız değilim hadi ben de öğrenemedim bişeyler örmeye başladık hep ara renkler ayrıntılıda öğreniriz artık inşallah cnmSlm kızlar Dr. Dan geldim simdi ,cinsiyeti tam öğrenemedim yine
Dr bacağını tam açmadığı icin net goremedim ama kız buyuk ihtimal dedi yarın baska Dr. A gitmeyi düşünüyorum birde ikili temiz çıktığı icin ucluye gerek yok dedi 20.haftada ayrıntılıya gidecegim sağlıkla gelsinler insallah
inşallah öğrenirsin canım ben de öğrenmeden önce rüyamda pembe pembe kıyafetler görmüştüm ama benim tersi çıktı :) başından beri ısrarla erkek diyordum ben herkese içime doğan oldu :)
İnş cnmHadi hayırlısı canım. Ben de rüyamda kız görmüştüm ve kız olduğunu öğrendik en başından beri de kız hissediyordum. Allah gönlüne göre versin senin de :)
Neeeehaftada 2 kılo alcagımız zamanlar olcakmışşşşşşşşş
Bnde artık daha net hissediyorum özellikle dün akşam balık gibi döndü durdu sürekli :)) aman sağlıklı olsunlarda çok zayıfta iyi değil çok şişmanda zaten öyle kilo takıntım yok bende 2.450 gr doğmuşum babasıda kilolu bi bebek değilmiş muhtemelen biraz minyon olut bizimki :)Aynen canım bende hesapladim 3 haftada 187 gram 7 cm uzamış ama dediğin gibi bundan sonrası önemli tabi ilk önce sagliklari önemli ama drlar kilo boy olaraktan önemsiyor gelişimleri açısından inşallah sağlıkla büyürler bebislerimize 20+3 de 367 gram 23 cmdik bakalım hayırlısı kilo aldığına eminim çünkü artık büyüdü hissediyorum geçen hafta hissetmiyodum şimdi zıplıyor mu napiyosa artık :) tekme falan gayet net hissediyorum her gün artık çok şükür :)
Canım site adı vermek butda yasak mı bilmiyorum dediğim gibi yaz ilk çıkan ikinci çıkan siteler hep bu dediğim gibi gösteriyoAA hangi site canım atsana
Masallah bebişine.Guzel bence hem senin içine sindiyse gerisi teferruat canım :)Teyzeleriii benim miniğime bakın :))) nehir düşündük ismini güzel dimi kızlar ya bizim çok içimize sindi :)
Oğlumu okula getirip götürürken zorlanıyorum ve daha çok erken inşallah rahim genişliyodur çünkü oglumda aynı sıkıntıyı yaşadım iki adım atınca kasılıp kalıyordum zaten erken dogum yaptım.O zaman yatma imkanım vardı şimdiden boyleysem kara kara düşünüyorum ilerleyen haftalarda ne yapcam diyeOluyo canım bazen sancı bile giriyo tahmime doktor rahmin genişliyo normal dedi takma kafana :)
Canm tabi benim tüm hamile arkadaşlarım iş arkadaşlarım ablam yengem son aylarda haftada 2 şer kilo aldılar hep. burda tecrübeli hamileler anne olanlar yaşamıştır.Nee 2 kilomu nerde yazıyo yok canım olamaz ya :/ sanmıyorum :/
Ama ben aşık oldummmm masallah subhanallah verene kurban olunmazmı..Al teyzoşu gör bi maşallahını alırız ☺
Olmazmi top gibi toplaniyor biyere kasilip kaliyorm benim bu son haftalarimda olmustu kizima hamileykenKızlar ayakta kalınca yada 5 10 dk yürüyünce kasılmanız oluyor mu?Ben çok zorlanıyorum
Aayy Allahim ya masallah guzel kizlarimizi Allah esirgesin heeppsiniTeyzeleriii benim miniğime bakın :))) nehir düşündük ismini güzel dimi kızlar ya bizim çok içimize sindi :)
Ya benim gibi 73 olsaydin40 ına gelince yanlarinda olcazmi acaba ay yok ben bunu kaldiramam onlar 40sa ben 62
Ben varım cnm inş cuma öğrenmek istiyorum artık gösterirsearamızda cinsiyetini öğrenmeyen kaldı mı :) yoksa tek miyim
ben hep mide bulantısı yanma yaşadım halada devam birde üstüne halsizlik çok eklendi düzeleceğim günü bekliyorum artıkkızlar sizdede var mı ben 17inci haftaya kadar kusma yaşamadım hatta hiç halada ama hep halsiz yorgun bir haldeydim hiç birşeye elim gitmiyordu işlere dahi, 17inci haftayı gördüm bir enerji patlaması yaşadım haddi hesabı yok ne durmak bildim ne oturmak şimdi 19 haftalık oldu yine ben çöküş modundayım ;/
Canım bende esimde kalipliyiz ben 3.5 kg doğmuşum esimde 3.5-4 doğmuş bakalım bizim gibi kaliplimi olcak esimde kemikli bende babannesine çekerse minyon olur ama onun dışında herkes kalıplıBnde artık daha net hissediyorum özellikle dün akşam balık gibi döndü durdu sürekli :)) aman sağlıklı olsunlarda çok zayıfta iyi değil çok şişmanda zaten öyle kilo takıntım yok bende 2.450 gr doğmuşum babasıda kilolu bi bebek değilmiş muhtemelen biraz minyon olut bizimki :)
Aman 60 i devirmisim 73 olsam nolur balım yaslanmisim artık ah şimdiden içim geçti.Ama ben aşık oldummmm masallah subhanallah verene kurban olunmazmı..
Olmazmi top gibi toplaniyor biyere kasilip kaliyorm benim bu son haftalarimda olmustu kizima hamileyken
Aayy Allahim ya masallah guzel kizlarimizi Allah esirgesin heeppsini
Ya benim gibi 73 olsaydin
migde yaşadıgım oldu evet ama ben migde bulantısı çok çektim dersem çekenlere ayıp olur valla 3-4 en fazla oldu,ama yanma şu son bi kaç gündür var hatta migde öz suyu agzıma geliyor gibi oluyor reflüden kaynaklı bazen ama genel anlamda gözüm hep uykuda ve halsizim,bi düzeldim dedim tekrar başladı;(ben hep mide bulantısı yanma yaşadım halada devam birde üstüne halsizlik çok eklendi düzeleceğim günü bekliyorum artık
Canım ne bilim ya inşallah biz oyle olmayız :/ belki bebiş kilo aldı diyedir ama bebiste iki kilo almaz haftada şişkinlik olabilir ama :/Canm tabi benim tüm hamile arkadaşlarım iş arkadaşlarım ablam yengem son aylarda haftada 2 şer kilo aldılar hep. burda tecrübeli hamileler anne olanlar yaşamıştır.
Canım ne bilim ya inşallah biz oyle olmayız :/ belki bebiş kilo aldı diyedir ama bebiste iki kilo almaz haftada şişkinlik olabilir ama :/
sen yine düzelmişsin ben işyerinde bazen kafayı masaya koyuyorum yalan değil dayanamıyorum.migde yaşadıgım oldu evet ama ben migde bulantısı çok çektim dersem çekenlere ayıp olur valla 3-4 en fazla oldu,ama yanma şu son bi kaç gündür var hatta migde öz suyu agzıma geliyor gibi oluyor reflüden kaynaklı bazen ama genel anlamda gözüm hep uykuda ve halsizim,bi düzeldim dedim tekrar başladı;(
Suan kacinci haftadasin canim :)Yapck bişi yok göreceğiz 8 aylıkken kaçar kilo alıyoz haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?