2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ay allahta seni guldursun emi bende hep kiz bekliyodum kiz elbiselerine bakiyodum bi baktik pipi gösterdi alistim ama seviyorum oglumu kipir kipir kurban oldugum hicmi durmaz bi cocuk iki saat falan uyudugunu sanmiyom ben bunun
:) Ben daha pipiyi görmeden hep aklımdan erkek geçiyordu hislerimin ilk defa bu kadar kuvvetli olduğunu anladım ama gelgelelim bebiş kıyafetlerine bakarken erkeginkine on dakika bakiyosam kizinkine bir saat bakiydm :) ama dediğin gibi ben de çok alıştım kuzuma Rabbim acılarını göstermesin sağ salim alalım kucaklarimiza

Merhaba kızlar gebelik takibinizi yapabileceğiniz bir site önermek istiyorum ayrıntılı biçimde anlatılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bana doktorum yaptırma dedi ne eşimde nede bende şeker yok ama bilemedim yaptırsam mı yaptırmasam mı kararsız kaldım

kızlar bana doktorum yaptırma dedi ne eşimde nede bende şeker yok ama bilemedim yaptırsam mı yaptırmasam mı kararsız kaldım

ben yaptırdım. bir şey çıkmadı. istersen açlık tokluk baktır. yaptırmayan çok var.
kilolu hamile kaldım, doktorum yaptır istersen dedi diye yaptırmıştım.

ben yaptırdım. bir şey çıkmadı. istersen açlık tokluk baktır. yaptırmayan çok var.
kilolu hamile kaldım, doktorum yaptır istersen dedi diye yaptırmıştım.
yok canım ben benım doktorum yaptırma dedi bende yaptırmayacağım dediğiniz gibi açlık tokluk şekerime bakıtacağım

dün kontrole gittik cnm 900 gram olmus ama yuzden pek goruntu vermedi minnoş hep ellerini yüzüne koydu:) suyum cok fazlaymış buna moralim bozuldu, doktor yükleme istedi kesin şeker çıkacak sende bunu düşürmemiz lazım dediç suyun cok fazlalaşmış dedi

Neeee bir haftada 100 mü
Bende diyorum şu küçük paketlerden yeter cahillik işte
Fotodaki set iyi o zaman ?

Eklentiler

• IMG_6937.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 60
kızlar e bebek indirimleri başladı. Ben bugün avent elektrikli göğüs pompası emzirme minderi ve baby me göğüs pedi sipariş ettim. Haberiniz olsun toker bebede de şubat boyunca indirimler olacakmış.

100 tane gidiyormu bir haftada ya bende o kadar tahmin etmemiştim ona göre bakayım o zaman

Selamün Aleyküm canlar hastaneden çıktım nihayet evimdeyim gelenler gidenler müsait olup yazamadm. Enfeksiyon olmuş sezaryen tekrar delik açıp pisliği akıttılar canım öyle yandı ki hastaneyi inlettim çünkü uyuşturma yapılmadı hala da devam ediyo pansumanım. Buda gelecekmiş başıma demek ki. Kucağımda olsaydı evladım bu kadar zoruma gitmezdi. Çok zor süreçler geçirdim hem ciğer acısı yaşıyorum hem beden. Doğum yapacağınız hastaneyi çok iyi araştırın lütfen enfeksiyon kapıyosun ve ben öyle oldum. Hijyene pek önem verilmiyor sterilize oluyomu bilmiyosun. O yüzden dikkat edin hiç bi doktor demez zaten evet hastanemiz temiz değil dikkat edilmiyor diye. İnşallah böyle bi sıkıntı yaşamazsınz. Enfeksiyon ölümle bile sonuçlanıyor. Rabbim yardımcımız olsun o korusun bizleri. Sizlerde evlatlarınıza sağlıkla kavuşun kucağınıza alın o kokudan mahrum kalmayn inş... Darısı da bana sonradan hayırlı ömürlü bi evlat rahat huzurlu bi hamilelik geçireyim inşaallah. Sizlerde kolay bi doğum geçirin canlarım

Hıçkırdığını nasıl anlıyorsunnn.. :) ben ayırt edemiyorum yaaa
Şöyle canm.göbeğimin altında genelde 2-3 dakika süren kalp atımı gibi dışardan da hafif belli olan ritmik 2 saniyede bir diyebilirim atımlar oluyor.dikkat edersen sen de hissedersin

günaydın Melek annesi.dün gece aklımdaydı da cesaret edip yazamadım. En en kısa zamanda rabbim tekrar hamile kalmayı nasip etsin sana..tedavisi falan var mı rahim ağzı yetmezliğinin bu süreçte ne yapmayı düşünüyorsun acaba?
ın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…