2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar iyi geceler şeker yüklemesi yaptıran var mı aranızda? ben bugün yaptrdım 50grlık yükleme , açlık 92 tokluk 141 çıktı sonucumu yarın göstericem doktoruma bi fikri olan var mı normal mi sizce

Benmde bir uykum geliyorki sorma. Yorulunca uyumak cok guzel oluyo. Agrimda yok sukur. Yarinda annecime gidiyorum. :))) gel keyfm
Ohh ne guzel gez sen simdiden alistir kizi sonra eve girmesin bende yorgunum uykum var ama napiyom direniyom yine :)

İlk erkek olduğunu duyduğumda gözüm pembelere kayiyodu ne yalan soyliyim
ay allahta seni guldursun emi bende hep kiz bekliyodum kiz elbiselerine bakiyodum bi baktik pipi gösterdi alistim ama seviyorum oglumu kipir kipir kurban oldugum hicmi durmaz bi cocuk iki saat falan uyudugunu sanmiyom ben bunun

Canım senin 3.korkma biz nabalim ben de korkuyorum belim bacağım bi kasılıyor kalıyorum öylece olsun sayılı gün geçer inşallah
Basima gelecekleri biliyorum cunku :))) dogumu kastetmiyorum ondan korkum yok Allahin izniyle ama zorlu bi surec bekliyor bizi.yatip kalkmasi oturmasi zor oluyor insanin bunlari kastettim canim.hayirlisi insallah tabiki sayili gun Allah hepimizin yardimcisi olsun melegimi gun gectikce daha cok merak ediyorum saglikla gelsinlerde analik kolaymi

Burda çok baģlanıyoruz birbirimize ben de merak ediyorum umarım iyidir ya dediginden bir gün sonra girmiş ama topige bişey yazmadı neden acaba ya
Aslında o mesajından önce de çok girmiyordu sanırım. Vesvese yapmak istemiyorum ama insan merak ediyor. Bende bakıyorum canım sürekli profiline.

Kızlar günde abartısız 3-4 defa hıçkırıyor bebeğim şu anda bile:)))çok değişik yaaa yerim yerim çok hoşuma gidiyor bu halleri

İnşallah diyetle başarırım, iğne kullanmak istemiyorum çık az yiyorum zaten. Ve inşallah doğundan sonra kalmaz böyle
Gebelik sekeri bildigim kadarıyla dogumdan sonra geciyor. Gebelikte hormonların düzeni degistigi için insulin hormonu da yetersiz kalabiliyormus. Insallah ilaca gerek kalmadan diyetle hallolur canım
kızlar iyi geceler şeker yüklemesi yaptıran var mı aranızda? ben bugün yaptrdım 50grlık yükleme , açlık 92 tokluk 141 çıktı sonucumu yarın göstericem doktoruma bi fikri olan var mı normal mi sizce
Ben ben ben :) 50'likte tokluk sınırı 140, senin de tam sınırda çıkmış. Doktorun belki sadece yediklerine dikkat et diyebilir. Benim de 144 çıkmıştı 100'luk yukleme yaptırdı bana ama her doktorun tarzı farklı :)

Kizlar slm.. ben çok kötüyüm yaa.. yaklaşık 1 ay önce sol bacağımın üst kısmında (dizimin üstünden kasığıma kadar) bir uyuşma başlamıştı.. 5 dk ayakta kalayım hemen başlıyordu, Oturunca geçiyordu. Sonra zaman içinde uyuşmadan sonra yanmaya da başladı sanki sanırsın ateşe tutuyorlar baldırımı.. doktoruma söylemiştim bazı hamileliklerde olabilir demişti..
Bugün alışverişe çıkmıştım biraz dolanınca yine başladı uyuşmaya ve yanmaya ben bi gayret dolanmaya devam ettim.. ama bi süre sonra her adım atışımda elektrik çarpması gibi sancılar girmeye başladı ve bırakın yürümeyi bacağımı hareket ettiremedim.. acıdan gözümden yaşlar gele gele arabaya zor attım kendimi.. yarım saate yakın dinlendim eve öyle gelebildim. Bu saat oldu halen ara ara yanmalar ve kasılmalar devam ediyor. İğneler batırıyorlar sanki..resmen acı çekiyorum.. Hiç bu raddeye gelmemişti.. yarın doktora gidecegim ama sizede bi sorayım istedim hamileliklerinizde hiç böyle bişi yaşadınızmı? Yaşayan duydunuzmu? çaresi nedir? Böyle devam ederse yandım ben 5 dk. Ayakta kalamayacakmıyım (

Gecmis olsun canim. Benimde cuma var seker yuklemem. Doktorun tekrarlamaya gerek gormediyse endise edecek birsey yok demek ki. insallah enfeksiyonunda cabucak gecer.

Güle güle kullanın ınş cnm

Çeviriyi yapanla bu kadar mı ad benzerliği olur ya şaştım kaldım valla bende çoğusu var korktum şimdi
Burda bahsedilenler siddetli olan durumlar, yani siradan agrilar degil canim. Hani mesela siddetli kasik agrilari, gecmek bilmeyen bas agrilari felandir. o yuzden korkma yani, hafif bulgular degil de şiddetli bulgular olarak bakmak lazim diye dusunuyorum. Zaten mavi ile yazilmis ya siddetli ise basvurun diye. Zaten bizlerde oyle yapiyoruz kuzum korkma ben sadece bir tablo olarak kenarda dursu dedim.

Ohh ne guzel gez sen simdiden alistir kizi sonra eve girmesin bende yorgunum uykum var ama napiyom direniyom yine :)
Gezenti olacak bencede cocuk oldu olali geziyorum. Bi ara mugla fethiye corum ist. Sonra bursa erzurum simdi yine.mugla. zaten ucakta bir tekmeler salliyor bence simdiden gezgnci olup cikti bile :)) özgür kiz olurda basimiza :)) bnde daha uyumadm . uyuyaym birazdnn:))

Yerim onun gezmelerini ben :) iyi gezmis annesi bende geziyom almanya fransa ama yani en uzak gittigim yol 3-4 saat yakin buralar sinirlar 1 saat bize :) aman benim oglusum otursun dizimin dibinde haa bu arada cok gezen gelin istemem ona göre bizim burda su an saat 22:40 gözlerim agriyo yas geliyo nasil uykum var anlatamam töbe ya eskiden olacak sabahlardim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…