- 24 Nisan 2015
- 1.894
- 1.073
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #33.441
Ben hiç böyle bişi yaşamadım bilmiyorumKizlar slm.. ben çok kötüyüm yaa.. yaklaşık 1 ay önce sol bacağımın üst kısmında (dizimin üstünden kasığıma kadar) bir uyuşma başlamıştı.. 5 dk ayakta kalayım hemen başlıyordu, Oturunca geçiyordu. Sonra zaman içinde uyuşmadan sonra yanmaya da başladı sanki sanırsın ateşe tutuyorlar baldırımı.. doktoruma söylemiştim bazı hamileliklerde olabilir demişti..
Bugün alışverişe çıkmıştım biraz dolanınca yine başladı uyuşmaya ve yanmaya ben bi gayret dolanmaya devam ettim.. ama bi süre sonra her adım atışımda elektrik çarpması gibi sancılar girmeye başladı ve bırakın yürümeyi bacağımı hareket ettiremedim.. acıdan gözümden yaşlar gele gele arabaya zor attım kendimi.. yarım saate yakın dinlendim eve öyle gelebildim. Bu saat oldu halen ara ara yanmalar ve kasılmalar devam ediyor. İğneler batırıyorlar sanki..resmen acı çekiyorum.. Hiç bu raddeye gelmemişti.. yarın doktora gidecegim ama sizede bi sorayım istedim hamileliklerinizde hiç böyle bişi yaşadınızmı? Yaşayan duydunuzmu? çaresi nedir? Böyle devam ederse yandım ben 5 dk. Ayakta kalamayacakmıyım(
İnsallah canım tesekkür ederimGecmis olsun canim. Benimde cuma var seker yuklemem. Doktorun tekrarlamaya gerek gormediyse endise edecek birsey yok demek ki. insallah enfeksiyonunda cabucak gecer.
Varis geldi aklıma. Bi arkadaşım doğumdan sonra böyle dayanılmaz bi acı yaşadığını söylemişti. Ona benzettim.Kizlar slm.. ben çok kötüyüm yaa.. yaklaşık 1 ay önce sol bacağımın üst kısmında (dizimin üstünden kasığıma kadar) bir uyuşma başlamıştı.. 5 dk ayakta kalayım hemen başlıyordu, Oturunca geçiyordu. Sonra zaman içinde uyuşmadan sonra yanmaya da başladı sanki sanırsın ateşe tutuyorlar baldırımı.. doktoruma söylemiştim bazı hamileliklerde olabilir demişti..
Bugün alışverişe çıkmıştım biraz dolanınca yine başladı uyuşmaya ve yanmaya ben bi gayret dolanmaya devam ettim.. ama bi süre sonra her adım atışımda elektrik çarpması gibi sancılar girmeye başladı ve bırakın yürümeyi bacağımı hareket ettiremedim.. acıdan gözümden yaşlar gele gele arabaya zor attım kendimi.. yarım saate yakın dinlendim eve öyle gelebildim. Bu saat oldu halen ara ara yanmalar ve kasılmalar devam ediyor. İğneler batırıyorlar sanki..resmen acı çekiyorum.. Hiç bu raddeye gelmemişti.. yarın doktora gidecegim ama sizede bi sorayım istedim hamileliklerinizde hiç böyle bişi yaşadınızmı? Yaşayan duydunuzmu? çaresi nedir? Böyle devam ederse yandım ben 5 dk. Ayakta kalamayacakmıyım(
Daha göbişlerimiz çok büyümediģi için henüz doğum uzakmış gibi geliyor ve korkusu da sarmaya başlamadı tabi gün içinde aklımdan geçirmiyor değilim Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsinMerhaba arkadaşlar. Bende 2017 Mayıs 27 doğum yapacağım gün inşallah. Doğum korkusu yaşayan var mı?
Bende ilk dusundum ama vazgectim sora sora.cogu kisi beklememi tavsiye etti.bebgin gazidir gobek bakimidir şuyudur buyudur bide sunnet bakimiyla ugrasma dediler. Erteledim oyuzdenArkadaslar erkek bebek bekleyenler yenidogan sünneti konusunda bir arastirma yaptijiz mi? Fikriniz nedir merak ettim
benim bebeğimde aşağıya çok baskı yapıyor pat pat vuruyor afadersiniz tuvaletim gelecekmiş gibi . doktora dedim bu normal erken doğum belirtisi olarakda algılama. sadece ayakta çok kalmamaya özen göster dedi.Canim stres olma buda zarar.kotuyu duaunup cekme kendine ben hep duzelecegine inandim suanki durumumun ne oldugunu bilmiyorum merak ediyorum o ayri ama saglikla tamamlicaz insallah bu sureci inaniyorum buna.benimki artik yukarida oynuyor ama bu plesentadan kaynakli degil bence cok kisiden duydum gebeligi normal seyretmesine ragmen bebegin asagi vurdugunu.bence bu daha cok.bebegin pozisyonu ile ilgili.insallah sende dr gittiginde guzel haberler duyarsin
Benim hamileligim basinda oluyor.bi enteresanim sonlara dogru rahatim ben :)Geceleri siz de 3837282729 kere lavaboya kalkıyor musunuz acaba yoksa bir ben mi böyleyim ???
market yoğurdunu yiyemiyorum ki. kebirinkini alıyorum sadece doğru biraz köy yoğurdu tadı var onda.diğerleri dümdüz kaymak gibi kayıyor gerçekçiliği yok gibi hiç tüketemiyorum.. yiyemiyorum. cnm emekliler ikiside yıllar önce bu işe gönül verdiler ama inek bakamam diyor kv. dem. onuda çevresinden komşularından alıyor sütü kendisi yapıyor olsun artık. evet şanslıyım gerçekten bu konuda.Ne güzelmiş çok şanslısın doğal doğal. O kadar imkanı varken ben olsam ineğimi de alır mis gibi sağlıkla tüketirim sütünü. Ama marketten al sen yine de normalde sütünü yoğurdunu. O yollayınca canın çok çekiyorsa o seferlik yer içersin ne diyim
Ben başlarda da böyleydim. Şimdi yine başladı. Bu kadar da normal mi bilemedim, uykusuzluktan sinirlerim bozulduBenim hamileligim basinda oluyor.bi enteresanim sonlara dogru rahatim ben :)
Ben ama sadece aç karnına 50 lik içtim o kadar. sonra kanım alındı 1 saat snra. sonucum 120 çıktı doktor iyi dedi.Senin o 120 şeker yüklemesinden sonraki tokluk şekerindir.
Sık dişini bir hafta bile sürmez hemencik yapiverirsiniz sonra bool bol dinlenmece :) biz odasni yaptırmaya karar verdik eşimin akrabasi mobilyaci sectgmz modeli yapicak onun icin netten nekadr bakip sipariş vermek istesem bosBen su an pert, ben bitikbu sevdaaa bitmez hallerindeyim ya tek derdim bi gun aksama kadar yatmakti ama anlasilan bu hafta pasaya caliscam. Bizim burda mobilyayida kendin takiyon malesef yoksa takma parasi vermen lazim aldigin fiyata geliyo oda esim babam hallederler neyseki sorun yok yapsinlar bende pasamin esyalarini yerlestirip toplarim odasini. Ay hep diyodum bir an once olsun bitsin bu ay bitircem herksi skistirdim yardim etsinler diye simdide kendim yan ciziyom :) adamlar demez canim sen zorlucan biraz, ben yaptim cogu seyi hallettim sparisi verdim magazadan msj geldi alinmasi lazim mecbur gitcek yarin bos oda diyo getirimde bir an once cabuk bitsin adami goren herseyi o yapti sancak
Aynen canım hep ilki kız olsun istemiştim ama Rabbim erkek evlat verdi şükürler olsun çok alıştım ben yavruma Rabbim canlarını sağ etsin kuzularinİçinde bir yere kız çocuğu gizli demek ki canım neyse artık ikinci bebişe senin ki kız olsun benim ki erkek :)
Maşallah maşallah canım sana valla :) ayy inşallah ya Rabbim o zamanları hayırlısıyla görmeyi nasip etsin hepimizeAynen cok sukur ya ben hep oyleyim calisirkende saatlerce ayakta dursam farketmem ama oturunca acisi iyi cikar benden :) surda kaldi 13 hafta saka gibi valla nasil geciyo zaman ya oy kavuscaz cis kaka uykusuzluk konuscaz
Türkiye'deki en meşhur firmaların birinde Süt ve Yoğurt tesislerinde çalışma fırsatım oldu. Gelen sütün içinde antibiyotik veya su, çamaşır suyu gibi hileler var mı diye başta analiz edilir. Yoksa o zaman sütü fabrika kabul eder. Çok çok az miktar olsa bile analizde çıkıyor. Sütler yoğurtlar içine katkı vs konmadan üretiliyor. Sütçülerdeki sütlerin çoğu fabrikaların kabul etmediği/etmeyeceği sütler veya olabilir yani ihtimal var. Bizler emzirirken antibiyotik alsak sütten bebeğe geçer o mantıkla antibiyotikli ineğin sütünü içinde antibiyotik almış oluyorsun. Ayrıca sütçüler kıvam için süte çamaşır suyu ve su gibi eklentiler yapıyorlar. Bu sebeple ben ağzıma sütçü sütü ve ondan yapılan yoğurdu hayatta sokmam. Sizlere de hazır bilinen markalardan tüketmenizi öneririm.
Hazır gıdalara birşey diyemem ama süt ve yoğurtta bilinen markalarda sıkıntı olmaz kesinlikle. Ben Hacettepe Üniversitesi mezunuyum, Pınar ve Yörükoğlu'nda çalışma fırsatım oldu, rahatlıkla tüketiyorum. Senin mantıkla annelerimiz evde doğuruyormuş, perinatolog jinekolog görmemişler biz de öyle yapalım o zaman. Herşeyin gelenekseli en iyi demek değil.
canım hemen hemen aynısını 4 yıl once 750 ye aldım ve çok pişman oldum.hantal oluyorlar.1000 lira. Bu tarz kullanışlı olur herhalde. Tecrübesiz olmak da zor.
Lohusa pijaması önden düğmeli mi olmalı emzirme için acaba? Ne çok şey var alınacak. Kafam iyice çorba oldu.
Allah Allah bende bütün urunlerini çok beğeniyorum o markanınTorku'nun günlük sütünden yoğurt olmadı biliyor musun? 2 kere denedim olmadı, Ben ondan sonra Torku süt almayı bıraktım, Sütaş ve SEK ten vazgeçmem daha
Ben bebiş düşünürken bi arkadaşım verdi suyunu iç oluyomuş diye suya koydum bu bi açıldı rengi değişti ne yalan söyleyim içmeyi midem kaldırmadı otu da attım meğer kurutulup tekrar tekrar kullanılıyormuş inşallah faydasını görürüz
Maşallah maşallah canım sana valla :) ayy inşallah ya Rabbim o zamanları hayırlısıyla görmeyi nasip etsin hepimizeAynen cok sukur ya ben hep oyleyim calisirkende saatlerce ayakta dursam farketmem ama oturunca acisi iyi cikar benden :) surda kaldi 13 hafta saka gibi valla nasil geciyo zaman ya oy kavuscaz cis kaka uykusuzluk konuscaz
Ben cnm eşimle favori dizilerimizden birisi.Eşkiya dünyaya hükümdar olmazı izleyen var mı? Yada benim kadar seven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?