2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben hiç böyle bişi yaşamadım bilmiyorum

Varis geldi aklıma. Bi arkadaşım doğumdan sonra böyle dayanılmaz bi acı yaşadığını söylemişti. Ona benzettim.

Arkadaslar erkek bebek bekleyenler yenidogan sünneti konusunda bir arastirma yaptijiz mi? Fikriniz nedir merak ettim

Merhaba arkadaşlar. Bende 2017 Mayıs 27 doğum yapacağım gün inşallah. Doğum korkusu yaşayan var mı?
Daha göbişlerimiz çok büyümediģi için henüz doğum uzakmış gibi geliyor ve korkusu da sarmaya başlamadı tabi gün içinde aklımdan geçirmiyor değilim Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin

Arkadaslar erkek bebek bekleyenler yenidogan sünneti konusunda bir arastirma yaptijiz mi? Fikriniz nedir merak ettim
Bende ilk dusundum ama vazgectim sora sora.cogu kisi beklememi tavsiye etti.bebgin gazidir gobek bakimidir şuyudur buyudur bide sunnet bakimiyla ugrasma dediler. Erteledim oyuzden

benim bebeğimde aşağıya çok baskı yapıyor pat pat vuruyor afadersiniz tuvaletim gelecekmiş gibi . doktora dedim bu normal erken doğum belirtisi olarakda algılama. sadece ayakta çok kalmamaya özen göster dedi.

market yoğurdunu yiyemiyorum ki. kebirinkini alıyorum sadece doğru biraz köy yoğurdu tadı var onda.diğerleri dümdüz kaymak gibi kayıyor gerçekçiliği yok gibi hiç tüketemiyorum.. yiyemiyorum. cnm emekliler ikiside yıllar önce bu işe gönül verdiler ama inek bakamam diyor kv. dem. onuda çevresinden komşularından alıyor sütü kendisi yapıyor olsun artık. evet şanslıyım gerçekten bu konuda.

Sık dişini bir hafta bile sürmez hemencik yapiverirsiniz sonra bool bol dinlenmece :) biz odasni yaptırmaya karar verdik eşimin akrabasi mobilyaci sectgmz modeli yapicak onun icin netten nekadr bakip sipariş vermek istesem bos

İçinde bir yere kız çocuğu gizli demek ki canım neyse artık ikinci bebişe senin ki kız olsun benim ki erkek :)
Aynen canım hep ilki kız olsun istemiştim ama Rabbim erkek evlat verdi şükürler olsun çok alıştım ben yavruma Rabbim canlarını sağ etsin kuzularin

Aynen cok sukur ya ben hep oyleyim calisirkende saatlerce ayakta dursam farketmem ama oturunca acisi iyi cikar benden :) surda kaldi 13 hafta saka gibi valla nasil geciyo zaman ya oy kavuscaz cis kaka uykusuzluk konuscaz
Maşallah maşallah canım sana valla :) ayy inşallah ya Rabbim o zamanları hayırlısıyla görmeyi nasip etsin hepimize

canım yoğurdun üstüne kaymak tutması için bişi enjekte falan ediyolarmış.bu antibiyottık olayını bende duuydum.süt fırmları eğer antibiyotik çıkarsa sütte satan kişiye ceza kesiyolarmış.bizde mahalle sütçüsünü tembihledik hamılelığımın başında.antibiyotık kullanısırsa söyle mutlaka dıye.ama tabı yinede babamın oglu deil.benım kutu sütte ve yoğurtta kı tereddütüm katkı maddesi.onlardan korkuyorum

bu saydığın ıkı markayıda kullanıyorum.ozellikle ıkıncı markanın %100 doğal yoğurdunu sık alıyorum.güvenılır demene sevındım.yoğurt bıraz tatlı gelıyo.ama yınede guzel

1000 lira. Bu tarz kullanışlı olur herhalde. Tecrübesiz olmak da zor.
canım hemen hemen aynısını 4 yıl once 750 ye aldım ve çok pişman oldum.hantal oluyorlar.
Lohusa pijaması önden düğmeli mi olmalı emzirme için acaba? Ne çok şey var alınacak. Kafam iyice çorba oldu.

canım önden yada yanadan olsa rahat edersin.pijamasını tamamen yukarı sıyırıp emzırende var.tercıh meselesi.ama yandan olanlar rahat oluyo bence

Torku'nun günlük sütünden yoğurt olmadı biliyor musun? 2 kere denedim olmadı, Ben ondan sonra Torku süt almayı bıraktım, Sütaş ve SEK ten vazgeçmem daha
Allah Allah bende bütün urunlerini çok beğeniyorum o markanın

canım bu ot bebebği olmayanlara faydalı bıde doğum sırasında doğumu kolaylaştırmıyormuydı. o yuzden doğuma yakın kullanılıyordu.diğer adı Meryem otuydu galıba

Aynen cok sukur ya ben hep oyleyim calisirkende saatlerce ayakta dursam farketmem ama oturunca acisi iyi cikar benden :) surda kaldi 13 hafta saka gibi valla nasil geciyo zaman ya oy kavuscaz cis kaka uykusuzluk konuscaz
Maşallah maşallah canım sana valla :) ayy inşallah ya Rabbim o zamanları hayırlısıyla görmeyi nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…