2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayyy darısı başımıza inşallah.. nasıl bir duygu görmek? Çok heyecanlanıyorum ben.

Bende diyarbakirda yasiyorum 25 yasindayim ilk bebegim olur insallah

Insallah canm ama inan her defasinda bi acemilesiyosun :)
Iyi yapmissin canm cok zaman vermislerdi sana.gozun aydin darisi pit pitlara :d
Canım merhaba büşra bende 22 yaşına giricem listeye eklermisin yaşımı 22 yaz istersen istanbul yaşadığım şehir ilk bebeğim olucak inşallah:)

Bende diyarbakirda yasiyorum 25 yasindayim ilk bebegim olur insallah
Hosgeldiniz arkadaslar saglikla sihhatle umutla kavusun yavrulariniza insallah

Gozun aydin canim hosgeldin.biz simdiden birbirimiz icin birlikte endise ediyoruz birlikte seviniyor,uzuluyoruz.insallah sevinclerimiz, mutlulugum daim ve baki olsun.diger topigini aratmaz diye dusunuyorum bu topigin enerjisi
Sağol Can'ım âmin inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz Melek'lerimize

Benim dün 7+2 ydi gttim gördük kalp atışlarını çok şükür ama geriden geliyomuş biraz geç döllenme dedi 6+3 den sayıcaz dün duyduk ondan sonra istedi testleri duyunca ister büyük ihtimalle
Cnm benmde normalde 7 oluo bugn ama doktorn dedigine gore gec dollenme 6+2 simdi ben hangisine gore hesaplayacm

Kızlar ayın 30 unu kim bekleyecek dedim size sabah Mersin'de özel hastaneye gidip Dr buldum gebelik boyunca takibimi o yapacak kesemizi gördük şükür 26 sında kalp atışı için çağırdı 30 unda da tup bebek merkezine gideceğiz inş
Ayyy darısı başımıza inşallah.. nasıl bir duygu görmek? Çok heyecanlanıyorum ben.
brnim ikinci OLMASINA rağmen heyecan Yaptım

Insallah canm ama inan her defasinda bi acemilesiyosun :)

Iyi yapmissin canm cok zaman vermislerdi sana.gozun aydin darisi pit pitlara :d

Hosgeldiniz arkadaslar saglikla sihhatle umutla kavusun yavrulariniza insallah
Amin canım sen nasılsın

Selam annelr cok heyecanliyim bata 13 gun var sabah ve bir iki saat sonrasinda test yaptim.hemen hafif cizgi cikti.rica etsem testimi yorumlarmisiniz.simdiden tesekr ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…