2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar günaydın gebeliğin başında yapılan testler kaç günde çıkıyo bilginiz var mııııı
Yeliz ne testi canım ya kimse bana bişey yapmıyo hatta dr geldi folik asiti haftada üç gün kullan yeter dedi ya beni atom bombası olarak görüyolar galiba kan ve bitamin değerlerim de düşük yani benim :/

Ben de hic et yemiyorum senin gibi ama hamileligimi ogrendigimden beri bebegim icin diyip yemeye çalışıyorum esim bile saskinlik icinde :) ama oyle kusbasi fln hayatta yemem kofte yiyiyorum cok pismis olacak bide yanına bol acı o zaman hic et tadı gelmiyor

Kızlar ben kalp atışını duymadan sağlık ocağına gitmiyicem zaten gitsekte kalp atışını duyunca gel diyolarmış bilginize:)
Hadi yaa şaşırdım bizim saglik ocagindaki ebeler yine kocana soylemeden bize gelip soyluceksin kayıt edicez demisti :)

Kuzenim gitmiştide öyle demişti canım bu bölgede o da belki bizim ebelerin prosüdürüdür bu bu arada sana da bi tahlil yaptılar mı

Kizlar kalp atisini duyanlariniz var mi? Ne zaman duydunuz? Ben ilk defa pazartesi gidecegim insallah kontrole, kalp atisi da duyulur mu merak ediyorum:)

Kuzenim gitmiştide öyle demişti canım bu bölgede o da belki bizim ebelerin prosüdürüdür bu bu arada sana da bi tahlil yaptılar mı
Ben de daha gitmedim gidince kizicaklar zaten bana :) sali günü gidicem ben normal kadin dogumun istediklerini hastanede yaptirdim saglik ocaginda dahiliyenin istediklerini yaptiricam tsh ve b12 sorunum vardi o yuzden 2 ayda bir dahiliyeye gidiyordum bayramdan sonra goreyim seni dedi dr.

Valla hemen hemen hergün balık yiyorum ama et mahvediyor bugün denedim kendime gelemedim öğürmekten. Çok istiyorum yemeyi ama yapamadım yine deniycem bakalım.
Bende senn gibiym cnm et yiyemiyrm bakalm napacaz kiyma miyma halledcz artk butn butn asla yiyemem

Geçen bayram yok mu hala diyenlere hamileyim diye söylemek çok iyiymis çok şükür Rabbim bu duyguyu tattirdi herkese de tattirsin birde kalp atisini duyduk mu ohhh bayramda hamile gitmeseydim çok moralim bozulacakmis memlekette benle evlenen benden bir iki yaş kucuk kişiler hamile ve ikizlere ve bunlar akrabamiz maşallah herkese duyurmuslar herkes gözünü bana dikmiş beni bekliyorlarmış(( ama çok şükür müjdeli haberle gittik:))

Slm kizlar bende size katilayim :) dün aksam test yaptim pozitif cikti. Pazartesi doktora gitcem insallah. Iki düsük yapmistim. Bu hamilelikte igne kullancam insallah bu defa Allah kucagima almayi nasip eder Hepimize nasip etsin insallah:)
Günaydın kızlar dün boğazım ağrımaya başladı bugün devam ediyor sabah sabah sarımsak yedim pekmez içtim ama bilmiyorum ne olur

canım cok sıcak şeyle içme boğazını tahriş etme.
güzelce sar sıcak tut geçer en kısa sürede inşallah.

kızlar bende hala mide bulantısı filan yok :):) ama ara ara tiksinmem oluyor tabii.su içmeyide sakın ihmal etmeyin bu arada.

kızlar bende hala mide bulantısı filan yok :):) ama ara ara tiksinmem oluyor tabii.su içmeyide sakın ihmal etmeyin bu arada.
Belirtiler 7. Haftadan sonra daha belirgnlesio.sanki benm.bu haftaya kadr bisi yoktu hatta bu belirtisizlik beni supheye dusuruyordu ama.yavas yavas basladi belirtiler

Slm kizlar bende size katilayim :) dün aksam test yaptim pozitif cikti. Pazartesi doktora gitcem insallah. Iki düsük yapmistim. Bu hamilelikte igne kullancam insallah bu defa Allah kucagima almayi nasip eder Hepimize nasip etsin insallah:)
Amin canim hayirlisiyla kucagina alirsin insallah.hosgeldin bu arada bilgilerini ver listeye eklesin seni endless love
Bendede yok bekliyorum biraz olsn bulantim olsunda su istah kapansin artik diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…