2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Amin canim hayirlisiyla kucagina alirsin insallah.hosgeldin bu arada bilgilerini ver listeye eklesin seni endless love

Bendede yok bekliyorum biraz olsn bulantim olsunda su istah kapansin artik diye

ay evet o iştah bendede kapansın :):):):) ama allahtan benim eşim bu durumlarda cok katıdır beni durduruyor.

Yeliz ne testi canım ya kimse bana bişey yapmıyo hatta dr geldi folik asiti haftada üç gün kullan yeter dedi ya beni atom bombası olarak görüyolar galiba kan ve bitamin değerlerim de düşük yani benim :/
Canım başka bi doktora görün o zmn folik asitide ben hergün alıyorum birsürü test var yükleyemedim buraya ama kalp atışlarını duydu mu duyduktan sonra istiyo

Sabah erken yaptırırsan aksama 4 gibi çıkar geç saate yaparsan öbür güne kalır sonuçlar ben devlet hastanesinde yaptırdım sonra doktoruma götürdüm
Aa çok sevindim tamam canım pazartesi yaptırıcam sağlık ocagında en geç salı çarş gbi alsam muayene günü dolmadan tekrar göstermeye giderim

Kizlarrr fena pis bi bulanti var ne yapsam gecmiyo, yiyorum bulaniyo yemiyorum bulaniyo sabah dakikalarca banyodan cikamadim en sonunda safra cikti sizlerde durumlar nasil eksi tatli dondurma falan bastiriyodu simdi onlarda ise yaramiyo artik

Bu arada kizlarrr Hastane dogum paketi yapmis su toksoplasma tsh glukoz vitaminlerin falan oldugu testler 300 tl istiyo sizler ne kadar verdiniz bu testlere ?

Bu arada kizlarrr Hastane dogum paketi yapmis su toksoplasma tsh glukoz vitaminlerin falan oldugu testler 300 tl istiyo sizler ne kadar verdiniz bu testlere ?
Ben dün sordum özelde ama bizim sigorta yok cnm 350 dedi hepsine senin sigortan varsa fazla bence doktorun kabul ediyosa sağlık ocagı veya devlet hastanelerinde yaptırabilirsin

Canım hoşgeldin bilgilerini yazarsan listeye eklerim

sanki hepsi negatif yani bir sey ciksaydi pozitif olurdu gibime geliyor yine de konuta hakim degilim

Bende tam bilmiyorum ama hiç kedi köpek münasebetim yok benim

Kızlar günaydın gebeliğin başında yapılan testler kaç günde çıkıyo bilginiz var mııııı

Günaydın canım heryerde farklıdır ama 1 2 güne çıkar

günaydın kızlar

Günaydın canımm

Slm kizlar bende size katilayim :) dün aksam test yaptim pozitif cikti. Pazartesi doktora gitcem insallah. Iki düsük yapmistim. Bu hamilelikte igne kullancam insallah bu defa Allah kucagima almayi nasip eder Hepimize nasip etsin insallah:)

Bilgilerini yazarsan listeye seni de eklerim canım

Listeye baktim tek benmisim 3. Bebegi bekleyen

Evet :) tecrübelisin bize yardımcı olursun ne güzel :)

Ben 100 tl ye yaptırdım 3 sayfa test

Kızlar ayın 30 unu kim bekleyecek dedim size sabah Mersin'de özel hastaneye gidip Dr buldum gebelik boyunca takibimi o yapacak kesemizi gördük şükür 26 sında kalp atışı için çağırdı 30 unda tüp bebek merkezine gidecem

Canım başka bi doktora görün o zmn folik asitide ben hergün alıyorum birsürü test var yükleyemedim buraya ama kalp atışlarını duydu mu duyduktan sonra istiyo
Canım en daha duymadım 6+1 de gittim üstten baktı arkadaş kesesini gördüm kese 2 cm olmuştu peki sen ne zaman duydun

Canım merhaba büşra bende 22 yaşına giricem listeye eklermisin yaşımı 22 yaz istersen istanbul yaşadığım şehir ilk bebeğim olucak inşallah:)

Canım en daha duymadım 6+1 de gittim üstten baktı arkadaş kesesini gördüm kese 2 cm olmuştu peki sen ne zaman duydun
Benim dün 7+2 ydi gttim gördük kalp atışlarını çok şükür ama geriden geliyomuş biraz geç döllenme dedi 6+3 den sayıcaz dün duyduk ondan sonra istedi testleri duyunca ister büyük ihtimalle

Benim dün 7+2 ydi gttim gördük kalp atışlarını çok şükür ama geriden geliyomuş biraz geç döllenme dedi 6+3 den sayıcaz dün duyduk ondan sonra istedi testleri duyunca ister büyük ihtimalle
Anladım canım ben geçen hafta cuma gittim 5+6 dı ama iki gün atmış fazladan 6+1 di göremedik işte haftaya gidicem 7+5 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…