2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
haklısın canım bosuna masraf yapmak ben de ıstemıyorum beşikte 3-4 ay yatıcak sonra kullanmıyıcam biliyorum. portbebe aldın mı sen nereden aldın? cok kullanıslı olyuormuş bir yere götürürken taşımak için. ama kanguru ile de tasınabilir gerçi. ıkıncı el beşik almayayım mı sence.

Canım ben park beşik aldım netten bak 200 e bulabilirsin yada 89 liraya böyle küçük beşikler varya anne yani ve onda 3 yaşına kadar yatiyormus yatak odasına onuda dusunrbilirsin
canım park besıkler cok yerde. yani yataktan oıraya egılemem bızım yatak cok yuksek.yatakla aynı hızada yerde olmayan bisi lazım bana park baya asagıda oluyo. 89 olanların da mavi ya da kırmızı olan gördüm ama hiç beğenmedm kısacası ıstedıgı mgıbı uygun besık bulamadm bulamıycam galıba. karyolayı yatak odasına tasıcam ya da mecbur. karyolası yatagı hazır ama yatak odam kuculucek

Canım ben portbebe almayı düşünmüyordum gecenlerde hediye geldi. Taşımak için pusette tercih edebilirsin ama hafif bir şey tercih et cünkü içine bebeği de koyunca çok ağırlaşanlar var. Eğer çok ihtiyaç duyuyorsan beşik için ikinci el temiz bir şey al, kullanamazsan satarsın

sleepy bebek bezini deneyecekmisiniz kızlar ? e-bebekte 80 lı 11TL . 1 numara .
Normalde bilindik marka tercih ederim ben ama bu sleepy çok ses getirdi sanki ?

Canım bimin bezlerini kullananlar bile var yani hangi bebek neyi sevecek, nasıl rahat edecek bilemiyoruz ki

ben kızımı 2 yaşa kadar prima ile getirdim sonra molfikse başladım, 33 aylık olana kadar kullandık, molfiksten çok memnun kalmıştım.

ayrıca prima için denilenleri bende zamanında duymuştum, kız çocuklarında erken ergenlik falan diye, çok endişelenmiştim ama benim kızımda maalesef başladı, diğer arkadaşımın da kızında hep bir akıntı var o da primadan şüpheleniyor, bilemedim.. yediğimiz içtiğimiz herşeyle zaten oynuyorlar, direk şundandır diyemiyorum ama şimdiki kızımda molfiks kullanmayı düşünüyorum..

Kızlar bişi sorcam. Ben karnımı açıp bol bol yavrumu izliyorum. Annem kızıyo üşütecen çocuğu diye. Var mı öyle bir şey ya
Yok be canimm olmaz oyle sey :)
Benimde dikkatimi cekiyor evdekileri tuketince deneyebilirim bi.daha uygun fiyatli primayla es deger diyolar ama bakalim

canım ben yeni doğan için açıkçası tercih etmem...tenleri çok hassas ya pişik olursa
zaten el kadar... benim düşüncem ilk zamanlar en iyisi olmalı..
denemek için erken bir zaman..şöyle 10 12 aylık olsa denenebilir belki

Ama kiz cocuklarinda akinti olmasi normal.daha bebeklerken basliyor akinti.kokulu degilse tabi.

Ben fenerbahçeliyim eşim galatasaraylı ama oğlumuza takımlı birşey almadık. Mümkünse bjk li olsun istiyorum. İyi olmuş boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…