2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tamam canım çok sağol

Peki.kuzu bu isvec bebesi tr vatandasida olabilecek mi heheh yerm onuu yaa. Nasipli minnak. Milletin o kadar yil ugrasp elde edemedigini. Dogar dogmaz haletti:))) oglunuda nasl dusunur allahim senin oglan ac kalmaz kuzu anne karnında belli etti kendini :)))))

bilemedim bi telaş oldum doktor bi ürolojiye görün dedi ağrılar devam ederse benim gördüğüm herhangi bi sorun yok dedi bakalım devam ederse giderim. Bu ara cok yoğunum belki yorgunlukta olabilir diye düşünüyorum ev taşıcam da

Kızlar bişi sorcam. Ben karnımı açıp bol bol yavrumu izliyorum. Annem kızıyo üşütecen çocuğu diye. Var mı öyle bir şey ya
Benim arkadaşa da 3500 demiş doktor 4200 doğdu normal doğumla.
kiloyu bebeğin karın çeperinden tahmini hesaplıyorlar, bana 3300-3400 civarı demişti doğum gününde, 3268 doğdu kızım, o doktor baya sallamış...

Canim ben kizimda dependin hasta pedi yazani aldim cok memnun kaldim benim kanamam yogun olmasina ragmen hic tasmadi bide sezeryanda kulot olanlar rahatsiz edebilir giyip cikarmasida zor olabilir cunku dikislerle egilmek o kadar zor oluyoki

Bende bazen bi panik oluyorum ayy az kaldi sunu yapmam bunu almam lazim diye :)) bazende ohooo ayy ne cok var daha diyorum.ama az kaldi insallah subatada girdik bak ayin basını gorunce sonu cabuk geliyor
al benden de o kadar :) bende çok rahatım, e-bebek mağazası evime yakın, bi gün giderim herşeyimi alır çıkarım diyorum kendimce, sanırım ikinci bebek olunca böyle rahat mı olunuyor bilmiyorum. martta kızımdan ayırdıklarımı bi kontrol ederim, gerçi çok şey saklamamıştım ama büyük eşyalarım duruyor. instagramdan bir abla ile tanıştım ve kapı süsü+lohusa tacı+ lohusa terliği+bebek bandanası takım olarak siparişimi verdim sadece..

ama en çok kafaya taktığım pijama, kafama göre güzelinii bulamadım, bir markanınkini çok beğendim ama beyazı stoklarında kalmamış daha vakit var, yeniden stoğa girer dediler bekliyorum..

Evet kuzum ben cifte vatandasim hem isvicre hem turkiye vatandasi. Dogdugunda ilk isvicre vatandasi olucak sonra gidip turkiye konsoloslugunda turk kimligi cikarcaz bizimde var kimligimiz birde oglumun sayesinde evli olcaz turkiyede burda nikah yaptik uluslararasi kagitta aldik ama bo turlu zahmet edip bildirmeye firsat olmasi turkiyede bekarim kimligimdede kizlik soyadim var bende degistircem cok uzun is Ya insan eriniyo ama bebis icin mecbur gitcez :) hatta kizlik soyadimi tasidigim icin turk kimliginde babamin sigortasindan bile yararlandim turkiyede cok sasirdim özele gitmistik ilk kontrole muayene ucreti odedim sonra 12.5 tl geri verdi hastane babam sigortali diye orda

Bende enfeksiyondan dolayi gitmistim urolog bakmisti o zaman gece ertesi gun geri cagirdilar baska testler falan filan 2 gun surundum hastanede doktor sag böbrekte biraz genisleme var ama önemli bisey degil dedi gecti hatta ama dikkatli olmalisin tabiki gorun yinede urologa herkeste ayni olmaz sonucta

Kızlar 2 gündür karnımda bir ağrı var ve bebeğim çok aman aman kıpırdamıyor Doktora gitsem mi acaba? Normalde 18 şubat kontolüm. Çok hareket ediyor mu sizde bebişler
Canim eger azda olsa hareket hissediyosan korkma. Benimde her gun ayni derecede oynamiyo degisiyo uyanik oldugu saatler tekmelerin gucu falan. Cok Yoruldugumda hissetmek zor oluyo mesela bol bol yatip dinlenirsen oturursan daha fazla hissedersin. Soguk süt ic, cikolata ye uzan dinlen hissedersin

Merhaba kızlar dün doktora gittim 24. Haftadayim ayrıntılı ultrason çekildi 4 d mis herşey yolunda çok şükür bebisim 670 gram 32 cm doktor haftasiyla uyumlu dedi benim kilo almamda iyimis 8 kilo aldım normal dedi ama ben yinede diyetisyene gittim beslenme konusunda yardimci oldu bana sizde durumlar ne bebisler kaç gram siz kaç kilo aldınız

Kızlar 2 gündür karnımda bir ağrı var ve bebeğim çok aman aman kıpırdamıyor Doktora gitsem mi acaba? Normalde 18 şubat kontolüm. Çok hareket ediyor mu sizde bebişler
Sen bilirsin canım ama hergun aynı şekilde hareketli olmuyorlar özellikle biz yoruldugumuzda hareketleri yavaşlıyor benim sabah uyandığımda daha hareketli oluyo bütün gece dinlenmiş oluyorum ondan herhalde ama yinede sen bilirsin aklında soru işareti kalmasın gitmek istersen git tabi bu arada bebislerimizde uyuyo arada

Benimde fazla bisey kalmadi kendi ihtiyaclarim var alinicak bebegede bi kac takim yada tulum artik ne begenirsem pisik kremi almadim..bakalim tamamlariz daha vakit var.ama lohusa takimi almicam ondan eminim diger dogumda bir hafta bile giymedim o sabahligi kaldirdim zaten afakanlar basiyo lohusayken ben hic rahat edemedim

Desitin pişik kremi en çok önerilen kremlerden. Ondan alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…