- 2 Kasım 2012
- 576
- 243
- 303
- Konu Sahibi endless love
-
- #33.621
Gün boyu uyudu bizimki bugün.ara ara tekmeliyor.gece ben uyuyamıyorum bi sağ bi sol yapıyorum. Kuzumu da uyandırıyorum sanırım o da uyumuyor gündüz de uyuyor bizim denge şaştı iyice.
Tamam canım çok sağolCanım karın ağrısından bende şikayetciyim. Enfeksiyon kapmış olabilirsin, üşütmüş olabilirsin kalsiyum eksikliği olabilir bunlar ağrı yapıyor. Benim bebeğim de 3 gün önce çok hareketliydi dün ve bugün az hareket ediyor. Bazen duruş şeklinden dolayı hissedemeyebiliyoruz hareketleri. Endişelenme. Çikolata ye bakalım o hareketlendiriyormuş bebeği
Gün boyu uyudu bizimki bugün.ara ara tekmeliyor.gece ben uyuyamıyorum bi sağ bi sol yapıyorum. Kuzumu da uyandırıyorum sanırım o da uyumuyor gündüz de uyuyor bizim denge şaştı iyice.
Bu arada anne çok yorgunsa o zaman da hissetmeyebilirmiş hareketleri bilgin olsunTamam canım çok sağol
Peki.kuzu bu isvec bebesi tr vatandasida olabilecek mi heheh yerm onuu yaa. Nasipli minnak. Milletin o kadar yil ugrasp elde edemedigini. Dogar dogmaz haletti:))) oglunuda nasl dusunur allahim senin oglan ac kalmaz kuzu anne karnında belli etti kendini :)))))Hahaha kalmaz evde o guzellik annesi merak etme ben alcam onu cok gezmesin yeter :) o gezcek diye oglum gelince acmi kalsin, evi pislikmi gotursunakrabalar ve alisveris meselesi oldugu icin mecburen ulke ulke geziyo zavallim :) almanya burdan cok daha ucuz burda hersey iki kati fiyatina napalim. Oglum isvicre vatandasi dogcak zaten daha babasi bile olamadi burda cocuklari annenin ustune kaydediyorlar ama ben zaten cifte vatandasim.
bilemedim bi telaş oldum doktor bi ürolojiye görün dedi ağrılar devam ederse benim gördüğüm herhangi bi sorun yok dedi bakalım devam ederse giderim. Bu ara cok yoğunum belki yorgunlukta olabilir diye düşünüyorum ev taşıcam daCanim ben hamilelikten once sag böbregimin genisledigini ogrenmistim ama sukur hamilelik boyunca bir sorun yasamadim daha oncede agrim olmamisti halada yok bisey bi sorun yoktur diye dusunuyorum. Hemen korkma direk böbrekte olmayabilir cunku böbrek boslukta degil daha yukarida oluyo kaburga bitiminde
Kızlar bişi sorcam. Ben karnımı açıp bol bol yavrumu izliyorum. Annem kızıyo üşütecen çocuğu diye. Var mı öyle bir şey ya
kiloyu bebeğin karın çeperinden tahmini hesaplıyorlar, bana 3300-3400 civarı demişti doğum gününde, 3268 doğdu kızım, o doktor baya sallamış...Benim arkadaşa da 3500 demiş doktor 4200 doğdu normal doğumla.
Canim biz memnun kalmadik ama belki siz kalirsinizHuggies in 1 ve 2 numaralarına çok iyi diyorlar
Deneyip görücez artıkCanim biz memnun kalmadik ama belki siz kalirsiniz
Canim ben kizimda dependin hasta pedi yazani aldim cok memnun kaldim benim kanamam yogun olmasina ragmen hic tasmadi bide sezeryanda kulot olanlar rahatsiz edebilir giyip cikarmasida zor olabilir cunku dikislerle egilmek o kadar zor oluyokiBende molfix i şüphe duya duya aldım canım aslında. Aklım primadan yana ama ona da bir sürü bişi demişler yok içinde ilaç var yok bilmem ne. Değiştiririm hemen sevmezsem. Bişey soram sana. Şu dependlerden mi alalım normal ped kafimi? Birde o dependler giyilen bir şeyse hijyenik olur mu bilemedim
Canim gecen primanin numarasi kalmamisti bizde denemek icin aldik cok guzel bence primaya cok benziosleepy bebek bezini deneyecekmisiniz kızlar ? e-bebekte 80 lı 11TL . 1 numara .
Normalde bilindik marka tercih ederim ben ama bu sleepy çok ses getirdi sanki ?
al benden de o kadar :) bende çok rahatım, e-bebek mağazası evime yakın, bi gün giderim herşeyimi alır çıkarım diyorum kendimce, sanırım ikinci bebek olunca böyle rahat mı olunuyor bilmiyorum. martta kızımdan ayırdıklarımı bi kontrol ederim, gerçi çok şey saklamamıştım ama büyük eşyalarım duruyor. instagramdan bir abla ile tanıştım ve kapı süsü+lohusa tacı+ lohusa terliği+bebek bandanası takım olarak siparişimi verdim sadece..Bende bazen bi panik oluyorum ayy az kaldi sunu yapmam bunu almam lazim diye :)) bazende ohooo ayy ne cok var daha diyorum.ama az kaldi insallah subatada girdik bak ayin basını gorunce sonu cabuk geliyor
Evet kuzum ben cifte vatandasim hem isvicre hem turkiye vatandasi. Dogdugunda ilk isvicre vatandasi olucak sonra gidip turkiye konsoloslugunda turk kimligi cikarcaz bizimde var kimligimiz birde oglumun sayesinde evli olcaz turkiyedePeki.kuzu bu isvec bebesi tr vatandasida olabilecek mi heheh yerm onuu yaa. Nasipli minnak. Milletin o kadar yil ugrasp elde edemedigini. Dogar dogmaz haletti:))) oglunuda nasl dusunur allahim senin oglan ac kalmaz kuzu anne karnında belli etti kendini :)))))
Bende enfeksiyondan dolayi gitmistim urolog bakmisti o zaman gece ertesi gun geri cagirdilar baska testler falan filan 2 gun surundum hastanede doktor sag böbrekte biraz genisleme var ama önemli bisey degil dedi gecti hatta ama dikkatli olmalisin tabiki gorun yinede urologa herkeste ayni olmaz sonuctabilemedim bi telaş oldum doktor bi ürolojiye görün dedi ağrılar devam ederse benim gördüğüm herhangi bi sorun yok dedi bakalım devam ederse giderim. Bu ara cok yoğunum belki yorgunlukta olabilir diye düşünüyorum ev taşıcam da
Canim eger azda olsa hareket hissediyosan korkma. Benimde her gun ayni derecede oynamiyo degisiyo uyanik oldugu saatler tekmelerin gucu falan. Cok Yoruldugumda hissetmek zor oluyo mesela bol bol yatip dinlenirsen oturursan daha fazla hissedersin. Soguk süt ic, cikolata ye uzan dinlen hissedersinKızlar 2 gündür karnımda bir ağrı var ve bebeğim çok aman aman kıpırdamıyorDoktora gitsem mi acaba? Normalde 18 şubat kontolüm. Çok hareket ediyor mu sizde bebişler
Sen bilirsin canım ama hergun aynı şekilde hareketli olmuyorlar özellikle biz yoruldugumuzda hareketleri yavaşlıyor benim sabah uyandığımda daha hareketli oluyo bütün gece dinlenmiş oluyorum ondan herhalde ama yinede sen bilirsin aklında soru işareti kalmasın gitmek istersen git tabi bu arada bebislerimizde uyuyo aradaKızlar 2 gündür karnımda bir ağrı var ve bebeğim çok aman aman kıpırdamıyorDoktora gitsem mi acaba? Normalde 18 şubat kontolüm. Çok hareket ediyor mu sizde bebişler
Benimde fazla bisey kalmadi kendi ihtiyaclarim var alinicak bebegede bi kac takim yada tulum artik ne begenirsem pisik kremi almadim..bakalim tamamlariz daha vakit var.ama lohusa takimi almicam ondan eminim diger dogumda bir hafta bile giymedim o sabahligi kaldirdim zaten afakanlar basiyo lohusayken ben hic rahat edemedimal benden de o kadar :) bende çok rahatım, e-bebek mağazası evime yakın, bi gün giderim herşeyimi alır çıkarım diyorum kendimce, sanırım ikinci bebek olunca böyle rahat mı olunuyor bilmiyorum. martta kızımdan ayırdıklarımı bi kontrol ederim, gerçi çok şey saklamamıştım ama büyük eşyalarım duruyor. instagramdan bir abla ile tanıştım ve kapı süsü+lohusa tacı+ lohusa terliği+bebek bandanası takım olarak siparişimi verdim sadece..
ama en çok kafaya taktığım pijama, kafama göre güzelinii bulamadım, bir markanınkini çok beğendim ama beyazı stoklarında kalmamış daha vakit var, yeniden stoğa girer dediler bekliyorum..
Desitin pişik kremi en çok önerilen kremlerden. Ondan alabilirsin.Benimde fazla bisey kalmadi kendi ihtiyaclarim var alinicak bebegede bi kac takim yada tulum artik ne begenirsem pisik kremi almadim..bakalim tamamlariz daha vakit var.ama lohusa takimi almicam ondan eminim diger dogumda bir hafta bile giymedim o sabahligi kaldirdim zaten afakanlar basiyo lohusayken ben hic rahat edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?