2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Oda ilginc anneler hissedermis derler zaten ne kadar kiz istesemde biliyodum erkek olcagini hayirlisi olsun insallah saglikli olsunlar kucagimiza almak nasip olsin ikinciye kiz olur artik :)

senın bahsettıgın farklı cnm. benım dedıgım dıkdortgen bır yastık

Eklentiler

• image.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar merhaba size sorum olacaktı benim sağ taraftaki boşluğum çok ağrıyor bazen dayanamıyorum. Dün doktora gittim bazı hamilelerde böbrek büyümesi olabiliyor ama normal görünüyor herşey dedi doktor. Böyle bi sorun yaşayan oldumu aranızda

Bebeğimin muhtemel doğum tarihine 90, doğum iznine ağrılmama 69 gün kaldı :) hem çok az kalmış gibi, hem de daha çok varmış gibi :)

tmm cnm ıkıncı el besık bakıcam ıcınde uyku setı fılan hazır olan. portbebe de tasımak ıcın ıstıyorum ama hafif bisi istiyorum onu da ıkıncı el mı baksam yeter cocugun herseyı ıkıncı el oldu

Geçen gün okudum, cevap yazamadım. İmzadaki kilo boy ile bebeğin kilo boyu tutuyor mu diye. İlk oğlumda aynı gitti. Doğduğundaki kilo da imzamdaki kilo ile aşağı yukarı aynıydı. Bu bebekte de kendi doktorum imzamın aşağısında bir rakam söyledi, 15 gün sonra gittiğim başka doktor imzamdakine yaklaşık birşey söyledi. Bence imzadaki yaklaşık rakam doğruya yakın ama sorun doktorların kendi aralarındaki kilo ölçme farkı. Her dokt.or doğru ölçemiyor. Doktorun biri bir arkadaşa bebek 4 küsür kilo normal doğum zor yaparsın demişti. Bebek 2900 doğmuştu mesela.

Benim arkadaşa da 3500 demiş doktor 4200 doğdu normal doğumla.

Kızlar 2 gündür karnımda bir ağrı var ve bebeğim çok aman aman kıpırdamıyor Doktora gitsem mi acaba? Normalde 18 şubat kontolüm. Çok hareket ediyor mu sizde bebişler

Bebeğimin muhtemel doğum tarihine 90, doğum iznine ağrılmama 69 gün kaldı :) hem çok az kalmış gibi, hem de daha çok varmış gibi :)
Bende bazen bi panik oluyorum ayy az kaldi sunu yapmam bunu almam lazim diye :)) bazende ohooo ayy ne cok var daha diyorum.ama az kaldi insallah subatada girdik bak ayin basını gorunce sonu cabuk geliyor
Kesinlikle oyle bana ikk dogumumda cok iri bebek ilk dogum 4 kusur kilo doguramazsin dedi doktor.hocalari geldi bana bi bakti soyle yok bu kizimiz dogurur aslan gibi dedi Allah ondan razi olsun yoksa sezaryen yolunu tutuyodum.hea bu arada oglum 3.450 gr dogdu :))

Kızlar 2 gündür karnımda bir ağrı var ve bebeğim çok aman aman kıpırdamıyor Doktora gitsem mi acaba? Normalde 18 şubat kontolüm. Çok hareket ediyor mu sizde bebişler
Canım karın ağrısından bende şikayetciyim. Enfeksiyon kapmış olabilirsin, üşütmüş olabilirsin kalsiyum eksikliği olabilir bunlar ağrı yapıyor. Benim bebeğim de 3 gün önce çok hareketliydi dün ve bugün az hareket ediyor. Bazen duruş şeklinden dolayı hissedemeyebiliyoruz hareketleri. Endişelenme. Çikolata ye bakalım o hareketlendiriyormuş bebeği

Canim ben hamilelikten once sag böbregimin genisledigini ogrenmistim ama sukur hamilelik boyunca bir sorun yasamadim daha oncede agrim olmamisti halada yok bisey bi sorun yoktur diye dusunuyorum. Hemen korkma direk böbrekte olmayabilir cunku böbrek boslukta degil daha yukarida oluyo kaburga bitiminde

Gün boyu uyudu bizimki bugün.ara ara tekmeliyor.gece ben uyuyamıyorum bi sağ bi sol yapıyorum. Kuzumu da uyandırıyorum sanırım o da uyumuyor gündüz de uyuyor bizim denge şaştı iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…