2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kizlar ultrasonda gordugumuz 7 haftalik bebis hala bir noktacik... internetten bakiyorum cogu cenin seklinde en azindan kafa govde belli sizinkiler nasil benimki cok mu kucuk ölçüm yapmamis ultrason makinesi cok telasliyim
Bende salı günü gördüm bende normal hesaba göre 7 h. Ama doktorum ultrasonda 6+5 dedi ve banada küçücük geldi inşallah 2 haftaya büyümüş bir şekilde görürüm geç dollenme dedi banada 6.93 mm di. Sana fotosunu atayım istersen

Kızlar kadınlar klubünde gezerken bir konu görmüştüm, bebek kesenin neresinde duruyorsa buna göre kız mı erkek mi şeklinde yorumlar yapıyorlardı. Hiç denk gelen var mı şimdi bakıyorum konuyu bulamıyorum.

Herkese merhaba, bende 7+4 günlük hamileyim. İlk bebeğim düştü, şimdiki de baya sıkıntı ama kötü düşünmemeye çalışıyorum. Progestan kullanıyorum ve hergün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum(iğneden çok korkarım) tuvalet harici kalkmam yasak, allahtan uykuyu seviyorum pazartesi kalp atışını duymaya gidicez, şuan deli kasık ağrım var, inşallah bütün bu sıkıntıların ardından güzel günler gelecek

Merhaba cnm rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah bir sıkinti olamz Rabbim ikinizide korusun

Geçmiş olsun canım ya
Tesekkur ederim gececek ins.okula gidemick ilk hafta artik gidip kitaplarini ben alicam okuldan.bi tarafdanda kucugun okulu tempo basliyoorrr derya yollarda
29 kişi olduk kızlar
MaasAllah Allah arttirsim eksiltmesin super
Benide ekleyin 28 yaşındayım ilk bebegim olucak inşallah hayırlısıyla ben almanyadayım.

Ooo sen uzaklardasin canm hosgeldin sevgi dolu topigimize Allah kucagina almayida nasip etsin insallah
kizlarr bugun gittim doktora 6+1 olmusuz kesem gozuktu Allaha sukur kalp atisi icin iki hafta sonra cagirdi hersey yolundaymis
6+1 de kalp atisi duyulmuyomu yaa benimde ilk randevu 6+1 di ertelesemmi dicem ama bir dıs gebeligim var endise ediyor insan gorsem rahatlicm keseyi

Bu yıl kitaplar ortaokullar için geç verilecek istersen ilkokul içinde gitmeden bi okulu ara boşuna gitmemiş olursun.

Kayit ederseniz eger ben de kayit olayim artik 29 yasindayim ogretmenim ilk cocuk olacak bi terslik olmazsa egerse tahmini dogum 16 mayis 2017 5 haftalik arti 4 gunluk doktora gittim ilk kez kan testi yaptirdiktan sonra keseyi gorduk ama kalp atislarini falan ne zaman duyariz

Bu yıl kitaplar ortaokullar için geç verilecek istersen ilkokul içinde gitmeden bi okulu ara boşuna gitmemiş olursun.
Aaa oylemi cok tesekkur ederim okulu arayip sorarim .tam okul acilacak sira cok canimiz sıkıldı .gecen donem okul kapanirkende kolu kirikti alciyla kapattik alciyla aciyoruz Allah sonumhzu hayra cikarsin beterinden esirgesin insaAllah

Ekledim canım

Güzel anneler merhaba nasılsınız :)
İyi akşamlar

Bilgilerinizi gönderirseniz hepinizi tablomuza eklerim bilgilerinizi tabloya bakarak verebildiğiniz kadar verirseniz tablomuz kapsamlı ve güzel dolu dolu olur :)
Bilgilerinizi verdiğiniz de beni de etiketlerseniz daha rahat görürüm yoksa kaçırabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…