2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
canım bence git doktor zaten ilk önce dış gebelik riskini eledik dedi.. kese sağlıklı oluşmuş 2 hafta sonra kalp atışını duyucaz inşallah dedi dua edip beklicez zaten ilk muayne ikinci kontrol diyo, ilk muaynemiz daha tamamlanmadı diyo

Cok sukur normal gidiyomus suanda canim senin.iki haftada gecer Allahin izniyle birseylerle mesgul olunca anlamiyor insan.bende gidicem artik bi kac kez erteledim tekrar aldm neyse ne artik gitmem lazm

Cok sukur normal gidiyomus suanda canim senin.iki haftada gecer Allahin izniyle birseylerle mesgul olunca anlamiyor insan.bende gidicem artik bi kac kez erteledim tekrar aldm neyse ne artik gitmem lazm
Can'ım bende dış gebelik geçirdim ıkı ay önce rahim filmi çektirdim tüpler tıkalı çıktı ıkı kez adet oldum birdaha olmadım şükür ben 5+6 da gittim aslında ama 6+1 gözüktü kuzucum derindende olsa duydum kalp atışını darısı sana inşallah hayırlı haberler bekliyorum

Bend

bende elazigliyim cnm sen neresindensin

Canım merkezdeyim ben daha doğrusu memleketim Elazığ annemler merkezdeler. Annemlerdeyken Anadolu hastanesi Emine hanıma gittim çok memnun kaldım oda benim geçici geldiğimi bildiği halde çok ilgilendi inşallah İstanbul da da bulurum böyle iyi doktor.
Sen neresindensin

Can'ım İstanbul'da Avrupa yakasındamısın nerdesin semtolarak kendi doktorumu önerebilirim sana ıkı çocuğumun dogum doktoru şimdide bu gebeliğimi takip ediyor

Insallah öyle bi doktor bulursun:) bende merkezindenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…