2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar nasılsınız nasıl geçiyor günler ben hala kontrole gitmedim ondan biraz heyecanliyim biran önce gideydim kontrole

Ben ic kanama ile acil ameliyata alindim cok zordu cok agriliydi ama uzun zaman gecti uzerinden gecti gitti ins onun uzerine iki saglikli gebeligim oldu

Ben ic kanama ile acil ameliyata alindim cok zordu cok agriliydi ama uzun zaman gecti uzerinden gecti gitti ins onun uzerine iki saglikli gebeligim oldu
Maşallah Can'ım ben yeni geçirdim ıkı oğlumdan sonra geçen sene ekimde sonlandı bi sene sonra aynı Zaman'da rabbim gene nasip etti çok şükür atlattık bitti rabbim kimseye yaşatmasın inş

Maşallah Can'ım ben yeni geçirdim ıkı oğlumdan sonra geçen sene ekimde sonlandı bi sene sonra aynı Zaman'da rabbim gene nasip etti çok şükür atlattık bitti rabbim kimseye yaşatmasın inş
İcinden gecen kiz mi canim? Tabi once saglikli ve hayirli olsunlarda.

Seninkide düz duvara tırmanıyormu :)
Hahaha biraz once mesaj yazarken yazdim yazdim sildim senin ardan da yaramaz mi diye soracaktim. Arda ya hamileyken son haftamda devlete gittim son tahlillerimi yazdirmak icin orda bir kadinla konustuk konu isime geldi dedim Arda koyucam ismini bana dediki sana sirami vereyim ismini Arda koyma tanidigim ne kadar arda varsa yaramaz dedi aklıma hep o kadın gelir.

Valla ben bileydim koymazdım 7.5 yaşında hala durmuyor durmuyor :) emre var küçüğüm 5.5 yaşında oda tam tersi

Valla ben bileydim koymazdım 7.5 yaşında hala durmuyor durmuyor :) emre var küçüğüm 5.5 yaşında oda tam tersi
Dayımın oğlu çok yaramazdı kendine vermediği zarar kalmadı. Dedem kulağına isim okudu artık 2. Bir isim mi yoksa göbek adımı orayı tam hatırlayamıyorum çocuk ondan sonra sakinleşti bende öyle birşey düşünüyorum.

Ay bizde yapalım dicem ama bizimkine Muhammed Arda okundu zaten

Merhaba kızlar bende hamileyim ama kaç haftaligim bilmiyorum hala çünkü adetim hep gecikirdi bu sefer de 2 ay gecikti 2 ayin sonunda öğrendim hamile oldugumu.. bugün keseyi gördük haftaya da kalp atislarini inşallah tahminimë göre 5+4 um. Hayırlısı olsun hepimiz hakkında Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…