- 10 Kasım 2016
- 132
- 87
- 18
- Konu Sahibi endless love
-
- #35.041
Benim de 50 mg yüklemem 183 çıkmıştı sınırın üstünde. Doktorum 100mg yaptırdı bu değerlerinde yüksek çıkınca endokrine gittim. Şeker ölçme cihazıyla günlük ölçümlerimi yapıyorum. Tabiki diyet yapıyorum. Başlarda zor geldi ancak alıştım. Stres yapma bence bu da ekiliyor. Senin çok yüksek değil umarım diyet yapmazsın
Benç böyle şeyler çok sakinleştiriyor o yüzden avantajlıyım hepsini kendim yapacağım için. Yaptırabileceğin biri varsa anne filan ona yaptırabilirsin aslında beğendiklerini gösterip. Çünkü hem gereksiz masraf hem de bence vergisiz iş yapmak usulsüzlük. Faturalı olsa bir emek var sonuçta parası neyse verip alınır...Evet ya aynen o fiyatları görünce dedim en güzeli kendin yapmak ama iste bende de hic el marifeti yok
Olsun çok değil fark gene de. Biz de her hafta kontrole gidiyoruz. Nerdesin sen canım?Ewt canım benimkiler kız :) mide yanmam bebeğin pozisyonuna göre değişiyor aniden yer değiştiriyorlar midem ağzıma geliyorbizim yarın kontrolümüz var her hafta kontrol oluyoruz geçen hafta biraz fark oldu kızlarımın arasın da biri 150 gr fark attı 30 haftadan sonra hazırlıklı olmalıyız zaten canım tek yumurta çifte göre daha riskli
36 cm canım 7 ile carpcanmerhaba hanımlar FL 52,45 ise bebeğimin boyu kaç oluyo hiç anlamıyorum bu ultrason terimlerinden 27 haftalığım.
Söyle bakimmm doktorun nerde senin :) normal doğum her zaman tercihimdir.Gunaydınlar :)
Gel benim doktor yaptırır, 2 ay önceki kontrole gittigimde yarın ikizlere normal dogum yaptıracagım demisti, ertesi gün instagram'dan baktım yaptırmıs cidden. Benimki normal dogum manyagı, bi sıkıntı yoksa herkese normal dogum yaptırabilir sanırım
Aaa böyle deyince profilinden baktım akademisyenmissin :) Ben de arastırma görevlisiyim, bol bol doktora tezimle ugrasıyorum bu ara :) Akıllı bıdıklar olurlar mı dersin :) Doktora bitmis sanırım senin degil mi?
Kesinlikle zor :) Dogumdan önce olabildigince tezi ilerletmeye calısıyorum, bi yandan tez derdi bi yandan bebisi düsünüyorum :) Neyse hallederim herhalde bi sekilde.
Cok güzel olmuslar ya, keske benim elimden de böyle seyler gelse, ben de kendim yapardım :) Instagram'da falan görüyorum yapanları, ne güzel diyorum. Sen bence ticarete dök bu isi cok para var
Çok iyiymişBen hamilelik de bana vermis olduklari tahribati telafi edebilmeleri icin, biri estetik cerrahi biri dis hekimi olsun diyorumkendimce egleniyorum
Bursa da oturuyorum canım sen nerde yaşıyorsunOlsun çok değil fark gene de. Biz de her hafta kontrole gidiyoruz. Nerdesin sen canım?
Rabbim isimleriyle yasatsin uzun ömürler versin yavrularimiza insallah. Bizde ilkini kiz istiyoduk erkek oldu ruyamdada gormustum 4 defa erkek dogurdgumu zaten malum olmus :) 3 sene kim biz kim kuzu sansimiza küselim, ben birakip ise gidemem birakacagim yerde yok oyle her gun saatlerce annemler 6 ay burda 6 ay didimde yazlikta napalim kismetiyle gelsin insallah oglusum calismama gerek kalmasin. 2-3 yas olsa krese birakirim oda zor insan uzulur3 sene rüya gibi yaa :) evet Ege'ye bayılıyorum2.erkek olursa artık Ege'miz olacak inşallah çok isterim, bizim için de çok anlamlı :) ilkini kız istemiştik gönlünüze göre oldu çok şükür meleğim :) emir ayaz da çok güzelmiş. Bizim de Derin Milena'mız geliyor teyzesi :)
Benim esimde kiz olursa illa ela istiyodu ilk isminide alara yada defne dusunmustum ben ayrica tuanayida cok begeniyorum :) icine hangisi siniyosa kulagina en hos gelen hangisiyse onu koy bence biz erkek olmasina ancak alistik hepte ismiyle seslendik zorlanmadik :)Günaydın güzel annelerKızımıza isim konusunda karar veremedik birde size sorayım dedim. 2 isimli istiyoruz naz ismini seviyordum ama çok nazlı olur diye vazgeçtik şimdi isminden birini Ela koymaya karar verdik. Başına bir isim arıyoruz Tuana, doğa,duru, Miray beğendiğimiz isimlerden. Birde Eslina ismini bulduk anlamı çok hoşumuza gitti dünyalar güzeli demekmiş Eslina Ela kulağa nasıl geliyor sizce? Yada Doğa Ela... Önerilerinize açığız başka isimlerde olabilir
Derin, Duru ya da Dora da olabilir canım, ben bunları de beğeniyorum. Dora unisex bir isim sanırım, zirve, doruk anlamında. Tek isim ela da düşünebilirsiniz. Ben tek isim koymak istiyordum aslında ama hem babası hem ben farklı isimleri rüyamızda görünce ikisini de koymak zorunda kaldık :) Derin Milena olacak ismi; Derin içten gelen anlamında, Milena da aşık olunan güzel zarif kadın demek :)Günaydın güzel annelerKızımıza isim konusunda karar veremedik birde size sorayım dedim. 2 isimli istiyoruz naz ismini seviyordum ama çok nazlı olur diye vazgeçtik şimdi isminden birini Ela koymaya karar verdik. Başına bir isim arıyoruz Tuana, doğa,duru, Miray beğendiğimiz isimlerden. Birde Eslina ismini bulduk anlamı çok hoşumuza gitti dünyalar güzeli demekmiş Eslina Ela kulağa nasıl geliyor sizce? Yada Doğa Ela... Önerilerinize açığız başka isimlerde olabilir
Ben de eşim de hep kız gördük rüyamızda ve hatta kızımız ismini bile kendi koydu rüyalarımızda, çok tuhaf birşey hala düşündükçe tüylerim diken diken oluyor :) ben de 2-3 yaşından sonra kreşe vericem mecburRabbim isimleriyle yasatsin uzun ömürler versin yavrularimiza insallah. Bizde ilkini kiz istiyoduk erkek oldu ruyamdada gormustum 4 defa erkek dogurdgumu zaten malum olmus :) 3 sene kim biz kim kuzu sansimiza küselim, ben birakip ise gidemem birakacagim yerde yok oyle her gun saatlerce annemler 6 ay burda 6 ay didimde yazlikta napalim kismetiyle gelsin insallah oglusum calismama gerek kalmasin. 2-3 yas olsa krese birakirim oda zor insan uzuluryegenimde 3 yasinda basladi severek gidiyo bazen istemiyo oglen kim uyumak istiyo dediklerinde en önden kosuyomus bizimki halbuki 3 sene annesinin canina okudu sabahlara kadar uyumadi
Bizde isim konusunda bir netleştiremedik diyorum doğunca koyacağız heralde. Defneyi bende seviyorum ama eşimin çok yakın arkadaşının arkadaşı kızına koymuş hangi ismi söylesem, birinin ismi illaki olcak napalımBenim esimde kiz olursa illa ela istiyodu ilk isminide alara yada defne dusunmustum ben ayrica tuanayida cok begeniyorum :) icine hangisi siniyosa kulagina en hos gelen hangisiyse onu koy bence biz erkek olmasina ancak alistik hepte ismiyle seslendik zorlanmadik :)
Haklısın aslında. Annem örme işlerini anlıyor, bir sürü şey ördü zaten ama bu tarz şeylerde pek tecrübesi yok. Ya da bi yerden başlasam mı acaba, önce kötü olur belki yaptıkca elim alısır güzelleşir falan :)Benç böyle şeyler çok sakinleştiriyor o yüzden avantajlıyım hepsini kendim yapacağım için. Yaptırabileceğin biri varsa anne filan ona yaptırabilirsin aslında beğendiklerini gösterip. Çünkü hem gereksiz masraf hem de bence vergisiz iş yapmak usulsüzlük. Faturalı olsa bir emek var sonuçta parası neyse verip alınır...
Ankara'dayım ben, burda dogum yapmayı düsünürsen söyleyeyim doktorumuSöyle bakimmm doktorun nerde senin :) normal doğum her zaman tercihimdir.
Ben bitirdim doktorayı çok şükür :)) ama akademisyenlikte yazma işi bitmez ki
Ben endüstri mühendisliği mezunuyum ama doktorayı bilişim sistemleri üzerine yapıyorum :)
Maşallah tatlı kızına annesiDerin, Duru ya da Dora da olabilir canım, ben bunları de beğeniyorum. Dora unisex bir isim sanırım, zirve, doruk anlamında. Tek isim ela da düşünebilirsiniz. Ben tek isim koymak istiyordum aslında ama hem babası hem ben farklı isimleri rüyamızda görünce ikisini de koymak zorunda kaldık :) Derin Milena olacak ismi; Derin içten gelen anlamında, Milena da aşık olunan güzel zarif kadın demek :)
Kizlar bebegnz icin kalp doktoruna gittnz mi
Canim miray benimde çok sevdgm isimler arasında bide meyra var :) ilk olarak bizde miray ismini düşündük hatta soranlarada miray koycaz dioduk ilk cinsiyeti belli oldgnda sonra degistik :) iki isim birbirine yakistrmak zor.oluyo gerçekten bende iki isim istemiştim kendimde iki isimliyim ama eşim tek isim olsun isteyen istedgni kolayina geleni kullanmasin dedi cocukda bocalar sonra dedi hak verdim .. Gerçektende öyle.oluyo yurt dişinda doğdum buyudm bende okulda farkli isim evde farklı isim kullaniliodu iki isim uzun geliodu agza düşünüyorum da çocuk haliyle bende baya bocaliodum gerçekten :)Günaydın güzel annelerKızımıza isim konusunda karar veremedik birde size sorayım dedim. 2 isimli istiyoruz naz ismini seviyordum ama çok nazlı olur diye vazgeçtik şimdi isminden birini Ela koymaya karar verdik. Başına bir isim arıyoruz Tuana, doğa,duru, Miray beğendiğimiz isimlerden. Birde Eslina ismini bulduk anlamı çok hoşumuza gitti dünyalar güzeli demekmiş Eslina Ela kulağa nasıl geliyor sizce? Yada Doğa Ela... Önerilerinize açığız başka isimlerde olabilir
inŞ. ismi gibi hayırlı olur kızımBence Zeynep çok güzel bir kız ismi tanıdığım tüm Zeynepleri çok sevmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?