- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
- Konu Sahibi endless love
-
- #38.221
Güle güle kullan canım.bana nedense pahalı geliyor anne çantaları.3. anne çantasını alıyor olacağım için herlade.ucuz ama kaliteli bişi istiyorumMayoral çizgili koyu mavi yaz görsellerde çıkıyo marin bi havası var yazın tatile gideceklere öneririm bide fotodakinden daha şık yanında termal çanta da var 4 biberon alıyormuş New joyda tüm Mayoral ürünleri yüzde elli indirimdeydi 115 liraya geldi çok çok ucuz yani bunu eşim olduğunda sırt çantasını da ana oğul çıktığımızda takarım dedim
canım geçen gün biri ikinci çocuğumunda kız olduğunu öğrenince "olsun" dedi.zihniyetler çok farklı.alıştım artık benBenim Annem öyle hiç farketmez evlat evlatttir kız erkek farketmez evlatları arasında da ayrım yapmaz kvdem yaşlı haliyle görüşü biraz farklı sonra kıza da seviniyor ama inşallah oģlandır dedi durdu şimdi bişeyler yapmaya çalışıyor ama hiç de umrumda değil daha bi de diyor eşinin bütün arkadaşlarının erkek onun da erkek olur inşallah aksine eşim de kız çocuklarını daha bi sever Allahtan ileri görüşlü bi insan eşim çok şükür
yeni nickin harika olmuş güle güle kullan canım .Gebelik şekeri olan birisi olaraktan her gördüğümde seni yemek istiyodumböyle iyi olmuş .
Ben üşüttüğümde yaşıyorum bunu. Hemen anlıyorum artık yine soğuğu yedim diyeKızlar bugün bitmek bilmeyen uyandıgımdan beri devam eden,Kasık agrım var sag tarafta sizdede oluyor mu bu dönemlerde sızı gibi oluyor bazen,5-10 dk sonra sanki bıçakla oyuluyır gibi oluyor
Üşütmedim diye düşünüyorum ama sabahtan beri geçmiyor ne yaptıysam Belime vuruyor birde o sancıyla saolsun kızım sancıyla ritmik olarak tekme yapıştırıyor bir tekme bi sancı mal gibi oldum sabahtan beriBen üşüttüğümde yaşıyorum bunu. Hemen anlıyorum artık yine soğuğu yedim diye
Hiç belli olmaz canım, hamileyken hastalanmaya normalden 2 kat daha fazla eğilimi oluyor insan. Bir de gaz sancısı da olabilir bak, ben onu da çok yaşıyorum. Şişkinlik, bıcak batması gibi. Ama oturup kalkarken de batma oluyorsa idrar yolu enfeksiyonu da olabilir.Üşütmedim diye düşünüyorum ama sabahtan beri geçmiyor ne yaptıysam Belime vuruyor birde o sancıyla saolsun kızım sancıyla ritmik olarak tekme yapıştırıyor bir tekme bi sancı mal gibi oldum sabahtan beri
Diğerlerinden geçtim de simit olayı beni çok sarstıbenimde en çok simit pirinç patates yükseltiyo patatesi çok özeldim herhalde doğurunca ilk işim patates kızartıp yemek olacak :))
Şuan sag sol sırt üstü amuda kalkmayı bile denedim nerdeyse agrıdan ama banamısın demedi otururkende agrıyor ayakta yürürken özellikle bıçak saplanıyo gibi agrıyor çözemedim ya ;(Hiç belli olmaz canım, hamileyken hastalanmaya normalden 2 kat daha fazla eğilimi oluyor insan. Bir de gaz sancısı da olabilir bak, ben onu da çok yaşıyorum. Şişkinlik, bıcak batması gibi. Ama oturup kalkarken de batma oluyorsa idrar yolu enfeksiyonu da olabilir.
Benim ofiste çok havasızama aşırı sıcak değil. Normal bir kazakla oturabilecek kadar. Ateş falan basmıyor da gece uyurken eğer polar pijama falan giydiysem o zaman çok terliyorum, ince giyiyorum o yüzden.
Korkma bende varim bütün gece ustum acik yattim askiliyla yaniyorum
Benim sızı ya da batma değil de baskı var canım, 2-3 gündür.. Geçmedi henüz tam. Minnoş ağırlaştı galiba, çok baskı yapıyor rahmime.. Bir de birazdan dışarı fırlayacakmış gibi vuruyor çılgın kızımKızlar bugün bitmek bilmeyen uyandıgımdan beri devam eden,Kasık agrım var sag tarafta sizdede oluyor mu bu dönemlerde sızı gibi oluyor bazen,5-10 dk sonra sanki bıçakla oyuluyır gibi oluyor
aynen öyle zaten kötü niyetli bi kadın oldugunu düşünmüyorum kız çocuklarına karşı aşrı bi ilgisi özlemi var ama alıştı artık şimdi ilk torunu olcak benden çok o alıyo herşeyini benim hormonlardan herhalde kırıldım sadece :)cnm ya aslında kötü niyetle dememiştir çünkü 3erkekten snra artık kız sevim bıcır bıcır demiştir etekler örim elbiseler giydirim süslim torunumu demiştir. 3.çocuğu kız olsaydı böyle demezdi soğma bence ya özürde dilemiş yazık. ben üzülüyorum böyle şeylere hissettim ben kötü niyetle demediğini. 3erkek ya ondan kıza gönlü kaymıştır
Ben dogma büyümü 35.5 canim :) ölürüm izmirden vazgecmem o kadar asigim ki izmirden sonra bura bana köy gibi geldi evet belki cok kalabalik düzen temizlik yok ama emin ol izmir burdan daha modern bakma sen onlarin görüntüsüne. Ilk geldigimizde soruyodu akrabalar nasil buldunuz burayi diye annem bile diyodu sehirden köYe geldim ben nasil bulcambak haklarina, hukukuna, yasam standartlarina, insan haklarina verilen öneme asla birsey demem ben sonradan geldim buraya yasadim gördüm ve hicte kolay degildi ilk 5 sene geri dönmek icin elimden geleni yaptim birakmadi ailem :) simdide alistik mecbur yasiyoruz iste. Esimde 12-13 senedir burda ustelik adiyamanli ama o bile diyo hep bi gun param olsun izmire yerlesirim. Burda hayat yok, soguk, skici, arkadas yok, komsu yok, insanlara güven yok iki saniyede ayakustu satar seni. Kiymetini bil izmirimin bi gün yerlesme sansin olsa buraya anlarsin demek istediklerimi. Vasiyetimde hep diyorum ölürsem küllerimi izmirde denize dökün :)
Diyet yaptikca sekerimizde dusecektir insallah, simdi diyetisyenimle konustum oglen ve aksam tokluk sekerinide not al. Bir hafta sonrada tekrar tartil dedi. Kilo verirsen diyet listeni artiricam dedi. Bana bu yeter daha ne yicem dedim guldu. Sekerim duzene girsin yeter. Simdilik sorun yok sekerimde ama yinede az daha duserse icim rahat edecek. Ama ama biskuvi cekti canim iki gundur, yemiyorum Zehir o zehir diyorum kendimeAy ne güzel ya kilonun bir süre sabitlenmesi. Son günlerde hızlı aldık çünkü hormon ve iştah etkisiyle. Canım şeker bu haftalarda yüksek çıkıyor zaten. Plesenta bu haftalardan itibaren bir hormon salgılıyormuş şekeri arttırıcı. Yani zaten normalden biraz artması beklenen birşey. Ama senin benim gibi sınırda veya yüksek çıkanların bebişlerimiz için kontrol altında olmamız lazım. Geçecek inşallah. Lohusa döneminde yeriz yiyemediklerimizi inşallah süt olur bol bol
Aaaaa bildim canim bezelyeyi, ama bezelyeyi havuclu patatisli yapiyoruz ve havuc patates benim diyete aykiri. Onu eledim mecburBezelyede de deniyor yeşil yuvarlak yazın temizleyip difrize atıyoruz ya
Beyaz lahananin sadece dolmasini severim, o da diyetime cok uygun degil simdi ugrasamam onlaCanm beyaz lahana al. yeşil pancar alabilirisn çorbası için. brokoli al. haşlayıp yoğurtlarsın. yada soğanla kavurursun salçalı.
Ben hergün sebze yemeği yiyorum iş yerinde inşallah yarıyordur kuzuma iş yerindeki yemekler. evdede yapıyorum ama. iş yerinde bol çeşit birgün ispanak çıkıyor. diğer gün lahana çıkıyor brokoli, diğer gün prasa çıkıyor, bugün bezelye vardı mesela. bunlar yarar inşallah sonuçda bunlarda el yapması . belki yağından şüphe ederim yaramıyordur diye.ama tadı güzel oluyor kötü değil ymekleri seviyorum ben.yarıyordur demi
Benim sızı ya da batma değil de baskı var canım, 2-3 gündür.. Geçmedi henüz tam. Minnoş ağırlaştı galiba, çok baskı yapıyor rahmime.. Bir de birazdan dışarı fırlayacakmış gibi vuruyor çılgın kızımtam dinlenemedim, çalışıyorum. Haftasonu dinlenince geçmezse doktora gidicem sanırım...
kıyamam yaa az kaldı benide meyve zorluyo ama şöyle düşünüyorum kış hamilesiyiz allahtan hadi bide yazın yaşasaydık bu şeker sorununu kışın bi portakal elma mandalina ama yaz öyle mi şimdi yazmak istemiyorum meyveleri tek tek özellikle bitanesi varki şeker oranı yüksek en sevdiğimmm yaza kadar doğurmuş olcaz mahrum kalmıycazDiğerlerinden geçtim de simit olayı beni çok sarstıTatlı yemem, pilav yemem, patatesi de aramam yani bi aşerdiğimiz simit vardı arada sabahları, o da yalan oldu... Meyve de çok seviyordum onu da azalttım. İsyanlardayım
Benimki simdi olsun farketmez diyip öruyor bişeyler şeytan diyor giydirmeCanım onunda hevesi sahip olamadığı şeyde işte... Hem bak hala da üstelememiş, özrünü de dilemiş kadın. Bence biraz yumuşayabilirsin. Neticede bi kız cocuk doğuramadın da vıdı vıdı yapmamış... Erdemli davranmış. Kırılma annene
3 tane erkekten sonra kız istemesi normal ama olabilir insan özeniraynen öyle zaten kötü niyetli bi kadın oldugunu düşünmüyorum kız çocuklarına karşı aşrı bi ilgisi özlemi var ama alıştı artık şimdi ilk torunu olcak benden çok o alıyo herşeyini benim hormonlardan herhalde kırıldım sadece :)
Amaaan nerede o eski karpuzlarkıyamam yaa az kaldı benide meyve zorluyo ama şöyle düşünüyorum kış hamilesiyiz allahtan hadi bide yazın yaşasaydık bu şeker sorununu kışın bi portakal elma mandalina ama yaz öyle mi şimdi yazmak istemiyorum meyveleri tek tek özellikle bitanesi varki şeker oranı yüksek en sevdiğimmm yaza kadar doğurmuş olcaz mahrum kalmıycaz.Simitte pekmez varmış şeker oranı yüksekmiş bende çok severim ama elveda canımsss mayısta görüşmek üzere diye vedalaştım.:)
ayy şu ateş bide beni bassa ya donuyorum ben elim ayağım buz corabımı pijamanın üstüne çekiyom evdeki halim o kadar bakımsız ki kat kat oturuyom ateş basması iyidir sıcacık ne güzelkızlar size de ateş basıyor mu benim gibi
iş yerinde kapı cam pencere ne var ne yok açıyorum... tshirtle oturuyorum resmennn.. burası cok sıcak ve havasız :S
Hahaha gayet normal canim annemi simdi anliyorum yaniyorum ayaklarim yaniyo derdi menapozdan dolayi cikip kisin kara basiyodu balkonda :) e dogal olarak adet olmuyoruz ates basiyo tabikiöğle saati güneş bizim tarafa döndümü bana basıyorlar.. :S o yüzden tshirtün üstüne hırka giyerek geliyorum işe.. :S
gece bende u
bir de aniden ateş yakıyolarmış yanımda gibi bir basıyorhamilelikte ateş basması buymuş demek D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?