2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Güle güle kullan canım.bana nedense pahalı geliyor anne çantaları.3. anne çantasını alıyor olacağım için herlade.ucuz ama kaliteli bişi istiyorum

canım geçen gün biri ikinci çocuğumunda kız olduğunu öğrenince "olsun" dedi.zihniyetler çok farklı.alıştım artık ben

Kızlar bugün bitmek bilmeyen uyandıgımdan beri devam eden,Kasık agrım var sag tarafta sizdede oluyor mu bu dönemlerde sızı gibi oluyor bazen,5-10 dk sonra sanki bıçakla oyuluyır gibi oluyor
Ben üşüttüğümde yaşıyorum bunu. Hemen anlıyorum artık yine soğuğu yedim diye

Ben üşüttüğümde yaşıyorum bunu. Hemen anlıyorum artık yine soğuğu yedim diye
Üşütmedim diye düşünüyorum ama sabahtan beri geçmiyor ne yaptıysam Belime vuruyor birde o sancıyla saolsun kızım sancıyla ritmik olarak tekme yapıştırıyor bir tekme bi sancı mal gibi oldum sabahtan beri

Hiç belli olmaz canım, hamileyken hastalanmaya normalden 2 kat daha fazla eğilimi oluyor insan. Bir de gaz sancısı da olabilir bak, ben onu da çok yaşıyorum. Şişkinlik, bıcak batması gibi. Ama oturup kalkarken de batma oluyorsa idrar yolu enfeksiyonu da olabilir.

benimde en çok simit pirinç patates yükseltiyo patatesi çok özeldim herhalde doğurunca ilk işim patates kızartıp yemek olacak :))
Diğerlerinden geçtim de simit olayı beni çok sarstı Tatlı yemem, pilav yemem, patatesi de aramam yani bi aşerdiğimiz simit vardı arada sabahları, o da yalan oldu... Meyve de çok seviyordum onu da azalttım. İsyanlardayım

Şuan sag sol sırt üstü amuda kalkmayı bile denedim nerdeyse agrıdan ama banamısın demedi otururkende agrıyor ayakta yürürken özellikle bıçak saplanıyo gibi agrıyor çözemedim ya ;(

Benim ofiste çok havasız ama aşırı sıcak değil. Normal bir kazakla oturabilecek kadar. Ateş falan basmıyor da gece uyurken eğer polar pijama falan giydiysem o zaman çok terliyorum, ince giyiyorum o yüzden.

öğle saati güneş bizim tarafa döndümü bana basıyorlar.. :S o yüzden tshirtün üstüne hırka giyerek geliyorum işe.. :S

gece bende u
Korkma bende varim bütün gece ustum acik yattim askiliyla yaniyorum

bir de aniden ateş yakıyolarmış yanımda gibi bir basıyor hamilelikte ateş basması buymuş demek D

Kızlar bugün bitmek bilmeyen uyandıgımdan beri devam eden,Kasık agrım var sag tarafta sizdede oluyor mu bu dönemlerde sızı gibi oluyor bazen,5-10 dk sonra sanki bıçakla oyuluyır gibi oluyor
Benim sızı ya da batma değil de baskı var canım, 2-3 gündür.. Geçmedi henüz tam. Minnoş ağırlaştı galiba, çok baskı yapıyor rahmime.. Bir de birazdan dışarı fırlayacakmış gibi vuruyor çılgın kızım tam dinlenemedim, çalışıyorum. Haftasonu dinlenince geçmezse doktora gidicem sanırım...

aynen öyle zaten kötü niyetli bi kadın oldugunu düşünmüyorum kız çocuklarına karşı aşrı bi ilgisi özlemi var ama alıştı artık şimdi ilk torunu olcak benden çok o alıyo herşeyini benim hormonlardan herhalde kırıldım sadece :)

aynısını bizim kuzenlerde söylüyor.. burda hayat yok, insanlar tırt diye.. Neyse en azından bol bol tatile gelebilecek param olsun bari :))) insallah bebişlede düşünüyorum gelmeyi.. birazcık büyüsün serpilsinnn erkenden alıcam sun exp. zürih biletlerini

Diyet yaptikca sekerimizde dusecektir insallah, simdi diyetisyenimle konustum oglen ve aksam tokluk sekerinide not al. Bir hafta sonrada tekrar tartil dedi. Kilo verirsen diyet listeni artiricam dedi. Bana bu yeter daha ne yicem dedim guldu. Sekerim duzene girsin yeter. Simdilik sorun yok sekerimde ama yinede az daha duserse icim rahat edecek. Ama ama biskuvi cekti canim iki gundur, yemiyorum Zehir o zehir diyorum kendime buarada bu sabah aclik sekerimolcerken denedim sol isaret parmagimdan 90 sag isaret parmagimdan 85 olctum. Neden fark etti bukadar acaba yinede yuksek olanini yazdim tabiki listeme.
Bezelyede de deniyor yeşil yuvarlak yazın temizleyip difrize atıyoruz ya
Aaaaa bildim canim bezelyeyi, ama bezelyeyi havuclu patatisli yapiyoruz ve havuc patates benim diyete aykiri. Onu eledim mecbur
Beyaz lahananin sadece dolmasini severim, o da diyetime cok uygun degil simdi ugrasamam onla yesil pancari hic yemedim brokoli, karnibahar, ispanak, salatalik yesilllikler ve ceri domates aldim pirasayi esim yemedigi icin yapmiyorum annem yapinca haber veriyo gidip yiyorum annecimde. Difrizimde de taze fasulyem var arada cikarip yapiyorum. Bu haftalik bu kadar sebze yeter sanirim. Zaten etli yemekler ve arada kurubaklagille de tamamlarim aman uc ogun yemek yiyince ne yapacagimi sasiriyorum yaaaaaa diyet listeme sadik kalcam diye kirk takla atiyorum

normal sanırım.. arada bende hissediyorum baskı.. özellikle aşağıda hareket ettiğinde canımı yakıyo..

kıyamam yaa az kaldı benide meyve zorluyo ama şöyle düşünüyorum kış hamilesiyiz allahtan hadi bide yazın yaşasaydık bu şeker sorununu kışın bi portakal elma mandalina ama yaz öyle mi şimdi yazmak istemiyorum meyveleri tek tek özellikle bitanesi varki şeker oranı yüksek en sevdiğimmm yaza kadar doğurmuş olcaz mahrum kalmıycaz .Simitte pekmez varmış şeker oranı yüksekmiş bende çok severim ama elveda canımsss mayısta görüşmek üzere diye vedalaştım.:)

Benimki simdi olsun farketmez diyip öruyor bişeyler şeytan diyor giydirme

3 tane erkekten sonra kız istemesi normal ama olabilir insan özenir

Amaaan nerede o eski karpuzlar Adam akıllı bir karpuz göremedik ki canımız çeksin hepsi sünger gibi artık

kızlar size de ateş basıyor mu benim gibi
iş yerinde kapı cam pencere ne var ne yok açıyorum... tshirtle oturuyorum resmennn.. burası cok sıcak ve havasız :S
ayy şu ateş bide beni bassa ya donuyorum ben elim ayağım buz corabımı pijamanın üstüne çekiyom evdeki halim o kadar bakımsız ki kat kat oturuyom ateş basması iyidir sıcacık ne güzel Ayıptır söylemesi kızlar bacağıma agda yapıcam üşürüm diye korkuyom recep ivedik gibi oldum

Hahaha gayet normal canim annemi simdi anliyorum yaniyorum ayaklarim yaniyo derdi menapozdan dolayi cikip kisin kara basiyodu balkonda :) e dogal olarak adet olmuyoruz ates basiyo tabiki ben yaniyom yaniyom eskiden donardim simdi arabaya biniyorum geliyolar ustume cami aciyorum esim diyo napiyon sen dondum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…