Diyet yaptikca sekerimizde dusecektir insallah, simdi diyetisyenimle konustum oglen ve aksam tokluk sekerinide not al. Bir hafta sonrada tekrar tartil dedi. Kilo verirsen diyet listeni artiricam dedi. Bana bu yeter daha ne yicem dedim guldu. Sekerim duzene girsin yeter. Simdilik sorun yok sekerimde ama yinede az daha duserse icim rahat edecek. Ama ama biskuvi cekti canim iki gundur, yemiyorum Zehir o zehir diyorum kendime
buarada bu sabah aclik sekerimolcerken denedim sol isaret parmagimdan 90 sag isaret parmagimdan 85 olctum. Neden fark etti bukadar acaba
yinede yuksek olanini yazdim tabiki listeme.
Aaaaa bildim canim bezelyeyi, ama bezelyeyi havuclu patatisli yapiyoruz ve havuc patates benim diyete aykiri. Onu eledim mecbur
Beyaz lahananin sadece dolmasini severim, o da diyetime cok uygun degil simdi ugrasamam onla
yesil pancari hic yemedim
brokoli, karnibahar, ispanak, salatalik yesilllikler ve ceri domates aldim
pirasayi esim yemedigi icin yapmiyorum annem yapinca haber veriyo gidip yiyorum annecimde. Difrizimde de taze fasulyem var arada cikarip yapiyorum. Bu haftalik bu kadar sebze yeter sanirim. Zaten etli yemekler ve arada kurubaklagille de tamamlarim
aman uc ogun yemek yiyince ne yapacagimi sasiriyorum yaaaaaa diyet listeme sadik kalcam diye kirk takla atiyorum