2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bu parmak delme işi bizim biraz hoşumuza mı gitti acaba Evhamdan öleceğiz artık biraz rahat olalım ya. Ben de aç 1. Saat 2. Saat ölçüyorum ısrarla. Abim doktor, diyor ki o kadar delmene gerek yok parmağını bir tanesine bak yeter. Ama yoook evhamlı anayım ben ölçerim

En güzeli tatile gel tadini cikar bebisinde görsün buralari ama bebisle kisin tavsiye etmem su son 2 senedir hava iyi olsada belli olmaz -25 leride gördük burda donuyoruz kisin :)

bende 7 defa falan deliym günlük ama açlık akşam öğlen ölçmüyorum. Sabah açlık sabah-öğlen-akşam tokluk 1.saat ve 2.saat şeklinde ölçüyorum ben bazen 2.saatim 1.saatten yüksek çıkıyo ne manaysa 2 gündür şeker çubugum bitti almaya gidemedim parmaklarım az dinlensin şu an ne durumda bilememekde beni panikletiyo .

Evhamin resmen dibine vurdum valllla, bi cihaz daha alip bide onunla mi baksam diyorum parmaklarim delik desik olacak yakinda tamam saka saka yapmicam, sakinim ben

En güzeli tatile gel tadini cikar bebisinde görsün buralari ama bebisle kisin tavsiye etmem su son 2 senedir hava iyi olsada belli olmaz -25 leride gördük burda donuyoruz kisin :)

Ekimde ve Temmuzda aylarında gelme şansım oldu.. :) Temmuzda bile üzerime panço giydiğimi hatırlıyorummm :))

bende çok üşürdüm.. neyse ki kış rahat geçtiii :))) gerçekten kışın hamile olmak daha iyiymiş..

Son iki haftadır nerdeyse her gün doktorda oldugum için sıkıldım artık gitmek istemiyordum bu gidişle gidecem galiba Sözde 3 hafta sonra giderim artık kontrole gideyim diyordum ama öyle olmuycak galiba ;(

ahhah hiç uğraşmıyorum ben hamile kaldığımdan beri. gidiyorum aldırıyorum. daha pratik oluyor hem..

evde yakıttan tasarruf ediliyo sayemde.. normal şartlardaa kat kay giyinir ve klima , soba ne varsa yakardım.. :)

bende çok üşürdüm.. neyse ki kış rahat geçtiii :))) gerçekten kışın hamile olmak daha iyiymiş..
Ben çok üşüttüm, onun sancısı gaz sancısı bir de üşümeyin hastalanmayım diye üst üste giyinince çok darlandım. Bursada yaşıyorum bu arada. Burası bu sene çok soğuktu. Ben pek sevemedim kışın hamile olmayı. Ama havalar azıcık düzelince keyfime diyecek yok. Şimdi temmuz ağustostanda iyidir tabi, nemden nefes alınmıyor o zamanda bir de hamileyken aman aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…