- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #38.181
Aşırı yüksek değilse kolay kolay vermiyorlar canım. Birsürü hasta görüyorum hergün. Gestasyonel diyabette onca kişiden 1-2 tanesine insülin verdi doktoru. Bizim durumumuzda ancak diyet verirler başka şey olmaz. Mecburen dikkat edicez...Tamam canım haklısın yapıcak bişey yok kullanmak gerekiyorsa kullanırız iğneyi de
Evet canım haklısın dikkat etmemiz lazım hersey yavrularımız içinAşırı yüksek değilse kolay kolay vermiyorlar canım. Birsürü hasta görüyorum hergün. Gestasyonel diyabette onca kişiden 1-2 tanesine insülin verdi doktoru. Bizim durumumuzda ancak diyet verirler başka şey olmaz. Mecburen dikkat edicez...
Evt yediklerime de dikkat ederm aslnda cok abartmadm hiç aman hamileym diyip ama yuksek çıktı bugn dahiliye doktoruna gidecegm o ne diyecek merk ediyorumYani çok iyi almışsın, yani hafta ile cidden bayağı uyumlu, hayırlısı olsun bakalım
Tamamdir kuzum, bekliyorummmmmHımm brokoli süperrAkşama sendeyim o zaman
O ne kiAraka yapabilirsin difrizinde varsa
Haklisin ya, ben de bu sabah sekerim neden 90 cikiyo anlamis degilim mesela. Bundan 3 hafta once 24. Haftamda aclik sekerime asmde baktirdim 85 cikmisti. Seker yuklemesinde aclik 102 cikti. Simdi de 90 cikiyo. Noluyo bilmem yani gece boyu ac kalmaktan mi oluyo acaba. Gun icinde ne zaman yemek oncesi olcsem 75 cikiyo. Doktora gidince bunu da soylicem. Belki gece ögünü koyar diyetimeKuzum işyerindeyim çalışıyorum zaten sabahtan beri kıpır kıpırım ve inanılmaz hafif yemiştim. Tek ekstra simit yedim ekmek yerine. Gebelik bitinceye kadar hayatta yemem bir daha sen de yeme sakın. İnanılmaz yükseltiyor...
Yeni oluşanlar giderilebilir hemen. Bence bio oil al hemen. Benim göğsümdeki kırmızılıklarda yaradı işe. Göbüşüm yok zatenPembeydi hala da pembe rengi
Ay ne güzel ya kilonun bir süre sabitlenmesi. Son günlerde hızlı aldık çünkü hormon ve iştah etkisiyle. Canım şeker bu haftalarda yüksek çıkıyor zaten. Plesenta bu haftalardan itibaren bir hormon salgılıyormuş şekeri arttırıcı. Yani zaten normalden biraz artması beklenen birşey. Ama senin benim gibi sınırda veya yüksek çıkanların bebişlerimiz için kontrol altında olmamız lazım. Geçecek inşallah. Lohusa döneminde yeriz yiyemediklerimizi inşallah süt olur bol bolTamamdir kuzum, bekliyorummmmm
O ne ki
Haklisin ya, ben de bu sabah sekerim neden 90 cikiyo anlamis degilim mesela. Bundan 3 hafta once 24. Haftamda aclik sekerime asmde baktirdim 85 cikmisti. Seker yuklemesinde aclik 102 cikti. Simdi de 90 cikiyo. Noluyo bilmem yani gece boyu ac kalmaktan mi oluyo acaba. Gun icinde ne zaman yemek oncesi olcsem 75 cikiyo. Doktora gidince bunu da soylicem. Belki gece ögünü koyar diyetimebuarada uc haftadir kilo almadim, cok mutluyum. İlk zamanlar cok hizli kilo almistim, simdi durdu cok sukur artik kizim benim kilolarimdan yiyo sanirim
Bezelyede de deniyor yeşil yuvarlak yazın temizleyip difrize atıyoruz yaTamamdir kuzum, bekliyorummmmm
O ne ki
Haklisin ya, ben de bu sabah sekerim neden 90 cikiyo anlamis degilim mesela. Bundan 3 hafta once 24. Haftamda aclik sekerime asmde baktirdim 85 cikmisti. Seker yuklemesinde aclik 102 cikti. Simdi de 90 cikiyo. Noluyo bilmem yani gece boyu ac kalmaktan mi oluyo acaba. Gun icinde ne zaman yemek oncesi olcsem 75 cikiyo. Doktora gidince bunu da soylicem. Belki gece ögünü koyar diyetimebuarada uc haftadir kilo almadim, cok mutluyum. İlk zamanlar cok hizli kilo almistim, simdi durdu cok sukur artik kizim benim kilolarimdan yiyo sanirim
Ben dogma büyümü 35.5 canim :) ölürüm izmirden vazgecmem o kadar asigim ki izmirden sonra bura bana köy gibi geldi evet belki cok kalabalik düzen temizlik yok ama emin ol izmir burdan daha modern bakma sen onlarin görüntüsüne. Ilk geldigimizde soruyodu akrabalar nasil buldunuz burayi diye annem bile diyodu sehirden köYe geldim ben nasil bulcamBen izmirdeyim.. ama yine de isviçree de isviçre diyorum :)))
Benimde bir köpeğim var. İşviçre'de köpekleri restaurantlara girerken, otobüslere binerken , avmlerde dolaşırken gördüğümde çok mutlu olmuştum.. Ben özel aracımla ancak götürebiliyorum bir yere... Girdiğim yere de almıyorlar arabada kalmak zorunda kalıyor çoğu zaman.. İsviçreliler kuraldan sıkılmış.. bizde düzensizlikten, herkes olmayını arıyor işte :))
Arkadasiminda kizdi onunda göbegi cok büyümüstü canim bakmiyo kizmi erkekmi nerden kilo aldim falan vucut yapisiyla alakali hersey. Ama koca göbüslü olmak cok zor son ayda ne yapicaz :)bende önünü göremeyenlerdenim resim paylaşmıştım hatırlarsanız göbüş çıkmış durumda çorabımı zor giyiyorum
kayınvalidemle eltim sırf göbeğim çıktı diye acaba erkek mi gelecek sürpriz mi yapacak deyip duruyorlar hatta kızıyorum bende öyle söyleyip durmayın kızım olacak benim diye
Bende gecen hafta iki defa 5 km yurudum sonrasini anlatmistim cok agrim oldu diye dayanamiyorum ayaklarimin alti agriyo oda yani 1.5 saatte falan yuruduk yavas yavas annemlerde hamilelikten önce ve hava sogumadan 5 km yolu 45 dk da falan yürüyodum ben hizli hizli simdi nerdeee :)demekki bnm ic karnm genis teyzesi. Minnak minnak geziyoruz. Ama eskidi gibi 5 km yi falan bulmuyoagriyo hemn bi yerlerim
Korkma bende varim bütün gece ustum acik yattim askiliyla yaniyorumgeçmiş olsun ya..
bende hasta olcam diye korktum.. bu mevsimde thshirtlü manyak bi ben varım :S
Suan iyiym canim cok tesekkur ederimbiraz dolastim geldim dahada iyi oldum:) sabah tetanoz asimi vuruldm bebegin kalp atislarinida dinledim hersey uctu gitti kafamdan ♡♡♡cnm ne oldu ya sinirlerini bozma bebeğine de geçiyor bende geçende kafama bişeyi çok taktım bebek hissetti tekmeleri bir garipti.biraz farklı geldi o gün bana . belki psikolojiktir. üzülme bişeye. tamm cnm olsun burdn görüşüyoruz zaten aynen öyle burası çok iyi geliyor.şuan nasılsın peki . hadi bi küçüük çikolata ile ödüllendir kendini moralin düzelsin.
Hep kizdim zaten cinsiyet onemli degil benim sormayin diye ama esimde yaziyolardi bu sefer tamam onemli deil ama erkek olsun diyip duruyolardi ama kaynanama bakiyorum kizlarindan daha cok hayir goruyor:) oglanlariyla hep bi cekisme:))))Amaaaaaan anasi sensin, bosver elalem ne diyotu bence. Anasi babasi cinsiyet ayirmiyor saglikli bebis istiyor bundan guzelimi var. Elalem konusur, hala milletin kafasi hakkkaten mermer gibi yani. Onlara soyle demek lazim aslinda: Cinsiyet ayrimi ne demek yahu, sen kimsin de cinsiyet ayirt edicen. Yüce yaradan cinsiyet ayirt etmezken hem de
Bu zihniyeti tasiyan eltim benden 5 yas kucuk:) 21 yasinda dusun artik :)hic hazetmem oyle insanlari sonucta kendide kiz ozaman kendinide sevmesin:)hala bu kız oğlan zihniyeti mi var ya
bazı insanlar resmen taş devrinden kalmış
Sözüm öyle düşünenlereydi zaten canım. Herkesin içinden bir cinsiyet geçer, ama bunu sürekli dile getirmek çok doğru değil.Beni kusurlu gibi görmüyor da ama inşallah erkek olur dedi durdu kendimi kötü hissettim ay hem erkek istiyordu hem de kız ismi söylüyor bize koyun çok içimde kaldı diyor ben de kendi kızlarına koysaydin dedim bulursun da koyarım
Bu zihniyeti tasiyan eltim benden 5 yas kucuk:) 21 yasinda dusun artik :)hic hazetmem oyle insanlari sonucta kendide kiz ozaman kendinide sevmesin:)
Allahın cahili... Yaşı da küçükmüş neyse daha yolu uzun belki zamanla fikirleri değişir haspamınBu zihniyeti tasiyan eltim benden 5 yas kucuk:) 21 yasinda dusun artik :)hic hazetmem oyle insanlari sonucta kendide kiz ozaman kendinide sevmesin:)
Canm beyaz lahana al. yeşil pancar alabilirisn çorbası için. brokoli al. haşlayıp yoğurtlarsın. yada soğanla kavurursun salçalı.Kizlar sebze yemegi neler yapiyosunu, ay aklima bise gelmiyo fasulye ve ispanaktan baskabugun de pazara cikcam neler alsam yaaaaa tam ev hanimi muhabbeti hadi el atin
Hep sebze yeme ama, et - balıkta yeCanm beyaz lahana al. yeşil pancar alabilirisn çorbası için. brokoli al. haşlayıp yoğurtlarsın. yada soğanla kavurursun salçalı.
Ben hergün sebze yemeği yiyorum iş yerinde inşallah yarıyordur kuzuma iş yerindeki yemekler. evdede yapıyorum ama. iş yerinde bol çeşit birgün ispanak çıkıyor. diğer gün lahana çıkıyor brokoli, diğer gün prasa çıkıyor, bugün bezelye vardı mesela. bunlar yarar inşallah sonuçda bunlarda el yapması . belki yağından şüphe ederim yaramıyordur diye.ama tadı güzel oluyor kötü değil ymekleri seviyorum ben.yarıyordur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?