2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tamam canım haklısın yapıcak bişey yok kullanmak gerekiyorsa kullanırız iğneyi de
Aşırı yüksek değilse kolay kolay vermiyorlar canım. Birsürü hasta görüyorum hergün. Gestasyonel diyabette onca kişiden 1-2 tanesine insülin verdi doktoru. Bizim durumumuzda ancak diyet verirler başka şey olmaz. Mecburen dikkat edicez...

Evet canım haklısın dikkat etmemiz lazım hersey yavrularımız için

Yani çok iyi almışsın, yani hafta ile cidden bayağı uyumlu, hayırlısı olsun bakalım
Evt yediklerime de dikkat ederm aslnda cok abartmadm hiç aman hamileym diyip ama yuksek çıktı bugn dahiliye doktoruna gidecegm o ne diyecek merk ediyorum

Hımm brokoli süperr Akşama sendeyim o zaman
Tamamdir kuzum, bekliyorummmmm
Araka yapabilirsin difrizinde varsa
O ne ki
Haklisin ya, ben de bu sabah sekerim neden 90 cikiyo anlamis degilim mesela. Bundan 3 hafta once 24. Haftamda aclik sekerime asmde baktirdim 85 cikmisti. Seker yuklemesinde aclik 102 cikti. Simdi de 90 cikiyo. Noluyo bilmem yani gece boyu ac kalmaktan mi oluyo acaba. Gun icinde ne zaman yemek oncesi olcsem 75 cikiyo. Doktora gidince bunu da soylicem. Belki gece ögünü koyar diyetime buarada uc haftadir kilo almadim, cok mutluyum. İlk zamanlar cok hizli kilo almistim, simdi durdu cok sukur artik kizim benim kilolarimdan yiyo sanirim

Ay ne güzel ya kilonun bir süre sabitlenmesi. Son günlerde hızlı aldık çünkü hormon ve iştah etkisiyle. Canım şeker bu haftalarda yüksek çıkıyor zaten. Plesenta bu haftalardan itibaren bir hormon salgılıyormuş şekeri arttırıcı. Yani zaten normalden biraz artması beklenen birşey. Ama senin benim gibi sınırda veya yüksek çıkanların bebişlerimiz için kontrol altında olmamız lazım. Geçecek inşallah. Lohusa döneminde yeriz yiyemediklerimizi inşallah süt olur bol bol

Bezelyede de deniyor yeşil yuvarlak yazın temizleyip difrize atıyoruz ya

Ben dogma büyümü 35.5 canim :) ölürüm izmirden vazgecmem o kadar asigim ki izmirden sonra bura bana köy gibi geldi evet belki cok kalabalik düzen temizlik yok ama emin ol izmir burdan daha modern bakma sen onlarin görüntüsüne. Ilk geldigimizde soruyodu akrabalar nasil buldunuz burayi diye annem bile diyodu sehirden köYe geldim ben nasil bulcam bak haklarina, hukukuna, yasam standartlarina, insan haklarina verilen öneme asla birsey demem ben sonradan geldim buraya yasadim gördüm ve hicte kolay degildi ilk 5 sene geri dönmek icin elimden geleni yaptim birakmadi ailem :) simdide alistik mecbur yasiyoruz iste. Esimde 12-13 senedir burda ustelik adiyamanli ama o bile diyo hep bi gun param olsun izmire yerlesirim. Burda hayat yok, soguk, skici, arkadas yok, komsu yok, insanlara güven yok iki saniyede ayakustu satar seni. Kiymetini bil izmirimin bi gün yerlesme sansin olsa buraya anlarsin demek istediklerimi. Vasiyetimde hep diyorum ölürsem küllerimi izmirde denize dökün :)

Arkadasiminda kizdi onunda göbegi cok büyümüstü canim bakmiyo kizmi erkekmi nerden kilo aldim falan vucut yapisiyla alakali hersey. Ama koca göbüslü olmak cok zor son ayda ne yapicaz :)

demekki bnm ic karnm genis teyzesi. Minnak minnak geziyoruz. Ama eskidi gibi 5 km yi falan bulmuyo agriyo hemn bi yerlerim
Bende gecen hafta iki defa 5 km yurudum sonrasini anlatmistim cok agrim oldu diye dayanamiyorum ayaklarimin alti agriyo oda yani 1.5 saatte falan yuruduk yavas yavas annemlerde hamilelikten önce ve hava sogumadan 5 km yolu 45 dk da falan yürüyodum ben hizli hizli simdi nerdeee :)

Suan iyiym canim cok tesekkur ederimbiraz dolastim geldim dahada iyi oldum:) sabah tetanoz asimi vuruldm bebegin kalp atislarinida dinledim hersey uctu gitti kafamdan ♡♡♡

Hep kizdim zaten cinsiyet onemli degil benim sormayin diye ama esimde yaziyolardi bu sefer tamam onemli deil ama erkek olsun diyip duruyolardi ama kaynanama bakiyorum kizlarindan daha cok hayir goruyor:) oglanlariyla hep bi cekisme:))))

Sözüm öyle düşünenlereydi zaten canım. Herkesin içinden bir cinsiyet geçer, ama bunu sürekli dile getirmek çok doğru değil.

Karnımı mıncıklayıp ısırasım geliyor. Sol yanımda topuğunu hissediyorum resmen, elime kemik geliyo vurdukça; bi de gıdıklanıyorum ki
Rüyamda da gördüm kızlar, bana benziyor doğar doğmaz da anne diyordu. Nasıl geçer ki bu aşkla üç ay o zaman da hamileliği, pıt pıtları özlerim ki ben...
5 yıl bekledik yavrumu ama beklerken hiç bu duyguya sahip olmadım, gözümde büyütmedim daha doğrusu. Ama başka bir şey yahu bu...

Kizlar sebze yemegi neler yapiyosunu, ay aklima bise gelmiyo fasulye ve ispanaktan baska bugun de pazara cikcam neler alsam yaaaaa tam ev hanimi muhabbeti hadi el atin
Canm beyaz lahana al. yeşil pancar alabilirisn çorbası için. brokoli al. haşlayıp yoğurtlarsın. yada soğanla kavurursun salçalı.
Ben hergün sebze yemeği yiyorum iş yerinde inşallah yarıyordur kuzuma iş yerindeki yemekler. evdede yapıyorum ama. iş yerinde bol çeşit birgün ispanak çıkıyor. diğer gün lahana çıkıyor brokoli, diğer gün prasa çıkıyor, bugün bezelye vardı mesela. bunlar yarar inşallah sonuçda bunlarda el yapması . belki yağından şüphe ederim yaramıyordur diye.ama tadı güzel oluyor kötü değil ymekleri seviyorum ben.yarıyordur demi

Hep sebze yeme ama, et - balıkta ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…