2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Varsa karnıbahar al canım. Patlıcan olur.
Hayır patlican olmaz ama. mevsimi değil. koca koca patlicanlar . olmaz her sebze mevsiminde yararlı cnm ya sende yeme.
şuan salatalık domates patlican yenmemeli aslında. benim evde kavanoz domateslerim var annem yapmış yazdın verdi bana yemeklere katıyorum yada menemeni kavanozdakini yapıyorm marketten pazardan almam mevsimi değil. şuan alınması gerekenler , havuç,ıspanak,kıvırcık,prasa,yeşil soğan,enginar,brokli,pancar,lahana,kereviz,maydonoz,turp evinizde bulunsun. turpu salataya koy ye suyunu iç oh mis .

Turbu cok severim tuzlayıp, limonlayıp oh mis

Hep sebze yeme ama, et - balıkta ye
cnm tabiki yiyorum. iş yerinde hergün 5 çeşit yemek çıkıyor etli yemek sebze yemeği birde makarna -pilav türü çıkıyor. salata ,meyve ve tatlı. bu şekilde. evdede yapıyorum dün balık yedim her perşmbe günü balık günümüz. :) iş yerinde sadece etli yemeğe ve sebze yemeğini yiyorum çoğu zaman. yarasın inşallah.

Yarasın canımm

Aynen cnm ya çok tekmeliyor artık durmuyor. çok güzl. hep hissediyorum her an. maşallah. benm de hep sağ göğsümün altına vuruyor hep orda.

ay açılmamııııııııı bana bişeyler oluyor
acıdımıı

ben 18 haftadan beri ölçuyorum açlık şekerim 100 çıkmıştı 18.haftada normalin üstünde olunca hemen diyete başladım ve düzenli ölçmeye başlaıdm şimdi açlık şekerim 78e kadar düştü tokluk şekerimde bazen 135i görüyorum özellikle pirinç,simit falan yersem onun dışında 95-115 arası gdip geliyo diyete sadık kalırsm benim sıkıntı açlık şekerindeydi .Şeker yüklemeside yapmadı doktorum düzenli ölçtüğüm için şeker yükleme yapsa kaç çıkardı bilmiyorum :)Dün dahiliyeye gittim artık ölçme abartıyolar gebelikte ilk saat 190a kadar normal dedi ama benim doktorum 140ı geçince gel demişti kime inanacağınıda şaşıyo insan ki dahilie doktoru biraz saçmaladı gibime geldi sonuçta bütün her yerde sınır 140 ..pazartesi randevum var bakalım götürcem doktoruma ne diycek .inşallah canım sağsalim alırız yavrularımızı kucağımıza bu şeker çok zormuş allah şeker hastalarının yardımcısı olsun kaç aydır ne yiyeceğimi içeceğimi şaştım .

hala bu kız oğlan zihniyeti mi var ya

bazı insanlar resmen taş devrinden kalmış
malesef var ve çok sinir bozucu benim kayınvalideninde 3 tane oğlu var ben hamile kalınca gitti pembe ipler falan aldı örmeye başladı kesin kız diye erkek diyince çok üzüldü kadın bende sen doğursaydın kızı o zaman dedim ben 4 seneden sonra hamile kalmışım allahım bana nasip etmiş kızını erkeğini mi ayırt edicem allah hayırlısını versin dedim öyle diyince özür fln diledi haklısın falan ama kalbim kırıldı o günden beride soğudum .

Ay vallahi o kadar insan teşekkür etti kii bu kadar fazla kişiyi etkilediğimi bilsem daha önce değiştirirdimmm
Hahahah ne komik ya bak gör kimlerin canı çekmiş. herkes jelibon diye okuyırdu nick ini .Bu kadar hamişin aklına girdin çocuğun jelibonculardan çıkmasın emiiiiiiiiii
Şaka şaka yeğenm zararlı yemesin kötü şeyler

Canım onunda hevesi sahip olamadığı şeyde işte... Hem bak hala da üstelememiş, özrünü de dilemiş kadın. Bence biraz yumuşayabilirsin. Neticede bi kız cocuk doğuramadın da vıdı vıdı yapmamış... Erdemli davranmış. Kırılma annene

Kızlar bugün bitmek bilmeyen uyandıgımdan beri devam eden,Kasık agrım var sag tarafta sizdede oluyor mu bu dönemlerde sızı gibi oluyor bazen,5-10 dk sonra sanki bıçakla oyuluyır gibi oluyor

cnm ya aslında kötü niyetle dememiştir çünkü 3erkekten snra artık kız sevim bıcır bıcır demiştir etekler örim elbiseler giydirim süslim torunumu demiştir. 3.çocuğu kız olsaydı böyle demezdi soğma bence ya özürde dilemiş yazık. ben üzülüyorum böyle şeylere hissettim ben kötü niyetle demediğini. 3erkek ya ondan kıza gönlü kaymıştır

Az önce bir simit, peynir, yumurta ve ayran sonrası 88 olan açlık şekerim 1. Saatte 152 çıktı. Bir daha simit mi?!!! Hayatta yemem... Elveda canım simit...
benimde en çok simit pirinç patates yükseltiyo patatesi çok özeldim herhalde doğurunca ilk işim patates kızartıp yemek olacak :))

Kızlar bişey sorcam, şehrinde e bebek olanlara. Mağazayla internet fiyatı farkediyor mu? Ben yarın ebebek olan bi yere gezmeye gitcem oraya da uğrarım

Hahhaha eskiden çok yerdim artık bende yemiyorum, o zamanlardan kalan bir nick bu. Çok seviyodum nickimi ama veda etme zamanı gelmiş yapcak bişi yok Bizden önemli değil. Bebişlerde yararlı şeyler yesin tabi Acaba nickimi brokoli salatası, portakal suyu falan mı yapsam diye düşünmedim değil, yararlı neticede gören yapar yer

Kizlar sebze yemegi neler yapiyosunu, ay aklima bise gelmiyo fasulye ve ispanaktan baska bugun de pazara cikcam neler alsam yaaaaa tam ev hanimi muhabbeti hadi el atin
Ay iyi hatırlattın evde ıspanak var onun bi hal çaresine bakmak lazım kuzum Mayoral sırt çantası değil kol ve omuz askısı var gidip bi mağazadan görüp beğenip aldım sırt çantasını

Kızlar bişey sorcam, şehrinde e bebek olanlara. Mağazayla internet fiyatı farkediyor mu? Ben yarın ebebek olan bi yere gezmeye gitcem oraya da uğrarım
Canım benim şehrimde var ama henüz gitmedim. İllaki internete özel indirimler vardır. Ama mağazada da indirim yapılıyor. Sen gidince bir uğra en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…