2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende bikac zamandir polyanna gibiydim ama buaralar hep depresyon aglama sinir hali okadar depresyona bagladimki icinde tas oturyo sanki oyle gerginim sacma sapan konulari falan kafama takar oldum
Bende bugunlerde ayni hallerdeyim. Yalniz degilsiniz kizlar. Bir ara oturup toplu aglama eylemi yapalim. Belki rahatlariz...

İnşallah canim.dr da öyle tedirgin değildi aslında.sadece tedbir olsun diye siklastiralim kontrolleri dedi ama ana yuregi işte :)

Şimdi aramızda ikizler anneler vardır bişey demeyim bana eksantrikler denk gelmiş olduğundan sevmiyorum ikizleri burcu geçtim de gecenin bu vakti niye uyumadın bacım senin ne sıkıntın var
sen ne uyumadın şekerim eşim işten geldi biz de kızımla babamızı bekledik tekmelerin raporunu veriyoruz bugün şu kadar tekme yedik şu kadarı çok kuvvetliydi

Geçmiş olsun cnm fissür olabilir yediklerine dikkat et acı olmasın

Geçmiş olsun cnm fissür olabilir yediklerine dikkat et acı olmasın

Canim suan kuzenim hamile gunu doldu dogumu bekliyor.sanirim 2 3 ay once komtrole gittiginde kordon bebegin boynundaydi bir sonraki kontrole gittiginde duzelmisti yerleri genis bizim biseyden haberimiz yok ama boyle seyler oluyo sanirim sık sık kalbini ferah tut birdahakine duzelmis olur ins

Derya hanim mrh,siz ankadaydiniz degil mi. Hastaneniz ayni mi aceba. Baskent diye hatirliyorum.

Burc konusunda hangi burc icin buyuk konustuysam basima geldi. Daha da konusmuyorum. İs yerinde bir kadin vardi, ikizler burcu kadin oyle boyle degil cift karekterliydi, dedimki cocugumun burcu ikizler olmasin. Oglum ikizler burcu. Sonra dedimki cocugum dunyanin yukunu omuzlarinda hissetmesin, benim gibi boga burcu olmasin dedim. Bu bebegimde boga olacak gorunuyor. He birde kizim olursa balik burcu olmasin dedim, omrunun yarisi aglayarak gecmesin dedim, bir kaza maza olurda bir kizim olursa burcu belli diyorum

Ben de çocuğu akrep oldu diye üzülen bir yakınıma olsun ikizler değil en azından demiştim, hamile olduğumu bir öğrendim baktım ki ikizler dönemine geliyor Neyse ki şuan 21/05 tahmini tarih. Tam sınırdayım. Herhalde denk gelmez diye düşünüyorum

canım arkadaşımın bebeği de kordona dolanmıştı kedi gibi..doğumuna da az kalmıştı bebeğin yeri de dardı...sancıyla açıldı...normal doğum bile yaptı... daha doğuma baya haftamız var...inşallah sonraki kontrollerde öyle kalmaz..
çünkü bebişler içerde hareket ediyorlar . Allah a emanetler

Hiiiiç bişeycik olmaz ye kuzum ye tosunum kilodur alınır da verilir de Allah bebeklerimizi korusun :) oluruna bırakınca daha az yediğimi farkettim ben gözüm doyunca demekki
Bende dungece cekmecedeki cikolata gel beni ye diyince hayir diye cevap verdm kendime bile sasirdim.ay yuruyus yapiodum onceden ne guzel korkuyrm simdi yollarda bellerde dogururum diye cikamiyorumda

Anneler ozellikle kaliteli uyku ceksin minnakim diye kundak dusunuyorum buda cok sirin geldi bana bu olmaz mii acaba :)) 2. Attiigm zaten klask kundak. 2. Daha rahat. 1. Cazip bilemedim :)
2. Kundaktan bende aldım, penye incecik tam yazın rahat rahat kullanmadık gibi gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…