2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Masallah yaa ne güzel
Ya benim de plasenta arkada sanırım, detayli ultrason kağıdında plasenta posterior yazıyordu, doktor bi sey demedi ama internetten araştırdım arkada demekmis. O zaman cok mu ağrı oluyormuş? Benim doktor korkmayayim diye mi söylemedi acaba?

Benim de çok yakınımdan birileri var ikizler çok hoppalar doğruların çok geç farkına variyorlar ama bir o kadar da temiz kalpli oluyorlar bakalım ben de merak ediyorum boğa mı ikizler mi evet haklısın boğa kadını ve erkeği çok sorumluluk yüküne giriyorlar her zorluğu sırtlamak istiyorlar

bende de Ostecare 1 adet Omega 3 1 adet sabahları. Aksamları 1 adet Gynoferon ve 3 günde bir falan 1 Decavit. :)
Gyno ferondan en az 2 saat sonraya kadar süt ve süt ürünleri tuketmemek gerekiyormuş ya, ondan ben tam düzene sokamadim mesela sabah aç karna aldim, gece lavobama kalkınca aklıma geldi, şimdi de osteocare alacağım :))

Hmm bi sebebi vardır

Boğa çok hımmıl oluyor bence. Biraz yavaş ve tembel. Ben oğlak Burcuyum yükselenim ikizler. Ablamın kızı da ikizler. Tam zilli ve çok akıllı. Arkadaş canlısı ve sosyal. Valla boğa olup soğuk ve tembel olacağına ikizler olsun isterim :) hem çok iyi de anlaşıyorum ikizler burcuyla tabi yükselen de önemli. Sadece burca bakmamak lazım

Bende dungece cekmecedeki cikolata gel beni ye diyince hayir diye cevap verdm kendime bile sasirdim.ay yuruyus yapiodum onceden ne guzel korkuyrm simdi yollarda bellerde dogururum diye cikamiyorumda
Cekmecedeki cikolataya Hayır diyebildiysen gelişme var arkadaşım bizim evde öyle fazladan çikolata hayatta barınamaz daha bulamazsam nutellayi kaşikliyorum eşim kahvaltıda şişeyi açarken ödü kopuyor bu gidişle nutella kavanozlarimizi ayircaz

Günaydın güzel annelerrrrrrrr az bir zamanınız kaldı 2 rakamlı günlere geldik heyecan da arttı tabi.çok şükür bugünlere çok mutluyummmmm
80 gun kalmisti en son nasil gececek derken simdi ne kadarda az kaldi. Doğumdan da ne hikmetse hc korkmuyorum. Kuzumun ozlemi daha agir basiyor :) cok sukur

Evet biraz yavaş yapıyorlar yapacak oldukları işi ama ikizler de çok sosyal değil mi ayyy kızımız o kadar gezerse yandık

K
Kıyamam ya aklından geçen başına gelmiş boğa burcu iyidir iyi

Günaydın güzel annelerrrrrrrr az bir zamanınız kaldı 2 rakamlı günlere geldik heyecan da arttı tabi.çok şükür bugünlere çok mutluyummmmm
Rabbim bozmasin daim etsin mutlulugunu canim. Sag salim kavustursun hepimizi. Zaman cabuk gecti simdiye kadar tek bir eksik bile kalmadi gelip gidip esyalarina bakiyorum sabirsizlaniyorum bekle bekle gecmiyo son ay daha beter :)

Kalçama giren kramplardan dönemedim burnum tıkalıydı bi taraftan da reflü derken berbat bir geceydi üstüne azıcık uyudum saçma sapan rüyalar gördüm sabah uyandığımda resmen yorgundum
sen ne uyumadın şekerim eşim işten geldi biz de kızımla babamızı bekledik tekmelerin raporunu veriyoruz bugün şu kadar tekme yedik şu kadarı çok kuvvetliydi

Uww çekemecedeki çikolatayla diyaloğuna bayıldım çok keyifli hava güzel olduğunda yürü bence hem önemini alır hem doğumunu kolaylaştırır
Bende dungece cekmecedeki cikolata gel beni ye diyince hayir diye cevap verdm kendime bile sasirdim.ay yuruyus yapiodum onceden ne guzel korkuyrm simdi yollarda bellerde dogururum diye cikamiyorumda
çekemecedki

O sebepten acele etmedim alışveriş için her istediğimde bi parça alıyorum zevkli oluyor ama benim de az kaldı bitmek üzere
Rabbim bozmasin daim etsin mutlulugunu canim. Sag salim kavustursun hepimizi. Zaman cabuk gecti simdiye kadar tek bir eksik bile kalmadi gelip gidip esyalarina bakiyorum sabirsizlaniyorum bekle bekle gecmiyo son ay daha beter :)

Yenidogan bezi ne aldiniz anneler.ve kacli oaketlerden aldiniz. Ben acikcasi prima dusunmuyorum cunku hem pahali hemde eskiye oranla sikayetci genelde alanlar. Prima disinda ne.alabilirm acaba

80 gun kalmisti en son nasil gececek derken simdi ne kadarda az kaldi. Doğumdan da ne hikmetse hc korkmuyorum. Kuzumun ozlemi daha agir basiyor :) cok sukur
Sorma aynen hiç korkmuyorum İnan sancılarla baş edebilsek Doğum kolay.14 haftalık bir kaybım olmuştu gerçi ufaktı meleğim ama olsun müdahalesiz doğurdum ve az çok biliyorum sancıları.ona rağmen doğal Doğum istiyorum derece psikopatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…