2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Anneler ozellikle kaliteli uyku ceksin minnakim diye kundak dusunuyorum buda cok sirin geldi bana bu olmaz mii acaba :)) 2. Attiigm zaten klask kundak. 2. Daha rahat. 1. Cazip bilemedim :)
2. Kundaktan bende aldım, penye incecik tam yazın rahat rahat kullanmalık gibi gözüküyor

Gunaydinlar :)
Burc muhabbeti konusunda cok yakin bi arkadaşımın beklenen dogum tarihi temmuz başıydı, cocuk yengeç olacakti normalde. Cocuk 37.Hafta icinde geldi, ikizler oldu. Dogumdan birkac gun once dalga gecmistim birkac gun daha tut icinde diye, tutamadi kız
Simdi aynı şey benim de başıma gelir mi diye korkuyorum. Benimkinin ikizler olma ihtimali yok denecek kadar az ama koc olma ihtimali var. Koç burcunu sevmediğimden degil ama koç mu boğa mı deseler boğayı tercih ederim :) Tam 38'i doldurdugum gün 20 Nisan, o günü atlatirsak bogaya gecmis oluyor

Bizimde dün görüş günümüzdü paşamla
Poposu kaburgamda sıpanın o yüzden çok ağrım oluyor ama doktor daha çok ağrın olacak ağlayacaksın ciddi bizim plesanta arkadaymış Bebek ile benim aramda hiç birşey Yokmuş büyüdükçe ağrılarım artacakmış
Ama en güzel yanı bu sebepten ötürü bütün hareketlerini hissediyor olmam doktordayken bile tekmeleri bastı benim sıpa rahatsız oldu doktor da minnoşu bak cidden çok kuvvetli vuruyor dedi :)

Normal Doğum için bir engel görünmüyor ama ne olacağını bilemeyiz dedi bir aksilik olmadığı sürece normal görünüyor dedi. Başı da sağ kasığımın üstünde :)

Ay çok uzun oldu ama usg gözünü açtı çok tatlıydı zaman geçsin de kucağıma alayım paşamı

Ahahhahahaha geçersiniz inşallah :)

Bende dungece cekmecedeki cikolata gel beni ye diyince hayir diye cevap verdm kendime bile sasirdim.ay yuruyus yapiodum onceden ne guzel korkuyrm simdi yollarda bellerde dogururum diye cikamiyorumda
Ay dun benim doktor tam formundaydi, evde dogum yapmaktan korkuyorum dedim. Su anki durumda lap diye dogurabilirsin dedi. Cesarat hapi almis gibiydi, herseyi acik acik soyledi :)

Bende ikizler olsun diye dua ediyorum :)))

Günaydın güzel annelerrrrrrrr az bir zamanınız kaldı 2 rakamlı günlere geldik heyecan da arttı tabi.çok şükür bugünlere çok mutluyummmmm

Canim seninde mi gogsunun altindaki kaburganda poposu benim orda, mahvoluyorum :) birde arada egildikce birsey sikisiyor neresi bilemiyorum

Evet canım benim 2 ay olacak orada kafası vardı şimdi de beyefendi popoyu dayamış :) gittiğinde doktora sor bakalım burada ne var diye bize tarif etti neresi nerde biliyorum şuan :) kafası sağ kasık popo sol kaburga tarafı ayaklarda sağ tarafta yavrum iki büklüm ya :)

Ay canim ayni ayni benm gbi sennde... Kafa sag kasikta hep. Plesenta 25. Haftaya kadar hep arka yerlesimliydi. Hareket desen goruyorum resmen doknmaya gerek yok.. Ama smdi nerden cktida plesenta asagida dio. Yer degistirir mi bu plesenta sinir geldi. Lekelenmem oldu 2 hafta once. Hala raporluyum anlamiorum arkada arkada olupta... Sen atlatmissin cok sukur. 25. Haftadan snra artik arkadaysa arkadadir. Hic takilma agrilarina. Hersey normal olsun ueterki napalim cekeriz agriyi... Ben cok korkuyorum insallah ceker yukariya sipam plesentayi

Doktora ben sordun her yemekten sonra gogsumun altina deli gibi baski yapiyor diye poposu o dedi. Kafasi asagida. İste dedigim gibi bazen egilirken bir yeri sikisiyor orayi nasil anlaticam bilmiyorum

Ben de bebeğim ikizler olsun istiyorum...Eşim de ikizler ...Boğa da iyi bir burç ama ikizler tercihim hem ikizler olursa vaktinde doğmuş oluyor
Guzel yanlarida var tabi, simdiden cok duzenli benim oglan. Kitaplari alir ayni yerine birakir, oyun oynar oyuncaklarini toplar. Kafalari zehir, gorsel hafizalari kuvvetli. Evde bir boga, bir ikizler, bide aslan erkegi (Esim) ile neler olacak bakalim

İnşallah böyle devam eder bizimki de canım
Sende takma kafana sürekli hareket halindeler yine yukarı atar onu

Doktora ben sordun her yemekten sonra gogsumun altina deli gibi baski yapiyor diye poposu o dedi. Kafasi asagida. İste dedigim gibi bazen egilirken bir yeri sikisiyor orayi nasil anlaticam bilmiyorum

Evet ya aynen hemen rahatsız oluyor zaten tekme basıyor

Gecmis olsun. Duzelir insallah. Senin bebis biraz hareketli olacak galiba:)
Galiba :) oğlum sakin bir cocuktu hamileyken de doğduktan sonrada.ama kızım daha hareketli sanki.birde bazen anı ve sert bir darbe vuruyor karnıma.ben istemsiz bir şekilde ayyy diyorum.yanimdakilerde irkiliyor noldu birşey mi oldu diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…